Polis Meslek Yüksek Okulu Sınavını, Kazandım !
-
şimdi öğrendim bizim bi arkadaşta gaziayıntapı kazanmış :D
-
Bugün Seviniyorsun Yarın Küfür Edersin Lanet Edersin Tabii Başkaları da Sana Küfreder Lanet Eder Arkandan O.Ç Derler.
-
Çok olumsuz görüşler olacak ama bi o kadarda olumlu görüşler olacak. Sen hiçbirini takma sadece kendi istediklerinin peşinden git. Yolun açık olsun her daim. Başarılar. :)
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------
Bugün Seviniyorsun Yarın Küfür Edersin Lanet Edersin Tabii Başkaları da Sana Küfreder Lanet Eder Arkandan O.Ç Derler.
-----------------------------dostum bizim milletin arkadan küfretmekten başka fonksiyonu yok, sadece uyumak ve arkadan küfretmek, kabiliyetlerimiz sınırlı.
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------Çok olumsuz görüşler olacak ama bi o kadarda olumlu görüşler olacak. Sen hiçbirini takma sadece kendi istediklerinin peşinden git. Yolun açık olsun her daim. Başarılar. :)
Allah razı olsun (: Hiç bi olumsuz görüşe katılmıyorum, benim idealim buydu 3 yıldır gece gündüz bu yol için yürüdüm yakınımdaki herkes çok iyi biliyo bunu, şimdi oldu ve mutluyum. Rahmetli babamda polis memuruydu onun şerefiyle yaptığı görevi şimdi inşallah ben devir alacam ve Hakkımla güzel bi şekilde devam edecem. Mutlu gurulu ve huzurluyum (: Tebrik eden herkesede ayrı ayrı teşekkürler, burası 2. evim hemen sizle paylaştım, sizde gülen yüzünüzü gösterdiniz var olun (': -
hayırlı olsun hocam tebrik ederim :) polis olunca tahribata kıyak geç bizi görme :)
-
VBDream Öylede Kardeş Bizim Görevillerde Az Degil Sivilde Küfredersin Adamın Yüzüne üstüne Resmi Elbisyeyi Giyer Sana Bulaşır Döver Yada Her Pisligi Yapar Sivil Olayi Resmileştir Nede Olsa Türkiyede Memur Kanunu Var Atatürkden Kalma Memuru Koruma..
Polis Olacak Arkadaş Kötü Sözüm yok Yanlış Anlaşılmsın Eger Polis Olacak Vede Vatanı Vatandaşı Korumak için O Elbisyeyi Giyecekse O Olbisenin Vebalı Büyüktür Herkese Hakkanıyetle Haklıya Haklı Haksıza Da Haksız Davran insanlara Saygı Sevgi Göster Arkandan Küfür Etmesinler Adam Gibi Polis Desinler . Diger Arkadaşların Kötü Olabilir Kendilerine Seni Uydurmaya Çalışabilirler Sen Onlara Uyma Her Zaman iyi Yolda Git. Hem Kendin Yükselirsin Hemde Çevrendekileri Yükseltirsin.
-
eray bunu yazdı:
tebrikler dostum :) bu arada ben de kazandim arkadaslar izmir pmyo dayim beni de tebrik edin :D
tebrik ederim hocam :) aynısı senin için de gerçerli polis olunca tahribata kıyak geç :) -
Eray Kardeşim Sana Da Hayırlı Olsun Hayırlı Polis Olun .
-
ottomanmurat bunu yazdı:
VBDream Öylede Kardeş Bizim Görevillerde Az Degil Sivilde Küfredersin Adamın Yüzüne üstüne Resmi Elbisyeyi Giyer Sana Bulaşır Döver Yada Her Pisligi Yapar Sivil Olayi Resmileştir Nede Olsa Türkiyede Memur Kanunu Var Atatürkden Kalma Memuru Koruma..
Polis Olacak Arkadaş Kötü Sözüm yok Yanlış Anlaşılmsın Eger Polis Olacak Vede Vatanı Vatandaşı Korumak için O Elbisyeyi Giyecekse O Olbisenin Vebalı Büyüktür Herkese Hakkanıyetle Haklıya Haklı Haksıza Da Haksız Davran insanlara Saygı Sevgi Göster Arkandan Küfür Etmesinler Adam Gibi Polis Desinler . Diger Arkadaşların Kötü Olabilir Kendilerine Seni Uydurmaya Çalışabilirler Sen Onlara Uyma Her Zaman iyi Yolda Git. Hem Kendin Yükselirsin Hemde Çevrendekileri Yükseltirsin.
-----------------------------yine nerden araya sıkıştırdın bravo.