Piranha Tablet Firma İle Sorun?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

hocam bende yaklasış iki ay evvel telefonum 6.kez garantiye gitti diye tüketici hakem heyetine vatanı şikayet ettimdi, bu pazartesiye gün verdiler bakalım ne olucak..

allah sabır versin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

bu firmaya başka dava acabilirmiyiz.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

hangi tabletleri kullanıyordunuz bu firmadan? bende alışveriş yapmayı düşünüyordumda hangilerini aldığınızı belirtirseniz kaçınayım onlardan.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    morf1n bunu yazdı

hangi tabletleri kullanıyordunuz bu firmadan? bende alışveriş yapmayı düşünüyordumda hangilerini aldığınızı belirtirseniz kaçınayım onlardan.

ben 7 inc tablet aldim. aman sakın bulaşma.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    morf1n bunu yazdı

Bu markadan ve Çin mallarından komple kaçın hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

1.5 sene önceki olay

piranha pc  direksiyonu penta üzerinden sipariş verdim

ürün geldi teşhire koyacagım  baktım baglantı kablolarından biri kırık 

0 kutuyu ben actım sansıma urun kırık cıktı bırsey olmaz dedim aradım pentayı onlar pıranha ya yönlendırdı 

servıs urunu gonderın dedı

alırken kargo ödedım

arızaya gönderırken kargo odedım

urun bozuk cıktı o bı zarar

15 gun sonra kırık yer   bildiginiz paket lastıgı ıle tutturulmus bir halde geri gönderildi...  

piranha dükkanıma sokmuyorum :)   

hiper  markasına   ne göndersem yenısını gönderıyor :) klavye mause wireless  penta uzerınde hıper marka ne varsa alıyorum

piranha da marka   hiper de 

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

tüketici mahkemesine verdik tamamda.başka yasal işlem yapabilirmiyiz firma icin.arızalı cihaz yolllama. başka seri nolu size ait olmayan cihaz yollanması

tamir etmeden yollama gibi.sahtekarlık hile  vs. gibi suc kapsamına girermi bunların yaptıgı acaba_

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

tuketici mahkemesi firmayi haksız buldu.firma savunmasında yazılımına virüs bulaştırıyor vs diye yazmış.229 tl nin iadesine karar vermiş.15 gün itiraz süresi doldu.tel actılar parayı vatan pc yollamışlar.geç olsada parayı alacagız.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Komutan
    Komutan's avatar
    Erkek

Buna benzer bir durumda ben yaşamıştım ( asus marka notebook almıştım 1 yıl boyunca garantiye gitti geldi ) hocam, iş o kısma gelincede vatan sorun çıkartmıştı bana ;

kredi kartıyla alınmış, taksit yapılmış vs. deyip kdv yi düşüp kalanını verdilerdi. bide banka işlem süreci koyduydu bayaa lanet etmiştim.

ama tebrik ediyorum peşini bırakmamışsın.

"Hiç kimse bir başkasını satın alabilecek kadar zengin ve kendisini satmak zorunda kalabilecek kadar fakir olmamalıdır" J. J. Rousseau
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    manfolder bunu yazdı

tuketici mahkemesi firmayi haksız buldu.firma savunmasında yazılımına virüs bulaştırıyor vs diye yazmış.229 tl nin iadesine karar vermiş.15 gün itiraz süresi doldu.tel actılar parayı vatan pc yollamışlar.geç olsada parayı alacagız.

Hocam ben bunların Sefaköy'deki merkezlerine gitmiştim.Yazımı buradan okuyabilirsin : http://www.itusozluk.com/goster.php/piranha/@10043079

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 1939 Toplam Mesaj: 29