Polis Okulu Mu Yoksa Üniversite Mi?
-
Beyler bu sene 3. Senem önceki 2 sene mallık edip çalışmadığımdan kazanamadım bu sene adam akıllı çalışıyorum. Ama temel zayıf olduğundan zorlanıyorum baya...
Sözelden Hazırlanıyorum fakat ea öğrencisiyim,,, gideceğim bölüm Sözelde ya Coğrafya Öğretmenliği yada İletişim Fakultesi... İstanbulda okumayı düşünüyorum ama puanı çok yüksek İstanbulu kazanamazsam Kayseri Balıkesir Bursa İzmir vb yerler olur..
bi seçenekte Polislik!
Şimdi Pmyo Sınavını kazanırsam Sağlıktandan elenemezsem 3. Yılımda 2 bin lira ile göreve başlıcam... Ama üniversite okursam 4 hatta 5 yıl okul Öğretenlik olursa KPSS atanma derdi felan, İletişim okursam Özel sektör neyin ne olacağı belli değil garantili değil...
Bende her genç gibi Üni ortamını görmek yaşamak istiyorum... fakat Polis olursamda rahat edeceğim 2 bin lira maaşım olacak Devletin sağladığı bir çok avantajlardan ayararlanacağım felan...
Siz bu durumda olsanız ne yapardınız ben oldukça kararsızım... Ayrıca saydığım mesleklerin hepsinide seve seve yaparım o konuda sıkıntı yok sadece hangisi daha iyi olur acaba
-
tabiki polis okulu
-
bence akademi
-
illede devlete kapağı atacağım diyorsan lysden girilen polis akedemisini dene hocam.Puanı biraz yüksek ama Komiser yardımcısı olarak işe başlıyorsun,kısa sürede yükselme şansın var , hayatın boyunca polis memuru olmaktan iyidir bence.
-
Polis Okulu oku hoca.Sonuçta okuduğunda olacağın meslek belli.Üniversite okuyanlar bile iş bulamıyor artık. Bizim burda pazarda sarımsak satıcısı var adam üniversite mezunu kamyonun arkayada üni diplomasını asmış :D düşün durumları.Mantıklı seçim yap .
-
Weldox bunu yazdı:
-----------------------------
bence akademi
-----------------------------Akademi 375 ten açıyo ama sayısal mı ea mı hangi türden puan istiyo bilmiyorum... olursa tabiki oraya giderim ama pmyo kendi sınav yapıyo o kolay biraz
-
Silent_King bunu yazdı:
Weldox bunu yazdı:
bence akademi
-----------------------------Akademi 375 ten açıyo ama sayısal mı ea mı hangi türden puan istiyo bilmiyorum... olursa tabiki oraya giderim ama pmyo kendi sınav yapıyo o kolay biraz
-----------------------------akademi olmasa bile pmyo. polis memurluğu coğrafya öğretmenliğinden avantajlı.
-
ulquiorra bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
Weldox bunu yazdı:
bence akademi
-----------------------------akademi olmasa bile pmyo. polis memurluğu coğrafya öğretmenliğinden avantajlı.
-----------------------------banada öyle gelio ama çevremdekilerin bazıları zor meslek yapamazsın feln diyolar.. Hakkaten çok mu zor polis olmak
-
Silent_King bunu yazdı:
Weldox bunu yazdı:
bence akademi
-----------------------------hocam 50 okuldan gelse 325le alıyo demektir bence sıkmaya değer çünkü mezun olduğunda sırmalı komiser olarak başlıyosun
-
Weldox bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
Weldox bunu yazdı:
bence akademi
-----------------------------hocam 50 okuldan gelse 325le alıyo demektir bence sıkmaya değer çünkü mezun olduğunda sırmalı komiser olarak başlıyosun
-----------------------------hocam sağlık şartlarını bi araştırayım bide hangi puan türünden alıyo onu bi araştırayım ben anca Sözlden 375 e çıkarım hatta sözelden 400 ü büyük ihtimlle gecerim ama sayısal diye biliyorum ben bi bakayım yinede
-
ösym hazırlıyor soruları ve orta öğretim kpssyle hemen hemen aynı seviyede bir sınav, sağlık sorunun yoksa pmyo