Polis Meslek Yüksek Okulu Sınavını, Kazandım !
-
fetullahın ordusuna girmeye ne meraklıymışsınız :P yine de tebrik edelim :)
-
polislik hakkında ne acayip fikirlere sahipmişsiniz meğerse.hiç sanıldığı gibi değil beyler
hayret ve şaşkınlkla izliyorum
-
boyle dusunmeniz son derece yanlis polis in anlamina bir de tdk sozlugunden bakin bence. Yok fethullah falan filan tanimiyorum kendisini beni arayan cagiran sabah dershanesi hocalarina da nahi cekmistim zaten daha yaklasamazlar yanima :D
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------polislik hakkında ne acayip fikirlere sahipmişsiniz meğerse.hiç sanıldığı gibi değil beyler
hayret ve şaşkınlkla izliyorum
-----------------------------
ahaha aynen bende :D behzat ç'de şakirtmiş beyler aramızda kalsın -
eray bunu yazdı:
boyle dusunmeniz son derece yanlis polis in anlamina bir de tdk sozlugunden bakin bence. Yok fethullah falan filan tanimiyorum kendisini beni arayan cagiran sabah dershanesi hocalarina da nahi cekmistim zaten daha yaklasamazlar yanima :D
Beni bida arasınlar hele yolu gösterecem bende onlara :D Şerefimle giyecem ben o üniformayı rahmetli babamdan devir alıp, silahımıda rahmetli babamınki olacak .. Gururluyum, hiç olmadığım kadar ! -
içerde bi adamımız olsun
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
eray bunu yazdı:
Beni bida arasınlar hele yolu gösterecem bende onlara :D Şerefimle giyecem ben o üniformayı rahmetli babamdan devir alıp, silahımıda rahmetli babamınki olacak .. Gururluyum, hiç olmadığım kadar !
-----------------------------sevdiğin bir işi yapacaksın ne mutlu sana amk özendim. pc nin amk.
-
hayırlı olsun çömez :) git bi 15 gün intibak eğitimine katıl bakalım biraz kan alsınlar bi tarafından :)
-
proxy bunu yazdı:
-----------------------------hayırlı olsun çömez :) git bi 15 gün intibak eğitimine katıl bakalım biraz kan alsınlar bi tarafından :)
Ya bu intibaktan once kendim gidip saglik raporu alsam olurmu bilmedigim bi durumdan oturu elenmek falan istemiyorum.. -
Polis mi abi illallah her gördüğümde küfür ediyorum :D ama siz ayrısınız tabi