Piranha Ne Kadar Dandik Bir Marka!
-
Yaklaşık 2 ay önce internetten piranha n tipi kablosuz nano mouse aldım çok ender kullanmama rağmen (toplamda 20 saat anca) bozuldu.Teknik servise ulaştım sorunu anlattım buraya yollayın ama 1 aydan önce almanız zor dediler.İstanbul dışında teknik servisleri yok mecbur oraya yollayacakmışım birde 20 liralık ürün için toplamda 15 lira kargo parası vermem gerekiyo ki tabiki ürünü çöpe attım.Daha önce de arkadaşım mp3 player almıştı o da 1 ayda bozuldu aslında alırken bu olay aklıma geldi ama fiyatı iyi olduğu için alayım dedim.Daha sonra internette araştırdığımda çinden aldığı malların üstüne piranha yazan kendisinin üretmediği malları aracı gibi satıp bir ton para kazanan bir marka olduğunu öğrendim.Arkadaşlar siz siz olun elektronik konusunda bu ve bunun gibi ucuza ürün satan şirketlerden mal almayın!
-
Piranha kameram var 2 yıldan fazla oldu sağlam . 35 tlye almıştım zamanında
-
Bende aldım piranha bi mp3 çalar elecktro worldden 2 sene olucak nerdeyse ama hala taş gibi,ki bana bile dayabildiğine göre o kadar da kötü değildir,belki senin sanşsızlığındır hoca,yada benim şansım:)
-
made in prc olduğu için
-
Piranha 4gb mp4 playerim var 65 liraya almıştım 6 aydır falan kullanıyorum sağlam hala
-
piranha telefonum var 2 sene oldu kuzenime verdim 6 ay önce 2 kişiye rağmen taş gibi hala...
diğer kuzenim nokie n95 aldı 1 ay sonra bozuldu... ervise yolladı...
birazda şans hoca :)
-
ne kadar gerzek postlar atıyorsunuz.6 aydır ya da 1 senedir 2 senedir kullanmanız onu sağlam yapmaz kusura bakmayın.
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
ne kadar gerzek postlar atıyorsunuz.6 aydır ya da 1 senedir 2 senedir kullanmanız onu sağlam yapmaz kusura bakmayın.
-----------------------------3-4 kişide çabuk bozulmasıda onu dandik yapmaz
-
EpheSuS bunu yazdı:
Piranha 4gb mp4 playerim var 65 liraya almıştım 6 aydır falan kullanıyorum sağlam hala
-----------------------------Ben de de var aynısından hala sağlam. 40 liraya almıştım :)
-
Varg bunu yazdı:
made in prc olduğu için
-----------------------------ona kalırsa ipodlarda orada üretiliyor.firmadan kaynaklı bir durum
-
Valla şanslısınız o zaman ne diyeyim.İnternetten biraz baktığınız zaman ne kadar kişinin mağdur olduğunu görebilirsiniz.Ben yinede bir uyarayım belki burada görüp almaktan vazgeçen olur.En azından servis konusunda fikirleri olsun bozulduğu zaman sizde anlayacaksınız.