folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Pişmanlığımın Vasiyetidir

Pişmanlığımın Vasiyetidir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hereisnopeace
    hereisnopeace's avatar
    Erkek

25 yaşında ergenliğini atlatamamış emo'nun çığlıkları kıvamında bir başlık olmuş..lütfen azalarak bitsin...kalkıp orhan veli, cahit külebi, nazım hikmetten bihaber olan diğer üyeler sanki müthiş bir yazıymış gibi pohpohlamışlar...

Duruluk, kelime gücü idrak'ı vs..sıfır...sadece dahil bulunduğu yapmacık melankoli ile içinden gelenleri kelimelere dökmüş.madem bu kadar kötü dedik..bir temele bağlayalım dimi?

kozmik oda : bu nasıl bir kelime?çok aradın mı?böyle depresif satırların arasında ne işi var?yoksa aklınca ironi mi yaptın?siyasi ironi ve melankoli o'da güzel..

deşifre : fransızcadan dilimize kotarılan modern bir kelime.ancak makale veya haber metinlerinde kullanılması uygun.bu tür deneme veya şiirlerde 'ganyan oynayan ferhat göçer ' intibası uyandırıyor.

akıcılık ve duruluk sıfır.yüklemi atılmış cümleler anlatımın içine etmiş.Örn;

'Ama bütün düşüncelerim gibi deşifre edilecek tarifsiz pişmanlıklarım.' (bızzzttt!!! bağlaç anlamında kullanılması gereken "ama'nın işlevini bilenler bana anlatsın hele..)

'Yapılan hatalar ne kadar büyükse pişmanlığıda o kadar büyük oluyor belli ki…'

inanamıyorum herkes beğenmiş..hepiniz mi ergenleştiniz anlamadım..

edit : hehehehe inzivaya çekilecekmiş paşamız.hahahaha ne inzivası lan 2010'da kendini guatama buddha mı sandın? naçizane tavsiyem yarın mektebe git.

mektep kapalıysa duj+otel karşılığında lalelide bir rus bulup sabaha kadar seviş.başka türlü düzeleceğini sanmıyorum.

Abaza ve Eziğim :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

hereisnopeace  arkadasın   İmzası

ohh bebeğim o kadar güzelsin ki en son kaydığım eşşeği andırıyorsun.

İmzasından Anlasıldıgı gıbı Arkadasımız Hayvansal Bi Psikolojide oldugu ıcın Dürtülerine Gem Vuramıyor

Depresif Sen Devam Et kardesım Bakma Bunlara   

hereisnopeace ' in  Yukarıdakı bögurmelere bakarak dıyorum kı ÖZÜRLÜ GENCİN YAŞAMA SEVİNCİ

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hereisnopeace
    hereisnopeace's avatar
    Erkek

pişşt yavru nazi, daha mantıklı bir cvp bekliyorum.bunu kabul etmiyorum.depresif, sende devam et .anca işte böyle emolar, nazi özentileri seni baş tacı yapar.yalnız, bu yazıların sanal ortamda kalsın.mazallah yarın öbür gün gerçek bir platformda bir bilene göstersen, yüzüne uçan tekme yeme riski yüksek olur.yada edebiyata tecavüzden seni zindana atıp sabaha kadar trt çocuk korosu - andımız.mp3'ü son sesle dinletirler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

Nazi Özentisi Fİlan degılım.

Ama  Seni ve korozyona ugramıs fikirlerini toplama kamplarına gitme vakıtının geldıgı.

Bir hayli ortada Sabun olacak adamsın vesselam.

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hereisnopeace
    hereisnopeace's avatar
    Erkek

edit : 2 kere yollamışım.

etimolojik sözlük
    google images

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hereisnopeace
    hereisnopeace's avatar
    Erkek

lan siz ekipçe  türkçeye tecavüz etme andı mı içtiniz?

"Ama  Seni ve korozyona ugramıs fikirlerini toplama kamplarına gitme vakıtının geldıgı" (?)

ve

"Bir hayli ortada Sabun olacak adamsın vesselam" (bir hayli ortada sabun olmak?)

neyse güzel bir söz var..körler sağırlar birbirini ağırlar diye..yada tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş mu desem..böyle saçma sapan yazıları öven kişilerin türkçeye hakim olmasını beklemek saçma olurdu zaten.

gozkopat bunu yazdı:
    -----------------------------

Ama  Seni ve korozyona ugramıs fikirlerini toplama kamplarına gitme vakıtının geldıgı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hereisnopeace:

Kaç yıldır bu formdasın yada hangi amaçlarla Tarikat-ül Tahribat müridi oldun bilemem. Zaten bilmem de gerekmiyor. Ancak zatıma bu denli yakıştırmalarını bir mukabele sana iade ediyorum. Eğer ortada Türkçe'nin gazozuna ilaç atan biri varsa o da sensin. Adama sormazlar mı Kuzum sen ne tür bir kimyasal kullanıyorsun diye? Ben 2007 yılının sonundan beri formda yazılarımı paylaşıyorum. Tabi ki beğenen olur beğenmeyen olur. Kimsenin tercihine müdehale etme hakkına sahip değilim. Eğer o çok kıymetli oturma organını bilgisayar sandalyenden kaldırıp formun eski sayfalarına bakma tenezzülünü gösterirsen; ne yazdığımı göreceksin diye umuyorum. Eğer buna rağmen bilgiyara başından Edebiyat Öğretmenliği rolüne devam edeceksen sana bir araştırma ödevi veriyorum. Fasıl müziği veya Dem Sohbetleri nelerdir? bir araştır, az şaşır biraz aklını başına al ondan sonra gel konuşalım... Bu halinle üreme organlarını kullanmaya niyetli çok sayıda mürit olduğunu sanırım farketmişsindir. Küfür literatürüne yeni ve yaratıcı küfürlerin girmesine sebep olarak Türkçemizin zenginleşmesine yardımcı olmak istiyorsan o ayrı tabi....

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

hereisnopeace bunu yazdı:

lan siz ekipçe  türkçeye tecavüz etme andı mı içtiniz?

"Ama  Seni ve korozyona ugramıs fikirlerini toplama kamplarına gitme vakıtının geldıgı" (?)

ve

"Bir hayli ortada Sabun olacak adamsın vesselam" (bir hayli ortada sabun olmak?)

neyse güzel bir söz var..körler sağırlar birbirini ağırlar diye..yada tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş mu desem..böyle saçma sapan yazıları öven kişilerin türkçeye hakim olmasını beklemek saçma olurdu zaten.

gozkopat bunu yazdı:

Burası edebiyat severler derneğimi lan :) adam ister türkçeyi katleder ister düzgün yazar :) varsa marifetin sende yaz onu konuşalım.. yoksada öle yeni gelin gibi herşeye  atlama :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hereisnopeace
    hereisnopeace's avatar
    Erkek

senin, kelime zaiyatı olan ergenvari yazılarını eleştirmek için forumda kıdem veya hatrı sayılır bir maziye ihtiyaç mı var? kaç yıldır yazıyormuş.Yıllardır yazıpta böyle berbat ürünler çıkardığın için kendinle övünüyorsun bide dimi? Ben, edebiyat hocası değilim.Sadece, yazılarının berbat olduğunu ve sırf forumda varolan mürid-tarikat ilişkisi altında haksız yere pohpohlandığını söyledim.edebiyat, fasıl türk kültürü teranelerine hiç girme.boşunada biliyorum ayaklarına yatıp martaval anlatma.kelimeleri hâlâ harflerin oluşumundan doğan bir şey olarak algılayışın, yazdığın şeylerde kabak gibi belli oluyor.sadece duygularınla yazmaya çalışıyorsun.duygularında 17'lik ergen tandansında olduğu için yazıların rahatsız edici boyutta tezahür ediyor.dikkat et bak, kötü, başarısız demiyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

hereisnopeace bunu yazdı:

senin, kelime zaiyatı olan ergenvari yazılarını eleştirmek için forumda kıdem veya hatrı sayılır bir maziye ihtiyaç mı var? kaç yıldır yazıyormuş.Yıllardır yazıpta böyle berbat ürünler çıkardığın için kendinle övünüyorsun bide dimi? Ben, edebiyat hocası değilim.Sadece, yazılarının berbat olduğunu ve sırf forumda varolan mürid-tarikat ilişkisi altında haksız yere pohpohlandığını söyledim.edebiyat, fasıl türk kültürü teranelerine hiç girme.boşunada biliyorum ayaklarına yatıp martaval anlatma.kelimeleri hâlâ harflerin oluşumundan doğan bir şey olarak algılayışın, yazdığın şeylerde kabak gibi belli oluyor.sadece duygularınla yazmaya çalışıyorsun.duygularında 17'lik ergen tandansında olduğu için yazıların rahatsız edici boyutta tezahür ediyor.dikkat et bak, kötü, başarısız demiyorum.

Dinime küfrden müslüman olsa ! yahu bir tane kendi yazını göster yok o öle bu böle.. burası edebiyat mecmuası diil aslanım burası tbt lan :) adam istedğini yazar sen güzel olmamış şu yanlış de geç .. niye bu çığlıklar anlamadımki hoca ?

Toplam Hit: 4067 Toplam Mesaj: 28