Piranha Ne Kadar Dandik Bir Marka!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    piranhadan ne kalitesi bekliyodun hoca. dandik olduğu adından belli

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

piranhanın alınabilecek ürünleri: mp3 çalar, ses kayıt cihazı, telefon (artık çıkmıyor), webcam.

piranhanın alınmaması gereken ürünleri: navigasyon (kesinlikle uzak durun 8 satış 4 servis), klavye, mouse (dökülüyor), kulak içi kulaklık (üst kısıp ayrılıyor), dijital kamera (dokunmatik sapıtıyor). sattığım için biliyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Piranha kameram var çatır çutur çalışıyor açıyorum sadece simsiyah bir ekran gösteriyor.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

ALMAYİN a.q şeyinden bi kere aldim mp4 bozuldu verecegim yer yok istanbul gönder diyo atdim gitdi...

tabi size kalmiş ama dost tavsiyesi siz sizin olun almayin.. dexterden al 5/1 fiyatina ayni şey

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

Kalite ve dayanıklılıkmı istiyorsun hocam ?? o zaman git bayıl parayı al microsoft mouse klavye ne gerekiyorsa en kaliteli olanını al kafan rahat olsun...ha onlar bozulamazmı elektronik her alet edevat bozulabilir bozulurda kaliteli mal en azından kısa sürede bozulmaz...ha kısa süredemi bozuldu teknik desteği aptal suptal markalar gibi zayıf ve çaresiz olmaz....sonuç olarak alacaksan kalite alacaksın

Saygılar...

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

SivilPadisah bunu yazdı:
    -----------------------------

baris_ekin bunu yazdı:

Varg bunu yazdı:

made in prc olduğu için

ona kalırsa ipodlarda orada üretiliyor.firmadan kaynaklı bir durum

nereye ipod çinde üretiliyor :|

benim shuffle made in prc yazıyo

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

People's Republic of China (PRC)

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

ps2 kolonu almaya gitmiştim piranha ile başka bi marka vardı diğer markadan aldım , isabet olmuş :|

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

Bende de S type var nano sözde!  arkadaş bu kadarmı rezalet olur ya takılmalarmı dersin kısayolları basmıyor mu dersin ! :@

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek

Piranha DVD/Divx Player almıştım. yaklaşık 1 ay sonra DVD leri okumamaya başladı. Teknik servisi aradım. istanbulda olmadığım için sorunu bir kağıda yazıp ürünle birlikte kargoyla yollayın dediler. Kağıda DVD leri okumuyor yazıp, DVD player la birlikte kutuya koyup yolladım. 2 hafta sonra DVD player geri geldi. İçinden yapılan işlemlerlerle ilgili bir kağıt çıktı. Aynen şu şekildeydi.

Bildirilen hata: USB çalışmıyor.

Test edildi herhangi bir sorun bulunmadı.

Toplam Hit: 8077 Toplam Mesaj: 33