PKK İti Ve Tahribat Müridinin Konuşması
-
lan senden mi saklayacam dal lama al hackelede görim dal lama
-
-
crook_judge@hotmail.com al bakayım ağzıma sok lan dal lma
-
Sözüm Bunun gibi Pkk lı Vatan Hainlerine Siz Kürdistan devleti Kurulsa Çocuklarınıza Nası Kurduğunuzu Anlatırken Ne Diyeceksiniz : Hainlikle Şerefsizlikle Kapkaçla dolandırıcılıkla mı Kurduk Diyeceksiniz Bunu Merak Ediyorum
İnsanda Biraz Gurur Olmalı
-
bana bak ben ne apoyu severim ne miliyetçileri ama kürdüm haksızlığa göz yummam adam bana diyo topunun a.q ben sessiz mi kalıcam ayrıca sen kürtlere ne kadar haksızlık yapıldığnı bilemezsin
-
vatan haini de deilim bunu bil ayrıca kusura bakmasın o kardeş ben zannettim bana diyo msn adresini niye saklıyon diyee özür dilerim o arkadaştan ve ben vatanı çoook sewiyom laz olsun türk olsun ama ismimiz çıkmış 90 na inmez 80 ne
-
karedeş madem terör diyon ver adresi biz bakalım icabına
-
Söz PKK lılara Edilmiş Sözdür Sen Pkk lıysan Al lafı
Yoksa Gocunma Benim bir çok Kürt Tanıdığım var Kürtlere lafımız yok lafımız vatanı Satan Askere Kurşun Sıkan İbnelere ve Çeteleşen Guruğplaşan lara Bu ülkedeki Kaçkaç vb işlenen suçların %70 Pkk veya Başka örgülerin bağlatısıyla yapılıyor
-
kürtlere hiç bir hakıszlık yapılmadı bu ulkede.öyle olsaydı bugun leyla zana gibiler meydanlarda dolaşamazdı kürtler iş adamı olamazdı
-
adam diyo kürtlerin topunun ....... diyo sen diyon pkklılara yapılmış diye
Toplam Hit: 7894 Toplam Mesaj: 36