Playstation 3 Mü Xbox 360 Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bill baba yaptı yine yapacağını. Xbox 360 hem daha ucuz hem de kalite olarak ps3 den farkedilir birşey yok. Korsan oyun zaten defalarca kez belirtilmiş. Oyuna bırak 150, 50 milyon bile verilmez. İki oynayıp atacaksın. Tabi eskiden Xbox360larda kırmızı ışık sorunu varken artık bu çok azaldı. Oyun konusunda Microsoft zaten yeterli desteği görüyor. Microsoft'un desteğini kimse toplayamaz. Ps3'ün donanımı güya biraz daha güçlü. Zamanla oyunlar Ps3'den tam performans alınacak şekilde yapılacak deniyor. O zamana kadar Microsoft yeni Xbox'ı sunmuş olur.

Microsoft önce davranarak Playstation'ın canına okudu. Milletin evindeki Xbox 360lar eskimişken Sony çıktı çıkacak muhabbeti yapıyordu. Çıktığında sonuç fiyasko. Ps3'ün artık sadece adı var. Eskiden taşıdığı ün ve popüleritesi var. Xbox her türlü sollar. Ps3'ün donanım olarak görünüşte birazcık önde olması herşey değil. Zaten yapımcılar da konsola göre yapıyorlar. Playstation benim gözümde öldü diyebilirim. Ps4 gibi birşey düşünüyorlar mı bilmem. Fakat Microsoft'un armut toplamadığı ve çok daha önce, daha iyisini sunacağı kesin.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

kopya oyun oynatmasa bile xbox 360 niye mi ?;

- müthiş gamepad rahatlığı

- aşmış bir online altyapı desteği

- oyunlarda ps3 e göre daha canlı grafikler( test sitelerinde ayrıntılı iki konsolda iki oyunun aynı andaki görüntüsünü veriyorlar ps3 biraz daha solgun renkler var ama xbox daha canlı ve daha detaylı)

ve de çok makul fiyatlara bulabilirsiniz en son jasperlar 410 civarına satılıyor  jasper (son üretim board) larda 3k hatası neredeyse 0 yani ms sonunda o sorunu da halletti

ya ps3 te headset olayı bile yok düşünsen call of duty mw2 oynuyosun aynı takım arkadaşınla konusamıyosun sen şuraya ben buraya ben burayı aldım diyemiyorsun ne zevki çıkar ki 

yani her alanda xbox ps3 ten çok çok önde 

param boşa gitmesin diyosan x360 al 

işte öyle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Anlasildi Xbox 360 :) Benim Tek Cekindigim Taraf Goruntu Kalitesi İdi Oda Cogu Arkadasin Dedigi Gibi ise Cok Fazla Fark yoksa Xbox 360 alıcam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bacardi
    bacardi's avatar
    Erkek

Geçen ay aldım xbox 360 ertesi gün yazıcıoğlunun orda kırdırdım gayet memnunum. Forza xbox :)

Şeytanla dans edersen, şeytan değişmez seni değiştirir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

husnuweb bunu yazdı:
    -----------------------------

Branxian bunu yazdı:

PS3 nekadar Xbox nekadar

580TL xbox, 70TL 2. kol ve 3 oyunla beraber 650TL ye aldık biz.(6 ay dükkan garantili)

---------

ayrıca RootB hdmi girişli monitör olmadan kalite alamazsın, denedik olmuyor. aletin vga portundan çıkış alırsan kalite ps2 gibi oluyor.

he mi ya? Bendeki bu monitörü satıp o zaman bir tane HDMI girişi olan monitör alayım en iyisi. 19 inc lcd monitör vga girişli 2ms tepki süresi var bendeki monitörün.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

bende 19 inc lcd var 1920 cozunurlukte oynamayı dusunuyorum xbox ile hayirlisi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:

bende 19 inc lcd var 1920 cozunurlukte oynamayı dusunuyorum xbox ile hayirlisi

Full HD , HDMI gırıslı bi monitörün var sanırım.Hangi monitör , link atarsan sevinirim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

ya hoca hd girisi yok ama cevirici falan yapacam DVI girisi mevcut keske azıcık daha paraya kıyı HDMI girisli bisey alaydim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

yav seneye eve cikinca bnde alacam bidene de xbox, bu online oyunlardan ban yeme durumu nedir kopya oyunlarda? bazi sitelerde gordum banlanmayi engelleyen fw fln diolardi calisiyormu gercektende ole?

malum bide full hd lcd alacamda bunun icin hani 100hz ozelligi var bu lcd de onun olup olmamasi sorun olurmu? 100hz ler biraz tuzlu kacio(=

imza
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:

ya hoca hd girisi yok ama cevirici falan yapacam DVI girisi mevcut keske azıcık daha paraya kıyı HDMI girisli bisey alaydim

HDMI to DVI diye arat ; istediğin gibi bir şey bulursun umarım. Kalite kaybı yaşayacağını sanmıyorum. Ben de VGA'dan geçtim artık yazın paraya kıyıp bir tane de HDMI gırıslı daha büyük bir monitöre geçmek istiyorum tabi kısmet olursa , olmazsa yapacak bir şeyim yok. xBox sistemi kurmak için ; Nokia e63 + iPod Touch 2G 8GB satıyorum bu arada , almak isteyen varsa bu iki üründen en az birini benimle iletişime geçebilir.

Toplam Hit: 7213 Toplam Mesaj: 35