PKK İti Ve Tahribat Müridinin Konuşması
-
sen öyle san iki yıla kadar televizyonlarda kürtçe yasağı vardı ben dilimi neden konuşamıyrum lazlar konuşbilio
-
30 Yıldırda Bu Hayinler Askerimize Kurşun Sıkıyo ve Kürtler Hala Yükselebiliyo Sen Hala Zırvalayıp Pkk yı Destekliyosun Apoyu Desteklemen Pkkyı desteklemektir..
Byozanwt@gmail.com gel konuşalım msn
-
Bende bu kavatların sitesinde virüs yayınladıktan sonra webmaster bana mail attı.
Aynen Şöyle:
Kimden : "Rojhat Tolhildan" <webmaster@.......com> [Göndereni Engelle] [Adres Defterine Ekle] Kime : manhunter91@mynet.com( bu ben oluyorum) Konu : alcak Tarih : 31/01/2006 3:40 asil sutlanmayi sen bundan sonra göreceksin lamercik:) lamercik diyorum
cünkü daha lamer bile degilsin. agzinin sütü ile aklin sira hack yapmaya
calsiacaksin. bundan sorna sitede görüldügün yerde banlanacaksin haberin olaKimden : "Rojhat Tolhildan" <webmaster@........com> [Göndereni Engelle] [Adres Defterine Ekle] Kime : "manhunter91" <manhunter91@mynet.com> Konu : AW: alcak Tarih : 31/01/2006 17:08 

-
bi kere de ben böyle bi piçle konuştuydum. 2 dk geçmeden bi tanesi daha beni listeye ekledi. konuşuyolar yok Atatürk e bilmem küfürler, apo bigün imralı dan çıkıp şöle böle yapcakmış, apo olmasa bunlar sefaletten açlıktan gebercekmiş...
takmayın böyle dallamaları salak salak konuşuyolar. silin gitsin.
-
suiQast bunu yazdý:
vatan haini de deilim bunu bil ayrýca kusura bakmasýn o kardeþ ben zannettim bana diyo msn adresini niye saklýyon diyee özür dilerim o arkadaþtan ve ben vataný çoook sewiyom laz olsun türk olsun ama ismimiz çýkmýþ 90 na inmez 80 ne
arkadasim onemli degil bensana degil o pkk li dedigin kisiden bahsetmistim bu arada cogu konu altindada belirtmisimdir bu vatan budevlet kurtlerin lazlarin alevileri ve bircok irkin mucadelesiyle kaniyla kurulmus kazanilmistir gidin canakkaleye bakin nekadar kurt mezari var herzaman diyorum kurt turk birdir kardestir ama bazi kisiler iste cahil kisilerin kafasina girip boyle isyan cikariyor kullaniyorlar bizdede cok suc var cunki cogumuz pkk liyla kurtu ayirt edemiyoruz ve hepsini bir tutuyoruz bu cok yanlis resmen kurtleri pkk militani olmaya zorluyoruz turkiye buyuk buzamanakadar hepberaber yasamisiz bundan sonra neden yasamayaliminsan bir butundur ve insanlara yaklasirken kinle onyargiyla yaklasmamaliyiz karsimizdakini tanimak istiyorsak ona tarafsiz bir sevgiyle yaklasirsak o kisinin karekterini icindeki iyiligi daha iyi anlariz
Ataturk nedemis nemutlu turkum diyene