Piranha Tablet Firma İle Sorun?
-
hocam bende yaklasış iki ay evvel telefonum 6.kez garantiye gitti diye tüketici hakem heyetine vatanı şikayet ettimdi, bu pazartesiye gün verdiler bakalım ne olucak..
allah sabır versin
-
bu firmaya başka dava acabilirmiyiz.
-
hangi tabletleri kullanıyordunuz bu firmadan? bende alışveriş yapmayı düşünüyordumda hangilerini aldığınızı belirtirseniz kaçınayım onlardan.
-
morf1n bunu yazdı
hangi tabletleri kullanıyordunuz bu firmadan? bende alışveriş yapmayı düşünüyordumda hangilerini aldığınızı belirtirseniz kaçınayım onlardan.
ben 7 inc tablet aldim. aman sakın bulaşma. -
morf1n bunu yazdı
Bu markadan ve Çin mallarından komple kaçın hocam.
-
1.5 sene önceki olay
piranha pc direksiyonu penta üzerinden sipariş verdim
ürün geldi teşhire koyacagım baktım baglantı kablolarından biri kırık
0 kutuyu ben actım sansıma urun kırık cıktı bırsey olmaz dedim aradım pentayı onlar pıranha ya yönlendırdı
servıs urunu gonderın dedı
alırken kargo ödedım
arızaya gönderırken kargo odedım
urun bozuk cıktı o bı zarar
15 gun sonra kırık yer bildiginiz paket lastıgı ıle tutturulmus bir halde geri gönderildi...
piranha dükkanıma sokmuyorum :)
hiper markasına ne göndersem yenısını gönderıyor :) klavye mause wireless penta uzerınde hıper marka ne varsa alıyorum
piranha da marka hiper de
-
tüketici mahkemesine verdik tamamda.başka yasal işlem yapabilirmiyiz firma icin.arızalı cihaz yolllama. başka seri nolu size ait olmayan cihaz yollanması
tamir etmeden yollama gibi.sahtekarlık hile vs. gibi suc kapsamına girermi bunların yaptıgı acaba_
-
tuketici mahkemesi firmayi haksız buldu.firma savunmasında yazılımına virüs bulaştırıyor vs diye yazmış.229 tl nin iadesine karar vermiş.15 gün itiraz süresi doldu.tel actılar parayı vatan pc yollamışlar.geç olsada parayı alacagız.
-
Buna benzer bir durumda ben yaşamıştım ( asus marka notebook almıştım 1 yıl boyunca garantiye gitti geldi ) hocam, iş o kısma gelincede vatan sorun çıkartmıştı bana ;
kredi kartıyla alınmış, taksit yapılmış vs. deyip kdv yi düşüp kalanını verdilerdi. bide banka işlem süreci koyduydu bayaa lanet etmiştim.
ama tebrik ediyorum peşini bırakmamışsın.
-
manfolder bunu yazdı
tuketici mahkemesi firmayi haksız buldu.firma savunmasında yazılımına virüs bulaştırıyor vs diye yazmış.229 tl nin iadesine karar vermiş.15 gün itiraz süresi doldu.tel actılar parayı vatan pc yollamışlar.geç olsada parayı alacagız.
Hocam ben bunların Sefaköy'deki merkezlerine gitmiştim.Yazımı buradan okuyabilirsin : http://www.itusozluk.com/goster.php/piranha/@10043079