folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Plaka Takıntısı

Plaka Takıntısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    takıntım yok
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Moonchild bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu tabelaları okumak falan hafızayı zayıflatıyomuş :|
    -----------------------------
    bunu bana psikologum demişti... Kendimdede doğruluğunu görebiliyorum :( Acayip unutkan oldum :S

Bende var, gördüğüm tüm tabelaları okurum, plakalara dikkat etmem ancak araç yanımdan gider 3-5 dakika sonra geçen aracın plakası şuydu derim...

Birde uzun sayıların içerisinde 4-8-3 rakamları varmı diye kontrol ederim, bu sayıların herhangi bir özzelliği yok benim için ama bakarım işte (:

Bu arada kesinlikle isim tutamam aklımda, yeni tanıştığım bir kişinin kafasını düzerim, gider gelir pardon ismin neydi derim :D

İyi tek olmadığımı görmek mutlu etti beni :P

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Ne cok takıntısı olan varmis a.k. İlk defa işittim böyle bir takıntının olduğunu daha manyak şeyler duymuştum da bunlar hakkaten enteresan geldi.Herhalde ben anormalim bu kadar kişide olduguna göre:)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    ben okuldan eve servisle gelirken arabaların plakalarını hafızamda tutmaya çalışıyordum.Onun dışında öyle bi takıntım yok
Toplam Hit: 4404 Toplam Mesaj: 25