Piranha Tablet Firma İle Sorun?
-
Bi ben sorun yaşamadım herhalde bu piranha business tabda :D o ekstra garanti paketini de almıştım ama kullanmadım. 1 seneyi geçti ne şarj sorunu ne başka bir sorun yaşamadım. Donanımhaber forumunda piranhanın destek profili var, orada bir konuş onlar millete yardımcı oluyordu olabildiğince, bi dene şansını.
-
piranhadan malmı alınır hele navigasyon tamamen salaklık
2 sene önce felan bi tablet almıştım çinden amk bozulsa çöpe atacam bozulmadıda 10 inç takoz gibi bişi dün 2 metreden yere düştü 2 gün düştü yerde kaldı kaldırmadım bugün alayım dedim baktım açılmıyo ahanda çöpe diyecektim şarja takayım dedim meğer şarjı bitmiş :D
-
-
vip üyellk alırken ekstra para verdm diyosun.
o üyelikle alakalı bilgiler neler.
ani vericez deyip vermedikleri hizmet nedir.
bununla ilgili savcılığa dolandırıcılık şikayetinde bulunabilirsin.
parayı alıyolar ama hizmet yok diyerekten.
-
Hocam bu kadarı senin için yeterlidir. Eğer firma itiraz edip sorun çıkartırsa maldan yararlanamama kapsamında girersin mevzuya :)
-
plus uyelik 20 tl idi onu vermemiş zaten süresi dolmuştu.
sansar55 tarafından 08/Nis/14 21:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Şu devirde hala tablet için iPad dışındakilere para verenlere üzülüyorum. Yahu arkadaş, anlayın artık. Ucuz etin yahnisi yavan olurmuş ya da öyle bir şey işte. Biraz bunlara dikkat edin, araştırmadan etmeden ürün almayın. Teknoloji çağındayız diye onu bunu alıp, laflar etmeyi biliyorsunuz; ama kimse dönüpte alacağı ürünü, almak istediği yeri araştırmıyor şu teknoloji ile. Garip yahu. :)
Hocam laflarım özellikle size değil, yalnız bu devirde PIRHANA kullanmakda büyük cesaret doğrusu. O tableti yavaştan unutun.
edit: Dediğim gibi, o tablet unutulmuş. En azından para ödemeside gelmiş. :) Hadi geçmiş olsun.
palakan229 tarafından 08/Nis/14 22:39 tarihinde düzenlenmiştir -
daha sonra -3-4 tablet daha aldim.ve begenmeme hk.mı kullanarak iade ettim.tabletin gereksiz oldugunu düşünüyorum artik.