folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder PKK"Nın Üst Düzey 8 İsmi Öldürüldü

PKK"Nın Üst Düzey 8 İsmi Öldürüldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    HolyReform bunu yazdı:
    -----------------------------
    adamgibi bunu yazdı:

ya varya bır  konusucam  pir  konusucam siteden atılmak ıstemıyorum  yoksa  gereklı kısılere  gereklı cevapları verırım çoluk  cocukla ugrasmak ıstemıyorum  16   17  yasındakı cocuklar  kafa kesmekten  soykırım yapmaktan bahsedıyolar  tavukmu kesıyonuz lan adamın  asabını bozmayın

konununda  sılınmesını ıstıyorum  yoksa  burda  cok can yanacak 

la olum gülüyom diyom kızıyolar sonra baksana adamın bana yazdığına;

"o aşağı topluma açık soykırım yapmayız tabii ki. Yapmayız derken; Türk ırkı, şu ana kadar böyle bir şey yapmamış, yapmaz da. Yapamaz değil, yapmaz + avrupa ülekeleri, amerika falan uğraş dur.
    kürdleri sınır dışı edeceksin, kalanlara da baskı ve şiddet uygulayacaksın, öldüreceksin. Doğu bölgelerimize Türkleri getirip yerleştireceksin ve havası temizlenecek. Dağdakiler TSK'nın 48 saatlik operasyonuna bakar. (sadece bi kişisel düşünce: Doğu Türkmenistan'da o.ç çinlilerin baskısındaki kardeşlerimizi buraya getirmek isterdim)"

siyahlı yerlere dikkat.ilk söylediğinemi inanayım son söylediğine mi? :)

türk ırkı soykırım yapmaz altında baskı şidder uygula öldür yazıyor.

gülüyim mi ağlıyim mi karar veremedim,yok lan ne ağlıcam gülüyorum :)

Doğru, yanlış şekilde yazıya döktüm, böyle bi durum çıktı.O son söylediğim benim kendi düşüncem-isteğim. Sen anlatmak istediğimi anlamaya çalış.

sanılanın aksine...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

NighT-7

hocam bak iyi veya kötü tartışıyoruz,düşünce belirtiyosun belirtiyoruz ama hakaret etmen yanlış hocam.tamam konu uzadı,ortam gerildi ama hakaret etmenin bir anlamı yok hocam.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

HolyReform bunu yazdı:

NighT-7

hocam bak iyi veya kötü tartışıyoruz,düşünce belirtiyosun belirtiyoruz ama hakaret etmen yanlış hocam.tamam konu uzadı,ortam gerildi ama hakaret etmenin bir anlamı yok hocam.

Haklısın. Benim sinirlendiğim; bilmeden, görmeden, tanımadan konuşmak. Resmen kanıma dokundu yazdıkları. Yok vatan millet diyip taşın arkasında mermileri sayan ağlayan kaçan falan...

sanılanın aksine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    su an sana ne desek bos  sen bı askere gıt  g3 sesınden  kulakların bı sagır  olsun tepen  dıpcık omuzunda bı yara  yapsın veya gozunu sısırsın mermının gırdıgı yerı  gorupte ulan bu ınsana  gırerse ne olur acaba dıye  bı dusunde bunları sonra  tartısalım senle 

kontra bisiklet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    adamgibi bunu yazdı:
    su an sana ne desek bos  sen bı askere gıt  g3 sesınden  kulakların bı sagır  olsun tepen  dıpcık omuzunda bı yara  yapsın veya gozunu sısırsın mermının gırdıgı yerı  gorupte ulan bu ınsana  gırerse ne olur acaba dıye  bı dusunde bunları sonra  tartısalım senle 
    merak etme silahlara yabancı değilim. Siz herhalde yazdıklarımı şöyle anlıyosunuz: night7 askere gidince alacak eline G3'ü, girecek çatışmaya, herkesi öldürecek, vuracak, asacak, kesecek. Neyse kapatalım konuyu.

sanılanın aksine...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

adamgibi bunu yazdı:

al işte, nerenden anladım hocam sen mevzuyu. Bu ülkenin dipçikten omzu yara olmayacak, 24x7 terörist kovalayabilecek, counterstrike oynar gibi kelle alabilecek yüzbinlerce askeri vardır. Gerekli eğitimi almış, dayanıklılığı test edilip kanıtlanmış ... Askerinin elinde en alasından silahı donanımı verecek gücü de vardır senin kafan rahat olsun. Ancak bu ülkenin sorunu çözme iradesi yoktur. Bu milletin başında bağımsız bir devleti yoktur, karar alıp uygulayabilecek bir disiplini / kabiliyeti yok , durum böyle olunca değil kürt gibi bir etnik azınlık, türbandır , bardaktır, kitaptır bunlar bile kriz yaratmak için yeterli oluyor ülkede biliyorsun.

İnsanı hasta eden şey mikroplar değildir , insan zayıf düştüğünden dolayı hasta olur yoksa mikroplar herzaman vardır. Kürtlerde 30 yıl önce gökten yağarak ortaya çıkmadılar mesela. Ülkenin direnci kırıldı, birliği bozuldu, sorunu herkes farklı şekilde görmeye hatta sorun olarak görmemeye başladı, çıkarları birbirinden farklı kendi birliğini farklı yerlerde arayan N tane Türk tipi çıktı ki, bunu kürdolar çok iyi kullandılar ve kullanıyorlar. 

Kürtlerle beraber yaşamak zor evet ancak sorunun çözümünü engelleyen kürdlerin ilkelliği değil, başımızda hükümet diye dış mihrakların çıkarına çalışan bir çetenin atanmış olması. AKP den bahsettiğimi sanmayın ve bunu siyasi olarak da görmeyin, bu durum 50 yıldır böyle. Gelmiş geçmiş tüm hükümetler bu ülke halkının çıkarına değil , ülkenin içindekilerin başkalaştırılarak diğerlerileştirilmesi ile düşman karşısında birliklerinin bozulması için çalıştırlar. Türk milletinin cemaatleştirilmiş, köleleştirilmiş , kültürel birliği bozulmuş olmasından dolayı ki,  en ufak sorun bile örneğin bardak artık bizim için kriz teşkil edebiliyor. 

ShockMan biryerde doğru söylüyor , tüm kürtleri imha etsek , kalanını da sürsek soruna belki ancak pansuman olur. Pkk nın kaynağının kendine kürt diyen azınlık olduğu konusunda fikrim sabittir ancak pkk yı bitirmek , yarın mkk sonra Nkk nın çıkmasını engellemeyecektir, Türk milletinin durumu bu oldukça.   Ama sorun pkk yı çözmekse bataklığı kurutmanın yolu şu anki durumda diyarbakırı tunceliyi başlarına yıkmaktan geçer, bu oradaki halka mesajdır - karşınızda bir devlet var "gerilla" dediğiniz teröristi desteklerseniz başınıza bu gelecek mesajı bknz : hamas - israil savaşı . Bu N taneden bir tane çözüm önerisidir mesela, kardeşlik barış fln fln msgları ilede nefesinizi tüketmeyin , dünya bir savaş alanıdır ve evet ne yazıkki durum bu noktaya gelmiştir. Yada diğer bir çözüm kürdistanı tanımak ordaki Türklerle burdaki kürtleri mübadele etmek , taşınmaz malların nafakasını karşı tarafa ödemektir bknz : çekoslovakya . İki ucu boklu olsada bunların ikiside çözümdür ancak Türk milleti oturup düşünmelidir, ben nasıl bu noktaya gelinceye kadar güdüldüm , inekmiyim yoksa diye. Eğer düşünmezse daha büyük felaketler yoldadır zaten.

dediklerimi eleştirenler arasında hiç bir çözüm önerisi okuyamadım neyazıkki , açık yüreklilikle şunu yaparsak bu sorun aşılır diyebilen olmadı . demogoji ve laf salatası , olayı kişiselleştirme dışında birşey ne yazıkki düşünemiyoruz demekki. Düşman da bunu çok iyi kullanıyor. 

Kısa Bir Cevap Yazacam Allahtan Sen Gibi Düşünenler Azınlıktalar. Ümitvarımki, Sana Benzeyenlerin Geçmişte Yardıkları Yaralar İyileşecek, Pkk Bu Aşamadan Sonra Biraz Zor Bitirilir, Uluslar Arası Bir Boyut almış olan bu örgütle Başedebilmek için Son tren Kaçırılmamalıdır. Aksi Halde Öldür Öldür Bitmez, Öl Öl Bitmez. Bunu Herkeste biliyor. Diyarbakırı Tunceliyi Kimin başına yıkmaktan Söz ediyorsun orasını anlayamadım, Yaşın Kemale Ermiş 31 Yaşında adamsın, Yani ben sana ne diyeyimki, Bir şeyleri Yıkarak Devletler Arası Savaşta Sonuç Alabilirsin, Halk Ayaklanmasında Heleki Bu Büyüklükteki Bir Ayaklanmayı Yıkarak Düzeltemezsin. Bu Bir Gerçektir. Çünkü Yıktığın Her ne ise Senin üzerine Devrilir.

Neden Biliyormusun, Çünkü Donanım Çakışması Yaşanmaktadır, System Halted Sorunu Oluşuyor.

Dipnot.. : Çözüm yazılmıştı ama görmemeni Doğal karşılıyorum. Çözüm Kürtleri Dışlamadan onlara yakın durmaktır. Pkk ile Devlet Arasında kalmışlıklarından onları Kurtarmak ve Birinci Sınıf Vatandaş olduklarına dair Hissiyat kazandırmaktır. Sen o zaman Gör Senden Çok Pkk Düşmanı kesiliyorlarmı kesilmiyorlarmı.

Tekrar DipNot. : "ShockMan biryerde doğru söylüyor , tüm kürtleri imha etsek , kalanını da sürsek soruna belki ancak pansuman olur." ---> Hay Allahım sen Aklıma Mukayet ol, Yahu Ben Ne Zaman bunu dedimki Sen Postlarımı Nasıl Okuyorsun Anlam veremiyorumki yahu. :)

Değil Kürtleri Dünyada Hiç Kimseyi İmhadan yana Söz Yada Söylem dememki Ben, Konuda Kilitlenmiş. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:

xz bunu yazdı:

adamgibi bunu yazdı:

al işte, nerenden anladım hocam sen mevzuyu. Bu ülkenin dipçikten omzu yara olmayacak, 24x7 terörist kovalayabilecek, counterstrike oynar gibi kelle alabilecek yüzbinlerce askeri vardır. Gerekli eğitimi almış, dayanıklılığı test edilip kanıtlanmış ... Askerinin elinde en alasından silahı donanımı verecek gücü de vardır senin kafan rahat olsun. Ancak bu ülkenin sorunu çözme iradesi yoktur. Bu milletin başında bağımsız bir devleti yoktur, karar alıp uygulayabilecek bir disiplini / kabiliyeti yok , durum böyle olunca değil kürt gibi bir etnik azınlık, türbandır , bardaktır, kitaptır bunlar bile kriz yaratmak için yeterli oluyor ülkede biliyorsun.

İnsanı hasta eden şey mikroplar değildir , insan zayıf düştüğünden dolayı hasta olur yoksa mikroplar herzaman vardır. Kürtlerde 30 yıl önce gökten yağarak ortaya çıkmadılar mesela. Ülkenin direnci kırıldı, birliği bozuldu, sorunu herkes farklı şekilde görmeye hatta sorun olarak görmemeye başladı, çıkarları birbirinden farklı kendi birliğini farklı yerlerde arayan N tane Türk tipi çıktı ki, bunu kürdolar çok iyi kullandılar ve kullanıyorlar. 

Kürtlerle beraber yaşamak zor evet ancak sorunun çözümünü engelleyen kürdlerin ilkelliği değil, başımızda hükümet diye dış mihrakların çıkarına çalışan bir çetenin atanmış olması. AKP den bahsettiğimi sanmayın ve bunu siyasi olarak da görmeyin, bu durum 50 yıldır böyle. Gelmiş geçmiş tüm hükümetler bu ülke halkının çıkarına değil , ülkenin içindekilerin başkalaştırılarak diğerlerileştirilmesi ile düşman karşısında birliklerinin bozulması için çalıştırlar. Türk milletinin cemaatleştirilmiş, köleleştirilmiş , kültürel birliği bozulmuş olmasından dolayı ki,  en ufak sorun bile örneğin bardak artık bizim için kriz teşkil edebiliyor. 

ShockMan biryerde doğru söylüyor , tüm kürtleri imha etsek , kalanını da sürsek soruna belki ancak pansuman olur. Pkk nın kaynağının kendine kürt diyen azınlık olduğu konusunda fikrim sabittir ancak pkk yı bitirmek , yarın mkk sonra Nkk nın çıkmasını engellemeyecektir, Türk milletinin durumu bu oldukça.   Ama sorun pkk yı çözmekse bataklığı kurutmanın yolu şu anki durumda diyarbakırı tunceliyi başlarına yıkmaktan geçer, bu oradaki halka mesajdır - karşınızda bir devlet var "gerilla" dediğiniz teröristi desteklerseniz başınıza bu gelecek mesajı bknz : hamas - israil savaşı . Bu N taneden bir tane çözüm önerisidir mesela, kardeşlik barış fln fln msgları ilede nefesinizi tüketmeyin , dünya bir savaş alanıdır ve evet ne yazıkki durum bu noktaya gelmiştir. Yada diğer bir çözüm kürdistanı tanımak ordaki Türklerle burdaki kürtleri mübadele etmek , taşınmaz malların nafakasını karşı tarafa ödemektir bknz : çekoslovakya . İki ucu boklu olsada bunların ikiside çözümdür ancak Türk milleti oturup düşünmelidir, ben nasıl bu noktaya gelinceye kadar güdüldüm , inekmiyim yoksa diye. Eğer düşünmezse daha büyük felaketler yoldadır zaten.

dediklerimi eleştirenler arasında hiç bir çözüm önerisi okuyamadım neyazıkki , açık yüreklilikle şunu yaparsak bu sorun aşılır diyebilen olmadı . demogoji ve laf salatası , olayı kişiselleştirme dışında birşey ne yazıkki düşünemiyoruz demekki. Düşman da bunu çok iyi kullanıyor. 

Kısa Bir Cevap Yazacam Allahtan Sen Gibi Düşünenler Azınlıktalar. Ümitvarımki, Sana Benzeyenlerin Geçmişte Yardıkları Yaralar İyileşecek, Pkk Bu Aşamadan Sonra Biraz Zor Bitirilir, Uluslar Arası Bir Boyut almış olan bu örgütle Başedebilmek için Son tren Kaçırılmamalıdır. Aksi Halde Öldür Öldür Bitmez, Öl Öl Bitmez. Bunu Herkeste biliyor. Diyarbakırı Tunceliyi Kimin başına yıkmaktan Söz ediyorsun orasını anlayamadım, Yaşın Kemale Ermiş 31 Yaşında adamsın, Yani ben sana ne diyeyimki, Bir şeyleri Yıkarak Devletler Arası Savaşta Sonuç Alabilirsin, Halk Ayaklanmasında Heleki Bu Büyüklükteki Bir Ayaklanmayı Yıkarak Düzeltemezsin. Bu Bir Gerçektir. Çünkü Yıktığın Her ne ise Senin üzerine Devrilir.

Neden Biliyormusun, Çünkü Donanım Çakışması Yaşanmaktadır, System Halted Sorunu Oluşuyor.

Dipnot.. : Çözüm yazılmıştı ama görmemeni Doğal karşılıyorum. Çözüm Kürtleri Dışlamadan onlara yakın durmaktır. Pkk ile Devlet Arasında kalmışlıklarından onları Kurtarmak ve Birinci Sınıf Vatandaş olduklarına dair Hissiyat kazandırmaktır. Sen o zaman Gör Senden Çok Pkk Düşmanı kesiliyorlarmı kesilmiyorlarmı.

Abi sen bakma bu çocuklara hayatlarında bir adet karşı görüşle ilgili kitap makale vb gibi şeyler okumamışlar.Satılmış basının komplodor uşaklarının yaygaralarına kapılmışlar.Çatışmayı kurtlar vadisinden ibaret sanıyolar.Al birini vur ötekine.

@xy 

Evet abicim dünya savaş alanıdır benim bu savaşım senin idealarına zihnine karşıdır.Bende sana savaş vericem bu başlıklarda.O düşündüğün iğrenç fikirlerine karşı direnicem .Halklar kardeştir.Sen yanlız ve paylaşımdan yoksun bi kafatasçı olarak ne dostluklardan,komşuluklardan,iyi niyetten hiç birşeyden anlamassın.Zamanında senin gibi düşünen iktidarların sonu ve hediyesi sefil bir halk yığnı ve paletler altında ezilen bi enkaz yığını oldu.Bu olay ülkücülük komunistlikten çok öte bişey haline dönüştü.Adı ne biliyomusun."İNSANİYET".Malesef sende daha doğrusu düşüncelerinde görünmüyor bu sıfat.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Daha ciddi bir konuyu gayri ciddi sözcüklerle tartışacak kadar aciz bir çoğu. Malum organ, siktir git, gerizekalı vesaire, vesaire..

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

yetmez , yetişmez böyle bitmez bu. 20 senedir üst düzey sorumlularını öldürüyorlar ama yeni sorumlular buluyorlar çünkü kürt halkı askere gönderir gibi evlatlarını pkk ya gönderiyor ( allah aşkına , tanrı adına bi kürt tanıyorum ama çok iyi bir insan geyiği yapmayın şindi ). pkk nın bir kurtuluş olmadığını anlamalarını beklemiyoruz, onların ordusu da pkk. geleceklerini pkk nın kuracağı devlette görüyorlar, senin başbakanına bu şehre giremezsin diyorlar, orduna işgalci diyorlar . Götleri sıkışıncada dialogdan bahsediyorlar, ne diyaloğu lan ? milyon tane insan müsveddesi kuyruklu kürdü ikna etmeye mi çalışcaz birde ??? Halkı terör örgütünü destekleyemez hale gelene kadar cezalandırmadıktan sonra ayrılıkçı ayaklanmalar asla bitmemiştir. 8 tane ciğeri beş para etmez kürdü "üst düzey" diye öldürmüşün neye yarar , yenilerini koydular bile yerine sen sevinedur

gidip tunceli, diyarbakır , hakkari ... ayrılıkçılık fikri güden , devletimizin birliğine isyan eden nekadar şehir, köy, kasaba varsa taş üstünde taş , omuz üstünde baş koymamak gerek ki hizaya gelsinler, tevbe etsinler , diz vursunlar artık  ne diyorsanız adına ve bu savaş bitsin , zaferimizle noktalansın .Bunlara destek veren ne kadar "özgürlük savaşçısı" varsa meydanlarda sallandıracan vinçle , özgürleşene kadar madem anadilde eğitim diyorlardı, malum anladıkları dil bu . Eğer başta bir devlet olaydı , Türk devleti kendi kararını verebilir konumda olaydı, her bağımsız ve güçlü devletin yapacağı budur, tarihte de hep bu olmuştur. Bakınız israil, rusya, çin, ingiltere, ispanya ... ayrılıkçı isyanlarla nasıl savaşmışlar , bölücü teröriste karşı nasıl savaş kazanmışlar. Osmanlı ayrılıkçı isyan çıkaran , balkanlarda olsun ortadoğuda olsun nasıl bastırmış ayaklanmayı  , açın bakın okuyun kardeşim. Orada Türk devletine karşı ayaklanmış bir halk var ve hergün daha cesurlar , daha tehtidkarlar siz halaaa barış insanlık diye durun

şindi çıkıp denyo gibi kürt türk kardeştir demeyin bide , diz vuracak ya da ölecek . düşmanın adı kürt olsada marslı olsa da bu hizaya getirmedikten sonra varlığın ve canın tehlikededir 

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

xz bunu yazdı:

Xz Milleti Kışkırtma, Ne Saçmalamışsın yine sen yahu, Senin dediğin şey Uygulanabiliyor olsaydı Çoktan uygulanacaktı emin ol. Durumu anlamıyorsun yada İnceldiği yerden Kopsun diyorsun her ne diyorsan de. Ben Bu Savaşın Ayrılık olmadan Bitmesinden yanayım. Senin dediğin Uygulanırsa Ayrılık Kaçınılmaz Olurki Ne Doğuda Nede Batıda Taş Üstünde Taş Kalmaz Emin ol. 

Tavsiye git iyicene Tarihi Derinlemesine incele Ve Neden Kürt Ve Türkün Birbirinden Kopmamaları Gerektiğini Anla Rica Ediyorum senden. Tek Başına Bu Topraklarda Barınamayacağımızı Anla Ve Gel Öyle Fikir Beyan et. Bu Kürt İçinde Geçerli olandır. Türk içinde.

Aksini Düşünürsen Amerika Bu Topraklara Iraka Getirdiği Demokrasiyi Götümüzün içine Dek Sokacak. Sokamaz Demesin Kimse Sokacak. Türkede Kürde de. 

başta bir devlet olsaydı dediklerim kesin uygulanmış ayaklanma bastırılmıştı zaten. Düşün abd içinde teksas dese mesela "ben bağımsızlık ilan ettim" bak neler oluyo hoca, aklın durur valla . Öncelikle kürtle Türk diye birşey yok, sen yanlış anlamışın, kürt var ve ayrıca Türk var, kürtlerde bağımsızlık için Türk devletine isyan halinde , taktir ettim düşmanlıklarını yanlız  , fena gitmiyorlar özellikle son yıllarda devletin zaafını iyi kullanıyorlar. Sandığım kadar aptal olmadıklarını görmek beni şaşırttı itiraf edeyim. Kopmamak için önce bir arada olmak gerekki bu hiç olmadı zaten, Türklerin yanında bulgarlarda oldu , almanlarda  yeri geldi yunanlılar bile Türk için savaştı / şavaştırıldı ama Türkle bir olmadı bir sonraki round karşısında oldu hatta, Türkle bir olan zenci olsun uzaylı olsun önce "Ben Türküm" der. Bu kürdolar bunu hiç demedi. Geçmişte bir savaşta yanında olan şindi karşında olabilir, devletler politikalar böyle işler böyle gider. Ama devlete isyan ciddi bir suçtur, ki devlet şu anda olduğu gibi isyana karşı başka tedbirler arıyorsa , isyanı bastıramadığının vesikasıdır. Tavır kürtlere yada x lere karşı ırkçı bir yaklaşım değildir, ama ihanetlerinin karşılığı kazanacakları ırkçı nefrettir. Tavır devletin bütünlüğüne isyan eden herkese eşit muamele yapılması gerektiği olmalıdır. Yani vinçte sallanmak gibi ... 

arayollar arıyorsunuz ama başka bir çözüm öneremiyorsunuz. bugün gazetede karayılan demeç vermiş, nasıl oluyor demiyorum bile . Diyorki kürt parlemantosunu tanıyın dağdan inelim. Örnek olarak da iskoçya gösteriliyor. Bu terörist başı bile sizden daha akıllıca dşünüyor, uygulanır uygulanmaz ortaya bir çözüm önerisi getiriyor , kendince makul olan , düşmanın da kabul edebileceğini umduğu bir çözüm. Hadi diyor bağımsızlıktan vazgeçtik ztn ... bari bunu tanıyın. 

Asıl sen düşünebilyormusun , devlet pkk ya diz çökerse Türk milletinin hali ne olur ? örnek verdiğiniz sırp kasaplarını bile mumla ararsınız. 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 20135 Toplam Mesaj: 105