folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Pkk"Yı Bitirecek Proje"Ye Bakın...!

Pkk"Yı Bitirecek Proje"Ye Bakın...!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek
    İt ürür Kervan Yürür...

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    Askerliğimi Şırnak'da Yapıyorum Şuanda İzne Geldim.. Cudi Dağındaki Bir Birlikteyim.. Sınır'dayım Yani. Baraj Yapılmasın Diye Çok Tehtidler Geliyor Ama Yapılmaya Başlandı Bile.. Baraj Yapıldığı Zaman Bütün Geçiş Noktaları Kapanacak..

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

Önce içimizdeki düşmanları, hain pezevenkleri temizlemek lazım

bu adamlara silah veren, yem veren, stratejik bilgileri sızdıran götverenleri temizlemek lazım

2. adım ne olur bilemem ama temizlemek için bu söylediğim birinci adım olmalı.

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı:
    -----------------------------

ondan sonra o barajlardaki suları halka içirirler. Terörist leşli Su diye.

( benim söyle bi teorim var gerçekleşebilirmi yapılabilirmi bi fikrim yok ama imkansız diye bişi yok diyebiliyorsak yapılabilinir. şimdi teröristlerin bulundugu varsaydıgımız yeri.3-5 metre yüksekliğinde dikenli tellerle çevrilsin ve bunların hiç bir yere kaçmaları fln önlensin. bu şekilde kontrol altında tutulur ve bi vakitten sonra elbet yerlerinden oynayacaklar cıkacaklar termal kameralar ile yerleri tespit edilip. sadece bir kursunla nokta vurusu yapılıp öldürülsün. ayrıca çekilen dikenli tele elektrik akımı verilmiş olarak kabul edelim. kaçma olasılıklarını sıfıra indirmiş olmazmıyız. ve kökleri kurutulur en az askeri harcamayla. )

Abi tel nedir kafa mı yapıyorsun? Önüne iki tane dinamit koysan bir ordunun geçeceği kadar yer açılır. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    Seastar bunu yazdı:
    Pkk ancak Doğuya yatırım yaparlarsa biter. 
    helal  dogru söylüyo

dag magara diyipte ordaki masum insanlarında evini barkını  su altında bırakarak bitiremezsiniz pkk yı

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

HolygaN bunu yazdı:
    Tamam diyelim ki pkk barajla bitmez. Peki ama baraj yapmanın neresi kötü. Elektirik elde ederiz. Irak su sıkıntısı yaşar biraz hizaya gelir. Haa bu arada da mağraları su basar pkknın dağ kadrosu barınacak yer bulamazsa o da ekstradan kar olur.

Dağı suyun altında bırakacak büyük bi baraj diyosun yani .Irak'ıda yola getiririz diyosun:D

Oya abla gibisin vvalla  çok pozitif gördüm seni :D 

Konumu silenlere inat kürdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    pkk ancak kürt dediğini çoluk çocuk demeden keserek biter

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

erkan07 bunu yazdı:

xz bunu yazdı:
    pkk ancak kürt dediğini çoluk çocuk demeden keserek biter
    tahribatın bu özgürlüğüne hastayım.

isteyen istediği gibi yazabilir.

parmağı olan yazıyor.bilsede yazıyor bilmesede yazıyor e maksat bişeyler yazmış olmak.

sen gibilerin 1915 teki sayılarını araştırmak gerekiyor.

eğer derdinize derman olacaksa benden başlayın gönüllüyüm hatta , ama denemediğiniz ne kaldı söyleyin bakalım yatırımmı yapmadık ( TC tarihinin enbüyük yatırımı GAP japonya da değil heralde ) , vergi mi istedik, elektrik beleş su beleş, zorla doktorlar öğretmenler gönderdik ( ki katlettiler ) , kardeş(!) mi olmadık kürt cumhurbaşkanı bile yaptık bitek vermediğimiz kaldı, bırak o da bize kalsın. tarihteki bu ayrılıkçı sorunlara bir bakın bana saydırmadan önce, ya katliamla ya ayrılıkla bitmiş ikisinden birini seçecez ama ne şiş yansın ne kebap mantığı ile yüzyıllarca daha akar gider bu kan. ben çözümden yanayım Türk milletinin yararına olan bir çözümden, son 30 yıldır yapmadığımız ve devletin yapmadığı hiç bir şey kalmadı ki sanki savaş Türkler başlattı, elin yahudisinden silah alıp çoluğumuzu çocuğumuzu öldürmedimi bu kürdolar halaa neyin kardeşliği peşindesiniz , salakmısınız malmısınız kurbanlık koyunmu oldunuz ? adamlar ağzını açtığında resmen Türk ırkına nefret kusuyor bu lafları daha nekadar yüzünüz kızarmadan dinleyeceksiniz, işinize gelince milliyetçiyiz, Türküz demeyi ihmal etmessiniz ülkenin yarısını etnik döküntüler paylaşınca - ki en az yarısını - çoluğunuzun çocuğunuzun yüzüne nasıl bakacaksınız, nasıl utanmadan ben Türküm diyeceksiniz ????

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

al işte bugün adamlar türkiyeyi 25 parçaya bölelim diye öneri sunmuşlar utanmadan 29 ekimde bunu konuşuyorlar mecliste ve siz halaa vatan savunmasından bahsedenlere  faşistsiniz bilmem nesiniz diye ucuz laflarla saldırın, bir de varsa yoksa "bizim bi komşu var, kürt ama allah senin inandırsın pek şahane vatansever insan" geyiği, ben istanbulda yaşıyorum belki ama ist da heralde türkten çok kürt var ne işle(!) meşgul oldukları ve nasıl insanlar (!) oldukları da malum, helal lokma yiyenini en azından haydut olmayanına henüz rastlamadım.Sandığınız gibi ben uzayda yaşamıyorum beyler sadece anlatılan yalana  inanmadım okadar. tamam katliam yapmayalım, katliam değil savunma ayrıca, düşman sana ( yani bize ) nasıl saldırıyorsa - sivil/asker gözetmeden - aynı şekilde karşılık vermek zorundayız diyorum henüz elimiz kolumuz hareket edebiliyorken.bunların niyeti sakat diyorum hepimizi kılıçtan geçirmek için organize oluyorlar diyorum, her yanda cephanelikleri silahlı binlerce adamları var önünde kurbanlık koyun gibi beklioz diyorum - faşist ve manyak oluyorum helal olsun 

peki güzel kardeşim makul bi çözüm önerin var mı YOK! , yapılmayan başka birşey kaldı mı ,HAYIR !!

edit : ha evt Atatürk yada Yavuz hortlayıp bizi kurtarcak zaten bu kıyımdan, tek umudumuz bu kaldı sanırım. Bari rahmetlileri rahat bırakın artık. Atatürkçü olmak Atatürk gibi davranabilmektir. 

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    şimdi buna bile çıkıp "demohreasi inaun haqlarii"  diyecekler . benim anlamadığım madem hazır yakalamışsın neden salıyorsunki sokağa yeşil kartıyla beraber gömmek lazım piçleri kimsesizler mezarlığına

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 9348 Toplam Mesaj: 71