Polis Meslek Yüksek Okulu Sınavını, Kazandım !
-
insanları çoplarken nazik ol
biber gazını çocukların üzerine atma
-
bu sitede de her meslekten adam var :W
iyi iyi poliste oluyo :) -
eray bunu yazdı:
-----------------------------
proxy bunu yazdı:
hayırlı olsun çömez :) git bi 15 gün intibak eğitimine katıl bakalım biraz kan alsınlar bi tarafından :)
Ya bu intibaktan once kendim gidip saglik raporu alsam olurmu bilmedigim bi durumdan oturu elenmek falan istemiyorum..
-----------------------------senin aldığın sağlık raporunun bi geçerliliği yok ne yazıkki okula gidince okulda alacağın sağlık raporu geçerli
-
şakirt insanlarla neden dalga geçiyosunuz?
-
:D burdaki konuları artık işfa etmesin dimi gizli konuları bence senin gizli konu görme yetkin alınsın yarın öbürgün istihbarat olursun başımıza bela olursun fetoşcu amirlerede selam söyle benden
şaka maka hayırlı olsun kardeşim
-
Hayırlı uğurlu olsun.Maçlarda akıllı ol biber gazı atma jopunu çıkarma.
-
Ayıdan post Polisten Dost olmaz :)
Tebrikler dostum en güzel yerlere gelirsin inşallah.
-
proxy bunu yazdı:
-----------------------------eray bunu yazdı:
proxy bunu yazdı:
hayırlı olsun çömez :) git bi 15 gün intibak eğitimine katıl bakalım biraz kan alsınlar bi tarafından :)
Ya bu intibaktan once kendim gidip saglik raporu alsam olurmu bilmedigim bi durumdan oturu elenmek falan istemiyorum..
-----------------------------senin aldığın sağlık raporunun bi geçerliliği yok ne yazıkki okula gidince okulda alacağın sağlık raporu geçerli
Bunu bende biliyorum elbette ordaki gecerli yani durumumu gormek ve onceden yapilabilecek bisey varmi diye bakmak icin hani kan testi rontgen falan yaptirsam yani onu dedim.. -

-
Madcrazy bunu yazdı:
3 sene sonra bizi döveceksin :W
-----------------------------:)