Pişmanlığımın Vasiyetidir
-
hereisnopeace bunu yazdı:
-----------------------------
senin, kelime zaiyatı olan ergenvari yazılarını eleştirmek için forumda kıdem veya hatrı sayılır bir maziye ihtiyaç mı var? kaç yıldır yazıyormuş.Yıllardır yazıpta böyle berbat ürünler çıkardığın için kendinle övünüyorsun bide dimi? Ben, edebiyat hocası değilim.Sadece, yazılarının berbat olduğunu ve sırf forumda varolan mürid-tarikat ilişkisi altında haksız yere pohpohlandığını söyledim.edebiyat, fasıl türk kültürü teranelerine hiç girme.boşunada biliyorum ayaklarına yatıp martaval anlatma.kelimeleri hâlâ harflerin oluşumundan doğan bir şey olarak algılayışın, yazdığın şeylerde kabak gibi belli oluyor.sadece duygularınla yazmaya çalışıyorsun.duygularında 17'lik ergen tandansında olduğu için yazıların rahatsız edici boyutta tezahür ediyor.dikkat et bak, kötü, başarısız demiyorum.
Ben cümlelerimi kelime zaiyatı olarak görüyorsun ama bilmem farkındamısın; Kendin zaiyatın daniskası durumundasın. Zorla kendine sövdürmek istiyorsun, ancak merak etme küfür etmeyi sevmem ben... Öfkelendiğimde senin anlamakta zorluk çekebileceğin cümleler kurarım. Biliyormusun aslında sorun sende değil; Bir dakikalık zevki uğruna dünyanın ve sitenin başını belaya sokan ebeveynlerin!!!!Eğer beğenmiyorsan; Okumazsın olur biter. Zaten bir müddet yanlız kalmaya ihtiyacım var iken beni kendinle muhattap edip saçma sapan muhabbetlere çekiyorsun.
Okumuyorsan; Küstür kendini git...
Kapıda orda... Sapıda
-
hereisnopeace'a
hocam bizde eleştiriyi severiz..forumda çoğu kişiye abi bundan sonra yazma çizme yada biraz daha çalışırsan daha iyi olur gibi eleştiriler yaparız..Örneğin sirpence ye resim konusunda çok yüklenmiştik..ama o bizim aramızdaki samimiyet ve dostluktan geliyor ben şimdi bu adama ulan götüm gibi yazmışsın çok iğrenç olmuş desem o adama koymaz bu tanışıklığımız var..lakin sen tanımadığın bir insana çok üst merteben biri gibi eleştri yapmışsın..eleştriler yapıcı olmalıdır..rahatsız olduğun yerleri güzel bir dilde dile getirirsin yazıyı yazan resmi çizen artık her neyse onunda kafasına yatarsa ilerleme kaydetmek için biraz daha dikkat eder..yada onun için önemsizse benim stilim bu der ve olay biter..
saygılar
-
Hybris bunu yazdı:
bence güzel yazıyorsun ancak;
anlamı derinleştirebilmek için cümleleri devrik yazıp gidişatı belirsiz üç noktaya bağlamak gibi bi huyun var.
bu oyunu herzaman yapmazsan okur daha samimi bulur yazdıklarını zira bu vaziyette çok kasıntı bi hava veriyor.
-----------------------------+
-
Güzel olmuş hocam tebrikler..
-
Hoca kusra bakma ancak bu yazını beğenmedim. Abartılı olumş duygularını samimi bulmadım. sanki, yazmak için yazmışsın. yani duygularını dökmekten çok bir şeyler yazayımda forum dolsun gibisindne olmuş gibi geldi...
-
bencede güzel yazıyorsunuz ve bu da çok güzel.
-
İşte bu yüzden her sabah aynada gördüğüm surata tükürüyorum defalarca. Ancak “keşke” ile örülü, yılgın cümleler tanımlıyor gözlerimde ki yaşların anlamını…
ALLAH belanı vermesin çocuk senin.Bende işlediğin günahlarına Yüzüne tükürüyor pişmanlık duyuyorsun ALLAH için ağlıyorsun sanmıştım.
cümlenin sonu her şeyi açıkladı.Bende bi b...k sandım.