Pişmanlığımın Vasiyetidir
-
Yönlendirilmiş çalışma dersimde yönlendirilmekten uzak hayaller kuruyorum. Yapılan hatalar ne kadar büyükse pişmanlığıda o kadar büyük oluyor belli ki…
İşte bu yüzden her sabah aynada gördüğüm surata tükürüyorum defalarca. Ancak “keşke” ile örülü, yılgın cümleler tanımlıyor gözlerimde ki yaşların anlamını…
Gecikmiş özürlerimden sıyrılsam ya da ‘Tükendim‘ desem de beraber tükensek kendi varlıklarımızda ve yokluklarımızı, hasretlerimizi afaroz etsek hayatlarımızdan…
Bunları da atacağım beynimin çöplüğüne ya da zihnimin kozmik odalarına hapsedeceğim. Üstüne vuracağım mühürden tanıyacaksın…
TOP SECRET…
Ama bütün düşüncelerim gibi deşifre edilecek tarifsiz pişmanlıklarım. Deşifre edilenler gizlediklerim değil haykırdıklarım olacak.
Sevgiden uzak yaşıyorum. Senden uzakta, bir ellim telefonda ve gözlerim ufukta; Gelmesende bekliyorum. Aynı metrekareler içindeyiz ama yalnızım ve öylesine özlüyorum.
Pişmanım işte ve ilk gün ki gibi seviyorum…
-
Kaçsam bırakıp senden uzak yollara....
-
belki de Tanrı uygun kisiyi tanimandan önce yanlıs kisilerle tanismanı,onu tanidiginda minnettar olman icin istedii.
-
Al İşte :S İşte Bu Yüzden Bu Çocuğun Açtığı Konulara Girmek İstemiorum Abi İntihar Edesim Geliyor... :S Offf Fatih Offff :S Bravo Kardesim Bravo...
-
süper karrdesım fevkalade
-
-
Bir müddet yazmama kararı aldım. Kısa bir süre de olsa inzivaya çekilmeli, terkedilmiş bir yürek bulup, kendi benliğimi iskan ettirip sessizce acı çekmeliyim. Şimdilik benden bu kadar...
Saygılar
-
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------
belki de Tanrı uygun kisiyi tanimandan önce yanlıs kisilerle tanismanı,onu tanidiginda minnettar olman icin istedii.
Küfür edicem ban yicem olmıycak.. Hoca sen adamın inancına ya da imzasına niye yorum yapıosun ki ? gene aynı konuya dönüyor yaa anlamış değilim.. konu o değil adamın yazısı.. -
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------belkide tanrı bazı insanların algılama kapasitesinde malzemeden çalmıştır.
-
MUHRIP bunu yazdı:
geberlanxD bunu yazdı:
Küfür edicem ban yicem olmıycak.. Hoca sen adamın inancına ya da imzasına niye yorum yapıosun ki ? gene aynı konuya dönüyor yaa anlamış değilim.. konu o değil adamın yazısı..
-----------------------------nöööyyy ? imzasına yorum yaptıım yok imzasını bile okumadım daha yeni goruorm . konuya yorum yaptım ben bilader. imzasıyla benm cümlenin ne alakası var. aklıma gekldi yazdım. çarpıtıorsunuz lafı.
-
bence güzel yazıyorsun ancak;
anlamı derinleştirebilmek için cümleleri devrik yazıp gidişatı belirsiz üç noktaya bağlamak gibi bi huyun var.
bu oyunu herzaman yapmazsan okur daha samimi bulur yazdıklarını zira bu vaziyette çok kasıntı bi hava veriyor.