folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder PKK"Nın Üst Düzey 8 İsmi Öldürüldü



PKK"Nın Üst Düzey 8 İsmi Öldürüldü

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cilginsucu
    cilginsucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Nisan/2009
    Erkek

    la bunların dini hangisi

    bide bunların bayrağı varmı_?

    hemi ekmeğimizi yerler hemi bize düşman

    köpek bile yediği kapının bekçiliğini yapar

    bunlar insan olmadan ömce bi köpek olacak sanra sadakatı sevgiyi insanlığı öğrenecek sonra beşere dönüşürler herhal

    allahtan umut kesilmez!!!

     

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Eylül/2005
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı:

    6. sayfadaki bu postu kaligula mürid yazdı dikkatli oku. ben ise örnek vererek bu sapsalak kürtlerin hayallerini süsleyen sözde kürdistan kurulsa olacak zaten bu hepsi bir leş gibi ölecekler diyerek görüşümü sundum.

    Şimdi sen benim önüne gelen kürdü öldür mantığında biri olduğumu düşünerek evet YIKICI oluyorsun. var mı soracağın başka birşey?
    -----------------------------
    ya kardeşim önüne gelen kürdü öldür diyen adama katılıyosun,sapsalak kürtler bilmem ne diyosun,kürtlerin kürdistan hayali diyosun..ben sana ne diyorum yarım saattir.genelleme yapma kardeşim bölücüyle yurttaşı karıştırma sapla samanı ayırt etmeyi öğren.forumda da kürtler var biraz saygın olsun adamlara.kürdistan hayali bölücülerin hayalidir yurttaşların hayali değildir.

    amerika kürdistanı kurucak halkını açlıktan öldürücek,çok mantıklı helal olsun,adamlar bop u gerçekleştiricek nasıl devlet yöneteceğini bilmeyen adamları devletin başına getiricek helal olsun sana..

    sana bunları söylüyorum yıkıcı oluyorum,benim açımdan hiçbir sorun yok.başka sorumda yok.


    Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2007
    Dişi
    mobydick64 bunu yazdı:
    -----------------------------
    snooper bunu yazdı:
    -----------------------------

     hocam bu leyla övündükleri kanas leyla mı ?????????????


    -----------------------------

    ta kendisi :) pamuk tıkmışlar şimdi.. pamukçu leyla olmuş :)


    -----------------------------

    o bu farketmezde yinede soyleyim.dediginiz terörist degil bu kanas leyla denen kadin 1999 da oldurulmus hatta o donemde baya bi haberi yapilmisti.


    Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek

    #################################################
    @Shockman : cins cins şeyler yazıyosun, yani aslında bizim tarafa göre cins yazılar, sizin tarafa göre haklı. senin tüm yazdıklarını özetlersek:

    TC, kürdler için zamanında hiç bi sikim yapmadı
    kürdler de haklı olarak dağa çıktı.
    TC gereken önemi vermiyo kürdlere. 80yaşındaki adam Türkçe bilmiyo, niye devlet öğretmedi vesaire vesaire fos.
    üstü kapalı olarak kürd milliyetçiliği yapıyosun.

    "kıro" olayına gelirsek; benim msjlarda yazdığım :kro: çoğu kişinin bildiği, msnlerimizn olmazsa olmazı :amca: ifadesi. :W, :amca1: , :amca2: vs... ordaki tepkisiz surat ifadesi için onu ekliyorum msjlara. Bi bağlaç, yüklem gibi (:
    hem sana niye kıro diyim ki, mensup olduğun ırkın adını yazmak yeterli :)

    Ayrıca edepsizlik-terbiyesizlik yapma tamam mı!
    "Allahını seversin Söylermisin, 30 Yıldır Kökünü kurutacam diye Pek çok Evin ocağına incir Ekilmesimi Daha iyi idi, Yoksa 10 Yıl Önceden Doğru politika ve Halkı Kenetlenmeye itecek Sahiplenilmişlik Politikasımı Daha iyi idi. Bi Düşünürmüsün."
    yazacak başka benzetme bulamadın mı!? Tamam, belki artık bu konuya yazmak istemiyosun, yazacaklarını yazdın, daha diyecek bir şeyin kalmadı, aynı şeylerdi yazmaktan sıkıldığından oldu-bitti tarzında şeyler yazıyosun; ama böyle hassas bi durumda, vatana şehit vermiş ailelerin durumunu böyle mi dile getiriyosun la!

    neyse senin yazdıklarına daha cvp vermeyecem. Seni anladık. kürdler öyle böyle, haklılar, doğrular, 1 numaralar de dur sen

    ####################

    Ha unutmadan, o "misafir etmek isterim alayını" diyen arkadaşa da malum organım ile gülüyorum. Benimle birlikte o msjı okuyan herkes de gülüyodur.

    ####################

    @HolyReform:  o aşağı topluma açık soykırım yapmayız tabii ki. Yapmayız derken; Türk ırkı, şu ana kadar böyle bir şey yapmamış, yapmaz da. Yapamaz değil, yapmaz + avrupa ülekeleri, amerika falan uğraş dur.
    kürdleri sınır dışı edeceksin, kalanlara da baskı ve şiddet uygulayacaksın, öldüreceksin. Doğu bölgelerimize Türkleri getirip yerleştireceksin ve havası temizlenecek. Dağdakiler TSK'nın 48 saatlik operasyonuna bakar. (sadece bi kişisel düşünce: Doğu Türkmenistan'da o.ç çinlilerin baskısındaki kardeşlerimizi buraya getirmek isterdim)
    Sonuç: Türkiye'de tek problem çıkartan etnik grup imha edilmiş, temizlenmiş olacak. Arınacağız. GAP falan artık oraya yaptığımız bayındırlık vb çalışmalar boşa olmayacak, engellenmeyecek. Sonuçları kesin bilemeyiz; sadece olumlu olacağını biliyoruz. ek olarak : ( http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=87645&sayfa=7#922473 )

    #################################################

    "kürdlere iyi davranırsak pkk kalmaz"  diyen zihniyete de şaşırmamak elde değil. bu kadar mı olur ya...
    "kürdlere vatanımızın bi parçasıymış gibi bakmak, kardeşimiz görmek" buna da söyleyecek söz yok. hiç bir azınlık vatanın bi parçası olamaz, azınlıklara karşı olduğum anlaşılmasın bu arada. bizim kardeşimiz Türklerdir. Müslümanlar da değil artık. II. Dünya Savaşı'nda gördük.

    -------

    ordaki Leyla'nın "Kanas Leyla" olduğunu hiç sanmıyorum. O, epeyi bi zaman önce öldürülmüştü. Tek göğüslüydü ve sanırım solaktı, soldaki göğsünü aldırmıştı. Daha iyi atış yapabilmek için. Yaralı olarak yakalanıp kolları, bacakları, pis kafası koparılarak öldürülmüştü. Şimdi yine o meşhur yırtık dondan fırlar gibi msjlar gelmesin. Şimdiden cevap vereyim; ben orda değildim, yanlarında değildim, askeriyedeki abilerimizden dinledik. Neyse sikmişim leylayı. 


    ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2009
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:
    -----------------------------

    ordaki Leyla'nın "Kanas Leyla" olduğunu hiç sanmıyorum. O, epeyi bi zaman önce öldürülmüştü. Tek göğüslüydü ve sanırım solaktı, soldaki göğsünü aldırmıştı. Daha iyi atış yapabilmek için. Yaralı olarak yakalanıp kolları, bacakları, pis kafası koparılarak öldürülmüştü. Şimdi yine o meşhur yırtık dondan fırlar gibi msjlar gelmesin. Şimdiden cevap vereyim; ben orda değildim, yanlarında değildim, askeriyedeki abilerimizden dinledik. Neyse sikmişim leylayı. 


    -----------------------------

    leyla hakkında ki bilgilerin için sağol..!!!!!!!!!!


    sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    Night7 Kardeşim bi sakin olurmusun Lütfen, Bak Ben Tüm yaptıklarına Rağmen Hala burada Kardeşim diye hitap ediyorum sana. Bunda bir keramet yokmudur sence. Düşün bakalım inceden şöyle.

    Bırakalım Türkiyeyi ve Türkiyedeki Kürtleri bir kenara, Sadece Şu Güzelim Tahribat Ortamındaki Milyon tane Konu içerisindeki Sadece Bu Konudaki Durumu Bi izlemliyelim, Sadece Bu Konudaki Postlara bile bi Göz gezdirildiği zaman Durumun ne kadar Vehamet Arzettiği Açıkça ortaya çıkacaktır.

    Bakınız HolyReform Bas Bas Bağırıyor, Forumda Kürt Abilerimiz Kardeşlerimiz Var diye, Siz Hala Hakaret Dozajı hatırı Sayılır düzeyde Cümleler Sarfetmeye devam ediyorsunuz, Ve Bunuda bir Kenara es Geçtik, Bizler Tüm Bunları Görmezden gelerek Kardeşlerim Diye Hitap ediyor, Sevgi ve Saygı Çerçevesinde Bir Tartışma ortamı yaşamak için Çabalarken, Yani Kardeş kalmaya Adeta Kara Sakız Misali Yapışıyorken, Bizlere Kürdo diyerek, Ve Saygısızlık Sunarak Sadece bu Konuda bile Dışlamaktasınız. 

    Evet Dışlamaktasınız, Bu Doğru bir Cümledir, Diğer bir Kardeşimde Gelmiş Türkiye Leyhtarı Cümle Söylememi Arzetmişler Benden, Demezsem Terörist ilan edecekler Beni Zannedersem. Bakınız Ayıptır Arkadaşlar Bu ortamda Yaklaşık 7 Senelik Geçmişim Var, Kürt olarak, Askerliğimi Yapmış, Hayattan yana ne kadar Bahtsız bir insan olsamda Asla Devletime yada Milletime Garezim olmamış bir insan olarak, Siz Kendinizi Ne Kadar Türk Hissediyorsanız Bende En Az Sizin Kadar Buradaki Her kes Kadar Türküm. Türklük Irkın Saflığında Değil, Tek Yürek Olmaktadır. Bir Kürt olarak Türküm, Eskiden de Belirtmişimdir, Ne Acıdırki Bunu belirtmemi Benden İstediniz. Bu Gerçekten Acı Bir Tablodur. 

    Bu İstenemez bir kişiden, Kişinin Hissetmesi Gereken, Kutsal olan Birlik Ruhunun adıdır. Hepimizin Hayat Membasıdır. Lütfen Bu Hissi Türkçülük Kisvesi Adı Altında Kirletmeyin, Tüm Postlarımda Genellemede Her kesten Ricam Hep Bu Olmuştur. Etnik Milliyetçilik Bize Zarar verir, Halkımız Gerçekten Pırıl Pırıl İnsanlardan Müteşekkildir, Dışarda Yaşamış İnsanalar Bunu daha iyi bilirler. Başka yerde yok böylesi temiz insanlar.

    Kürdü ile Türkü ile Birbirimize Zoraba Uygulamadan Yaşa ve Yaşat Politikası ile, Pkk yı anca yenebiliriz, Bu Gerçeğin Ta kendisidir. Böbürlenmek Dönemimiz Dünyasında Kesin Surette Yokoluşla Eşdeğerdir. 


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerShery
    SerShery's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2007
    Erkek
    JohnD bunu yazdı:
    -----------------------------
    ne yapcaz lan biz bunlarla
    -----------------------------
    bunlarin topunu zikmek lazim orspcklari bunlar pkklilar:@

    Azerbaycan tv de pokemon: Ash pikaçuya, ''Seni seçtim aybalam ceryan şoku atasan'' dedi, hayattan soğudum :O
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Haziran/2008
    Erkek

    NighT-7 bunu yazdı:
    -----------------------------

    #################################################
    @Shockman : cins cins şeyler yazıyosun, yani aslında bizim tarafa göre cins yazılar, sizin tarafa göre haklı. senin tüm yazdıklarını özetlersek:

    TC, kürdler için zamanında hiç bi sikim yapmadı
    kürdler de haklı olarak dağa çıktı.
    TC gereken önemi vermiyo kürdlere. 80yaşındaki adam Türkçe bilmiyo, niye devlet öğretmedi vesaire vesaire fos.
    üstü kapalı olarak kürd milliyetçiliği yapıyosun.

    "kıro" olayına gelirsek; benim msjlarda yazdığım :kro: çoğu kişinin bildiği, msnlerimizn olmazsa olmazı :amca: ifadesi. :W, :amca1: , :amca2: vs... ordaki tepkisiz surat ifadesi için onu ekliyorum msjlara. Bi bağlaç, yüklem gibi (:
    hem sana niye kıro diyim ki, mensup olduğun ırkın adını yazmak yeterli :)

    Ayrıca edepsizlik-terbiyesizlik yapma tamam mı!
    "Allahını seversin Söylermisin, 30 Yıldır Kökünü kurutacam diye Pek çok Evin ocağına incir Ekilmesimi Daha iyi idi, Yoksa 10 Yıl Önceden Doğru politika ve Halkı Kenetlenmeye itecek Sahiplenilmişlik Politikasımı Daha iyi idi. Bi Düşünürmüsün."
    yazacak başka benzetme bulamadın mı!? Tamam, belki artık bu konuya yazmak istemiyosun, yazacaklarını yazdın, daha diyecek bir şeyin kalmadı, aynı şeylerdi yazmaktan sıkıldığından oldu-bitti tarzında şeyler yazıyosun; ama böyle hassas bi durumda, vatana şehit vermiş ailelerin durumunu böyle mi dile getiriyosun la!

    neyse senin yazdıklarına daha cvp vermeyecem. Seni anladık. kürdler öyle böyle, haklılar, doğrular, 1 numaralar de dur sen

    ####################

    Ha unutmadan, o "misafir etmek isterim alayını" diyen arkadaşa da malum organım ile gülüyorum. Benimle birlikte o msjı okuyan herkes de gülüyodur.

    ####################

    @HolyReform:  o aşağı topluma açık soykırım yapmayız tabii ki. Yapmayız derken; Türk ırkı, şu ana kadar böyle bir şey yapmamış, yapmaz da. Yapamaz değil, yapmaz + avrupa ülekeleri, amerika falan uğraş dur.
    kürdleri sınır dışı edeceksin, kalanlara da baskı ve şiddet uygulayacaksın, öldüreceksin. Doğu bölgelerimize Türkleri getirip yerleştireceksin ve havası temizlenecek. Dağdakiler TSK'nın 48 saatlik operasyonuna bakar. (sadece bi kişisel düşünce: Doğu Türkmenistan'da o.ç çinlilerin baskısındaki kardeşlerimizi buraya getirmek isterdim)
    Sonuç: Türkiye'de tek problem çıkartan etnik grup imha edilmiş, temizlenmiş olacak. Arınacağız. GAP falan artık oraya yaptığımız bayındırlık vb çalışmalar boşa olmayacak, engellenmeyecek. Sonuçları kesin bilemeyiz; sadece olumlu olacağını biliyoruz. ek olarak : ( http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=87645&sayfa=7#922473 )

    #################################################

    "kürdlere iyi davranırsak pkk kalmaz"  diyen zihniyete de şaşırmamak elde değil. bu kadar mı olur ya...
    "kürdlere vatanımızın bi parçasıymış gibi bakmak, kardeşimiz görmek" buna da söyleyecek söz yok. hiç bir azınlık vatanın bi parçası olamaz, azınlıklara karşı olduğum anlaşılmasın bu arada. bizim kardeşimiz Türklerdir. Müslümanlar da değil artık. II. Dünya Savaşı'nda gördük.

    -------

    ordaki Leyla'nın "Kanas Leyla" olduğunu hiç sanmıyorum. O, epeyi bi zaman önce öldürülmüştü. Tek göğüslüydü ve sanırım solaktı, soldaki göğsünü aldırmıştı. Daha iyi atış yapabilmek için. Yaralı olarak yakalanıp kolları, bacakları, pis kafası koparılarak öldürülmüştü. Şimdi yine o meşhur yırtık dondan fırlar gibi msjlar gelmesin. Şimdiden cevap vereyim; ben orda değildim, yanlarında değildim, askeriyedeki abilerimizden dinledik. Neyse sikmişim leylayı. 


    -----------------------------
    İcrahat adamı ol boş laf adamı değil.Madem senden alt bi ırk kürtler ölmek hakları g.t varsa dağlar uzanıyo orda kardeş çık öldür kurtar vatanını hadi.Ben çok adam gördüm yok vatan millet sakarya diyende sonra taşın arkasında kafasının yanından geçen mermileri sayan.Altına kaçırmada korkudan.Sen çatışmayı basit bi sokak kavgası ufak bi bıçak yarası call of duty yada afilli söz dalaşı sanıyon.Hani sende silah var onlarda yok gibi düşünüyosun ve senin yarattığın bu düşmanlık yüzünden zaten insanlar devletemi güvensin örgütemi güvensin neye güvensin.Ama dilerim askerliğini oralarda yaparsın.O ırkın soykırım yapmak değil kafasını kesmeyi bırak kılını kesemessin.

     

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2006
    2006's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Nisan/2007
    Erkek
    Kolpa haber, bu zamana kadar hep lider öldürülüyor ama nedense bir türlü lüdersiz kalmıyor pkk ? her verilen habere inanmamak lazımdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    2006 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kolpa haber, bu zamana kadar hep lider öldürülüyor ama nedense bir türlü lüdersiz kalmıyor pkk ? her verilen habere inanmamak lazımdır.
    -----------------------------

    Hoca 30 Yıldır Denen bişeylerdir, Psikolojik Savaşından tut, Denenmemiş hiç bişey bırakmadılar ama bi türlü bu Lanet Pkk dan kurtulamadık. Kısası şudurki, Devletin Eğitim ve Türkçe Bilmeyen Vatandaşlarına Eğilimi Gibi Son atakları bence yerinde ataklardır. Kürtler de iki arada bir derede kaldılar. Bi taraftan Dışlayan Etnik Milliyetçiler, Bir tarafta Faşist Pkk, Ne Tarafa Gitseler Kabul Görünmemek gibi Durumları ve Karmaşaları Yaşarlarken Bir Kısmı Örgüte Gönlünü kaptırıp Dağa Çıkıyor. Derken Bu Devranın Çarkları Dönmeyi Sürdürüyor, Apo Gitti Kara Yılan Geldi, O Gitse Kim Bilir Kim Gelir. 

    Bütün bu olanlar, Bizim Biribizimize Böbürlenişimizin ve Büyüklenişimizin ve Anlayışsızlığımızın Ürünü olarak Karşımıza Gelmektedir. Bırak Vatandaş Kürtçe Bileni ile Kürtçe Konuşsun, Kürtçe Müzik Dinlesin, (Hepsinede Günümüz Türkiyesinde İzinler Açıldı.) Ama Kürtçülük yapmasın. Aynı şekilde Türkçlüküde yapılmasın. Zaten Türkiye Türk Irkı Merkezli Kurulmadımı Buna gerekte yok kanaatimce. 

    Kontrol edebiliyorken, Neden Kontrolü Başkasına Versinler, Örneğin Amerikaya, Amerika Kontrol edebiliyorsa Türkiyede Edebilir, Basit Mantık.


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 17948 Toplam Mesaj: 105