Playstation 3 Mü Xbox 360 Mı?
-
internetten oyun oynicaksan ps3 alicaksin cunku xbox yillik ucret talep ediyor..
-
-
ben olsan ps3 alırdım artısını eksisini bilmiyorum
-
PS3 nekadar Xbox nekadar
-
thehunturk bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.facebook.com/video/video.php?v=88508038873
videoyu izlemeden karar verme derim
-----------------------------bu çıktımı ya daha çıkmamıştı benim bildiğim. nadal teknolojisi mi neydi
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
PS3 nekadar Xbox nekadar
-----------------------------580TL xbox, 70TL 2. kol ve 3 oyunla beraber 650TL ye aldık biz.(6 ay dükkan garantili)
---------
ayrıca RootB hdmi girişli monitör olmadan kalite alamazsın, denedik olmuyor. aletin vga portundan çıkış alırsan kalite ps2 gibi oluyor.
-
Tartışmasız xbox bir oyunda gidipde 150 lira verçeksek işimiz var ..
-
Arkadaslar xbox ps3 göre hem daha ucuz hemde kullanılabılırlıgı daha pratik . ve ps3 e cıkan her oyun xbox'ada cıkıyor ps3 de 1 0yun ortalama 100 150 tl arası ( swordfısh sana katılıyom ) x boxda ise 0rgınal oyunları 10 tl ye bıle bulabılıyorsun. ps3 un en belırgın artısı blue ray olması . göruntu kalıtesıne gelınce % 3 gibi bi fark var .kontroller ıse playstatıon koluna cok benzıo tus dizilimi aynı . ve oyunlarda loading suresı dahada kısa .mıcrosoft xbox360 ı tanıttıgında işlertım sıstemının kurulabılecegını gösterıodu.dusunsenıze öle guclu bı makınada wındıws 7 nasıl calısır .. XD kısacası xbox 360 daha iyi
-
alıcaksan Xbox360 al
-
xbox 360 =)
natal da geliyor yakında