Piranha Tablet Firma İle Sorun?
-
http://piranha.com.tr/ burdan piranha tablet bilgiayar aldim.8-9 ay önce.vatan bilgisayardan. aldiktan sonra 4-5 gün sonra arıza yaptı.ürün 3-4 kez falan geldi gitti aynı arızayı tekrarladı.sonra rica ettik yenisi ile değişitirin diye.plus üyeligimiz vardi.değiştirip yolladilar.7-8 ay gibi pek sorun cıkmadı.simdi tekrar arıza yaptı.5 kez yolladim.5ninde 1 saat sonra arıza yapıyor.geri yolluyorum.son gelen cihaz ise seri no bana ait degil.baska bir tablet yollamişlar.30 dk sonra yine arıza yaptı.zaten desteklere bakan yok tellere bakan yok.plus üyelik icin ayrıca para odedik.bu firma hakkında ne yapabilirim.dava acabilirmiyim.bu işlerden pek anlamam.fikirlerinizi alayim dedim.tabi benim gibi 700 den fazla şikayet var.
http://www.sikayetvar.com/firma/detay/2277
-
paranla rezil olmussun hoca. haber ajanslarini yada yerel tvyi ara benzin dokup yak cihazi adamlarin dukkaninin onunde , sonrada goruntulerin kullanim hakki, haber ihbar, haber yetistirme ucreti olarak yeni tablet parasi iste
-
Hocam 1 yıl içerisinde 4 defa parça değişimi yada değişim yapıldıysa ürüne itiraz hakkın doğuyor.Tüketici mahkemesine başvurup ürünün para iadesini alabilirsin.
-
tuketici mahk.basvurayim.p.tesi. günü vatan bilgisayardan almiştim.onlara tel actım sordum.bizede dava acarsin dedi.aldigim yer vatan bilgisayar ama firma piranha.
-
Piranha'dan tablet alman hata bi kere hocam.
-
Citizen bunu yazdı
Piranha'dan tablet alman hata bi kere hocam.
dogru yazdin.bir firma bu kadar kötü olur. 5 sefer tamir edildi diye yollandi.ama hic bir şey yapmamışlar.aynı gün geri iade ediyorum.en son gelen cihazda başka birine ait seri no başka.oda arızalı tabi.kargo şirketinden utanır oldum.
-
tüketici mahk. verdim evrakları.cihazıda aldılar. 2- 2,5 ay sürer dediler.piranhada mesaj atmıış.yeni tablet ile değişim yapalım diye.aynı şeyler yaşanacak gene onun icin gerek duymadım. birde 200-300 tl arası tblet tavsiyeniz nelerdir.
-
keske aldiktan sonra degilde almadan once sikayetvar a bakaydin
-
Ucuza tablet işi yaş...
-
manfolder bunu yazdı
tüketici mahk. verdim evrakları.cihazıda aldılar. 2- 2,5 ay sürer dediler.piranhada mesaj atmıış.yeni tablet ile değişim yapalım diye.aynı şeyler yaşanacak gene onun icin gerek duymadım. birde 200-300 tl arası tblet tavsiyeniz nelerdir.
Asus ve Samsung harici Android tablet alınmaz.
-
adamlar o kadar ilgisizki telofonlara bakan yok.sitelerinde destege yazıyorsun.2-3 gün sonra cevap veriyorlar. son gelen cihaz bana ait degil ve seri no başka farklı bir cihaz geldi ama arızalı tabi.geri yolladim ayni cihazi bana geri yolladi .arıza tesbit edilemedi diye.mahmekeye teslim ettim bende.
sansar55 tarafından 06/Kas/13 01:32 tarihinde düzenlenmiştir