Polis Okulu Mu Yoksa Üniversite Mi?
-
tabikide akademi
yiceğin küfürleri düşünsene polis olunca
bide insanlara cop vurunca için sızlamıcakmı?
-
dediğin gibi her genç gibi sende görmelisin üniversite ortamini,
polislik bir yere kaçmıyor bence sen ilk önce 4 yıllık bir üni yi bitir baktin iş yok gir polislik sınavını kazan ol polis yine ayni maaş yine ayni avantaji yakala hem tam bilmesemde galiba üni mezunu sınavındami polisliğin bir şeyinde daha avantajli oluyormussun .
4 sene sık dişini okulu bitir sonra git yine polis ol.
çünkü böyle yapan cok tanıdıgım var sende yapabilirsin bu sekilde.
-
polis okulu yaz git bir an önce hayata atıl sonra yaş ilerleyince pişman olma.
-
1.Hocam Sağlık şartları Şöyle Vücüdunun Görünen Yerlerinde Herhangi Bir Kesik Veya İz Olmamak
2.Gözlük Takmamak, Veya gözde bir Hasar Olmamak
3.Herhangi bir Atletizim Engelleyici Bir Hastalıgı Olmamak
4. Kalp Rahatsızlıgı Olmamak
5.Bu Sene Cıktı buda KEL Olmamak :D
-
önce astsubaylığı dene olmazsa ardından öss de aldığım puana bak adam akıllı bi üni geliyorsa 4 yıllık ünilerden orayı tercih ederim yoksa pmyo elbette
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
polislik bir yere kaçmıyor bence sen ilk önce 4 yıllık bir üni yi bitir baktin iş yok gir polislik sınavını kazan ol polis yine ayni maaş yine ayni avantaji yakala hem tam bilmesemde galiba üni mezunu sınavındami polisliğin bir şeyinde daha avantajli oluyormussun .
-----------------------------Hocam Üni okudum yas olacak 25-26 o zamana kadar harcyacağım para senede 5-6 bin lira ki 5 le çarparsak 30 bin lirayı blur,,, polis olrsam bu açığı kapamk için bi 4-5 sene daha vercem... bunun yerine 2 yıl sonra 2 bin lirayla başlasam polisliğe birikim yapsam evlenene kadar :)
Riske girmeyip Pmyo okumak veya akademi okmak en mantıklısı galiba
-
Silent_King bunu yazdı:
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Üni okudum yas olacak 25-26 o zamana kadar harcyacağım para senede 5-6 bin lira ki 5 le çarparsak 30 bin lirayı blur,,, polis olrsam bu açığı kapamk için bi 4-5 sene daha vercem... bunun yerine 2 yıl sonra 2 bin lirayla başlasam polisliğe birikim yapsam evlenene kadar :)
Riske girmeyip Pmyo okumak veya akademi okmak en mantıklısı galiba
-----------------------------aynen, yaşın girmeye tutuyorken kaçırma polisliği. benim yaşım 25, şimdi okuma fırsatı sunsalar gider okurum 2 yıl. zamanında beğenmedik hata ettik.
-
Polislik ile üniversite kesinlikle kıyaslanamaz ki akademi dersen kıyaslarım. Akademi süperdir. Polis okulu tamamen kişinin kendini köreltmesidir bence. Sınavlarda da en iyisini alıyorlar neymiş efendim eleme. Yok ya onu yapacağıma gelip sana tenezzül edeceğime giderim üniversite okurum. Ha dandik bölümler değil tabiki. Polisliğe de güvenip kendini salma. Sallapatide bi muhasebe oku yine ondan iyidir. :) Herşey dışarıdan göründüğü gibi değil çünkü. Ha iyi yerleri vardır ama belliki oralara düşecek kadar şanslı değilsin kim bilir. 3. senen sonuçta. Birileri keşke girseydim der diğeri keşke girmeseydim der. Giren pişman girmeyen pişman. İzlenimlerim doğrultusunda konuşuyorum yani yanlış anlamayın. :)
Keza senin gibi 2bin lira maaş off manyak gibisinden konuşanları da gördüm. Bu kolaycılık cümlesidir ve kimse kolaydan ekmek yememiştir.
-
Polislik iyidir, garanti meslek. Yalnız yeni mezunlar 2000lira maaş alamıyor. 1600 civarı bir maaşla başlamaları lazım.
-
Caliber bunu yazdı:
Polislik ile üniversite kesinlikle kıyaslanamaz ki akademi dersen kıyaslarım. Akademi süperdir. Polis okulu tamamen kişinin kendini köreltmesidir bence. Sınavlarda da en iyisini alıyorlar neymiş efendim eleme. Yok ya onu yapacağıma gelip sana tenezzül edeceğime giderim üniversite okurum. Ha dandik bölümler değil tabiki. Polisliğe de güvenip kendini salma. Sallapatide bi muhasebe oku yine ondan iyidir. :) Herşey dışarıdan göründüğü gibi değil çünkü. Ha iyi yerleri vardır ama belliki oralara düşecek kadar şanslı değilsin kim bilir. 3. senen sonuçta. Birileri keşke girseydim der diğeri keşke girmeseydim der. Giren pişman girmeyen pişman. İzlenimlerim doğrultusunda konuşuyorum yani yanlış anlamayın. :)
Keza senin gibi 2bin lira maaş off manyak gibisinden konuşanları da gördüm. Bu kolaycılık cümlesidir ve kimse kolaydan ekmek yememiştir.
-----------------------------Hocam haklısın, 2 tane kuzenim 2 yıllık pmyo okudu biri çevik kuvvet oldu biri yunus. çevik olan denizlide ara ara Dİyarbakıra gidiyor destek isteniyor İstanbula gidiyor, sürekli olayların içinde :) diğeride yunus 7 saat mesaisi var öğlen gidiyor aksam geliyor motor üstünde kebap hayatı :)
Bide ben Özel Harekat Polisi olmak istiyorum ayrıca sınavı varmış galiba, pmyo okuyup onun sınavına girebilirmiyim ki? Sınavının zorlğu istenen şartlar ne acaba