PKK İti Ve Tahribat Müridinin Konuşması
-
Neden muhattap oluyorsunuzki engelleyin gitsin zaman harcamayın bunlarla
-
3 kuruşluk itlerin cıkardıgı laflara bakın
-
Kürt degilmi topunun .....................ulan kopek bile et aldigi kasaba ihanet etmezmis bunlar kopekten de beter
-
AntiOksidan bunu yazdı:
bu konulşmalardan gördümüs bişey olurç.onu anlatmak isitorum bu kişilerin ne kadart şerefsiz oldugu ..
biz zaten Türklüğümüzü göstermiş insanlarız.
kardeş nezaman gösterdik türklüğümüzü hatırlamıyorum -
WindsOfChange bunu yazdı:
Kürt degilmi topunun .....................ulan kopek bile et aldigi kasaba ihanet etmezmis bunlar kopekten de beter
sen varya türk miletinin yüz karasısın senin yaptığını pitbul köpeği sahibine yapmaz. sen kime köpek deme cesaretini gösterip türk milletini küçük düşürüyorsun . -
WindsOfChange bunu yazdı:
her ne kadar kürtlerin bir çoğu bu şerefsizliği yapsada Kürt degilmi topunun şeklinde bi tabir kullanmanı kınadım kardeşim her nekadar ülkücü, milliyetçi bir insan da olsam çok iyi kalpli gerçekten vatan sevgisiyle dolu kürtler tanıdım.aralarında çürüklerin çok olduğu doğru ancak hepsini aynı kefeye koymak yalnış sanki türklerin içinde vatan haini yada şerefsiz yokmuş gibi -
bunların hepsi amerikan oyunlarına cakallık yapıyo eger gercekten bunlara bir devlet versen anasını bile satar bu şerefsizler yıllardır yedikleri çanaga sıçıyo bu reziller kendi milletine saygısı olamayanların bizemi saygısı olacak.:) boşuna ugraşmayalım bunlar adam olmaz
-
arkadaşlara katılıyorum , bütün kürtleri vatan haini gibi görmemek lazım ,benimde diğer arkadaşların dediği gibi vatanını seven kürt arkadaşalrım var , askerimize karşı , vatanımıza karşı savaşan , hainlik yapanların hepsi vatan hainidir ister kürt ister türk olsun
-
bana bak kardeş sen kimin a.qoyun bende kürdüm ne yani kürtlerin hepsine küfür ediyorsun bence senin a.q lazım
-
arkadasim msn inini neden gizledin anlamiyorum bizede verde o msn i azina sokuyim o laflarini
Toplam Hit: 7902 Toplam Mesaj: 36