Pitbulllar Toplatılıyor...
-
az önce kanal7 haberde geçti internette göremedim ama çevre bakanlığı filan pitbullarla birlikte beslenmesi ve satılması yasak olan hayvanları toplatma kararı almış.
sahiplerine de yüklü miktarda para cezası varmış. köpeği olanlara baya kötü oldu :)
bizde pitbulu olanlarda dikkatli olsun artık.
edit:artık bütün siteler yayınlamış :) googleden de bakabilirsiniz.
-
pitbulu olanlar için kötü olmuş ama bızım için iyi oldu her görduklerınde saldırıyorlardı bu hayvanlar iyi olmuş yerinde bi karar almışlar (Y)
-
iyi olmuş
bilinçli kullancılara bişe demiyorum ama bazı apaçi insanlar gezdiriyor ki çok çok sakat bi durum..
-
Aslanlar gibi Kangalımız Var kangal beslesinler :D
-
bende irlanda setteri var onları toplamazlar demi
-
Her zaman köpek sevmişimdir ama bu ne yapacağı belli olmayan pitbulların yanından geçerken hep tedirgin davranırım. Sağı solu belli olmuyor bu hayvanların.
-
hoca hangi köpek olursa olsun yetiştirme tarzına bağlı eğer saldırgan olarak yetiştirirsen hayvan saldırgan olur ares adında bir pit biliyorum köpek sahibi yokken veteriner gelip de aşı vuruyo havyan bi kere bile kafasını cevirmiyo kuzu gibi hiçbir zararı yok... ama hepsi aynı kefeye konuluyo... eğer bu şekilde düşünülecek olursa terierlerde cok saldırgan onlar da mı toplansın :S
-
Çok doğru bir karar. Hatta bu zamana kadar sırf köpek cinsi olduğu için göz yumulması da ayrı suç. Yetiştirmeyle, eğitimle hallolur diye haber sitelerinde, sağda solda tepki gösteren kokonalar var. Pitbull beslenecek hayvan değil. Bu hayvanın vahşilik doğasında var. Alsın o zaman millet aslana, kaplana tasma takıp dolaştırsın. Eğitilmiş saldırmayan aslan, kaplan yok mu? Aynı kapıya çıkıyor. Ama saldırmayacağının garantisini kimse veremez. Kaç kişinin canı yandı. Yeter artık.
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
hoca hangi köpek olursa olsun yetiştirme tarzına bağlı eğer saldırgan olarak yetiştirirsen hayvan saldırgan olur ares adında bir pit biliyorum köpek sahibi yokken veteriner gelip de aşı vuruyo havyan bi kere bile kafasını cevirmiyo kuzu gibi hiçbir zararı yok... ama hepsi aynı kefeye konuluyo... eğer bu şekilde düşünülecek olursa terierlerde cok saldırgan onlar da mı toplansın :S
-----------------------------ben terrier leri köpekten saymıyorum :D:D
üstüne bassam ölecek meretler:D
-
bitanede bizim bahçede var geçen kediyi parçalamıştı.farelerin yanısıra kedide arada kaynıyo.bende hiç sevmiyorum ama laf dinletemiyorum
-
köpeklere bayılırım ancak pitbull dan nefret öte nefret ediyorum burdada süs köpeği mi ne küçük bir köpeği parçalamıştı iyi olmuş oh olmuş geç bile kalındı.