Pitbulllar Toplatılıyor...
-
birde pitbularin cenesi 10 ton basiyor muhabbeti var korkan insanlarin vesvelesi bu baska birsey degilZaten on ton bassa sanayde herkes press degil pitbull kulanirdi.
-
Toplatılmak değil de daha farklı bir uygulamaya gidilebilinirdi..
Yanlışım yoksa ingilterede bu tarz tehlikeli köpeklere sokakta dolaşırken agızlık filan takma zorunlulugu getirilmiş. Uymayan köpek sahiplerine agır para cezası vardı sanırım..
Örnek : http://img43.imageshack.us/i/azlk6.jpg/
-
salak köpek cinsleri toplansın tabi :) dengesiz yaw
rotvaydırları iyiki kaldırmıyorlar :) seviyorum benimde vardı
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
beyler hayvanın suçu olmaz.
Doğası öyle onların.
Hem burda benim arkadaşımda iki tane pitbul var..hiç de saldırgan değil.Ha kedi ile oynamışım ha o pitbulla hiç farkı yok..
Tamamen yetiştirme ile alakalı
-----------------------------tamamen katılıyorum.. benim de bir arkadaşımda pitbull var.. kediyle o kadar oynayamazsın.. tamamen yetiştirmeyle alakalı..
-
SpyBreaK bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
beyler hayvanın suçu olmaz.
Doğası öyle onların.
Hem burda benim arkadaşımda iki tane pitbul var..hiç de saldırgan değil.Ha kedi ile oynamışım ha o pitbulla hiç farkı yok..
Tamamen yetiştirme ile alakalı
-----------------------------tamamen katılıyorum.. benim de bir arkadaşımda pitbull var.. kediyle o kadar oynayamazsın.. tamamen yetiştirmeyle alakalı..
-----------------------------e napacaklar şimdi hocam hayvanları sınavamı tabi tutucaklar. kaç tane cocuğu öldürüp sakat bıraktı o hayvanlar. toplatılması bence doğrudur.
oğlumu parka çıkarıyorum üç beş apaçi geliyor parka ellerinde hayvan azmanları birde tasmalarını çıkarıp dolaştırıyorlar. mecburen oğlumu alıp uzaklaşıyorum oradan.
-
yaf nedir bu pitbull korkusu. Tamamen sahibine bağlı bişi
yurt dışında,özellikle çinde köpek terapilerinde pitbulllarıada kullanıolar çocukların direk en korktukları hayvanla samimiyet içerisine sokuyorlar cocuklar hayvanın orasını burasını cekiştiriosun mıncıklıo vs yavaş yavaş çocuklara hayvan sevgisini aşılıolar
eğitmenlerde pitbulların oalyını şöyle açıklıo hangi hayvana zarar verirseniz karşılık alırsınız pitbullar bunu biraz daha fazla gösteriyo .içlerinde bi kötü ruh oldugu gercek fakat iyi bir eğitimle bunu basıtrmak mümkün diolar
-
Pitbulları değil onları vahşi yetiştiren hasta ruhluları toplamak lazım
-
hayvan değil bunlar a.k.
Doğru bi karar. Pitbullu alan sokağa çıkıyor..
-
bendede var pitt alamaz kımse yaa nereye alıorlar nasıl büyütürsen öyle gider saldırır falan muhabbetı yalan
-
dogo war yeri geldiği zaman yeğenim 1 yaşında ısırıyor hayvanı gıkı çıkmıyor yeri geldiğinde sikertir