Piranha Ne Kadar Dandik Bir Marka!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

amg bunu yazdı:
    -----------------------------

Piranha DVD/Divx Player almıştım. yaklaşık 1 ay sonra DVD leri okumamaya başladı. Teknik servisi aradım. istanbulda olmadığım için sorunu bir kağıda yazıp ürünle birlikte kargoyla yollayın dediler. Kağıda DVD leri okumuyor yazıp, DVD player la birlikte kutuya koyup yolladım. 2 hafta sonra DVD player geri geldi. İçinden yapılan işlemlerlerle ilgili bir kağıt çıktı. Aynen şu şekildeydi.

Bildirilen hata: USB çalışmıyor.

Test edildi herhangi bir sorun bulunmadı.

zuahaah temel fıkrası gibi aynı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

IRET bunu yazdı:

piranhanın alınabilecek ürünleri: mp3 çalar, ses kayıt cihazı, telefon (artık çıkmıyor), webcam.

piranhanın alınmaması gereken ürünleri: navigasyon (kesinlikle uzak durun 8 satış 4 servis), klavye, mouse (dökülüyor), kulak içi kulaklık (üst kısıp ayrılıyor), dijital kamera (dokunmatik sapıtıyor). sattığım için biliyorum.

aynen katılıyorum dediğine daha 1 hafta olacak mouse aldım wireless li bağladım bilgisayara tuşlar çalışıyor ama mouse yukarı aşağı hiç bir şekilde kıpırdamıyor. götürdüm geri hiç abartmıyorum aynen şunu dediler "biz piranha firmsını aradık bu usb yi takarken sağ tuş ile top a basılı tutulup takacaksın öyle çalışır." tabi bende denedim ordaki bilgisayarda dediği şekilde hemen bana bu bilgisayarın  usb lerde sorun var dedi ben yinede taktım çalışmadı. Sonra bak ben bilgisayarcıyım dedim. Hemen  haftaya gel yeni bir tanesini verelim dedi. Bakalım nsıl birşey çıkacak alacağım mouse.

Toplam Hit: 8081 Toplam Mesaj: 33