Piranha Tablet Firma İle Sorun?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://piranha.com.tr/   burdan piranha tablet bilgiayar aldim.8-9 ay önce.vatan bilgisayardan. aldiktan sonra 4-5 gün sonra arıza yaptı.ürün 3-4 kez falan geldi gitti aynı arızayı tekrarladı.sonra rica ettik yenisi ile değişitirin diye.plus üyeligimiz vardi.değiştirip yolladilar.7-8 ay gibi pek sorun cıkmadı.simdi tekrar arıza yaptı.5 kez yolladim.5ninde 1 saat sonra arıza yapıyor.geri yolluyorum.son gelen cihaz ise seri no bana ait degil.baska bir tablet yollamişlar.30 dk sonra yine arıza yaptı.zaten desteklere bakan yok tellere bakan yok.plus üyelik icin ayrıca para odedik.bu firma hakkında ne yapabilirim.dava acabilirmiyim.bu işlerden pek anlamam.fikirlerinizi alayim dedim.tabi benim gibi 700 den fazla şikayet var.

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/2277

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

paranla rezil olmussun hoca. haber ajanslarini yada yerel tvyi ara benzin dokup yak cihazi adamlarin dukkaninin onunde , sonrada goruntulerin kullanim hakki,  haber ihbar, haber yetistirme ucreti olarak yeni tablet parasi iste

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

Hocam 1 yıl içerisinde 4 defa parça değişimi yada değişim yapıldıysa ürüne itiraz hakkın doğuyor.Tüketici mahkemesine başvurup ürünün para iadesini alabilirsin.

zzzzzz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

tuketici mahk.basvurayim.p.tesi. günü vatan bilgisayardan almiştim.onlara tel actım sordum.bizede dava acarsin dedi.aldigim yer vatan bilgisayar ama firma piranha.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Piranha'dan tablet alman hata bi kere hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Piranha'dan tablet alman hata bi kere hocam.

dogru yazdin.bir firma bu kadar kötü olur. 5 sefer  tamir edildi diye yollandi.ama hic bir şey yapmamışlar.aynı gün geri iade ediyorum.en son gelen cihazda başka birine ait seri no başka.oda arızalı tabi.kargo şirketinden utanır oldum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

tüketici mahk. verdim evrakları.cihazıda aldılar. 2- 2,5 ay sürer dediler.piranhada mesaj atmıış.yeni tablet ile değişim yapalım diye.aynı şeyler yaşanacak gene onun icin gerek duymadım. birde 200-300 tl arası tblet tavsiyeniz nelerdir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

keske aldiktan sonra degilde almadan once sikayetvar a bakaydin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Ucuza tablet işi yaş...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    manfolder bunu yazdı

tüketici mahk. verdim evrakları.cihazıda aldılar. 2- 2,5 ay sürer dediler.piranhada mesaj atmıış.yeni tablet ile değişim yapalım diye.aynı şeyler yaşanacak gene onun icin gerek duymadım. birde 200-300 tl arası tblet tavsiyeniz nelerdir.

Asus ve Samsung harici Android tablet alınmaz.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

adamlar o kadar ilgisizki telofonlara bakan yok.sitelerinde destege yazıyorsun.2-3 gün sonra  cevap veriyorlar. son gelen cihaz bana ait degil ve seri no başka farklı bir cihaz geldi ama arızalı tabi.geri yolladim ayni cihazi bana geri yolladi .arıza tesbit edilemedi diye.mahmekeye teslim ettim bende.

sansar55 tarafından 06/Kas/13 01:32 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 1938 Toplam Mesaj: 29