folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Polis Okulu Mu Yoksa Üniversite Mi?

Polis Okulu Mu Yoksa Üniversite Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_zannoq
    by_zannoq's avatar
    Erkek

tabikide akademi

yiceğin küfürleri düşünsene polis olunca

bide insanlara cop vurunca için sızlamıcakmı?

afedersiniz ama elalem denilen toplumun amınakoyim! https://twitter.com/anarsikherif burada bazen karalıyorum birşeyler : http://anarsikherif.blogspot.com.tr/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

dediğin gibi her genç gibi sende görmelisin üniversite ortamini,

polislik bir yere  kaçmıyor bence sen  ilk önce 4 yıllık bir üni yi bitir baktin iş yok gir polislik sınavını kazan ol polis yine ayni maaş yine ayni avantaji yakala  hem tam bilmesemde  galiba  üni mezunu  sınavındami polisliğin bir şeyinde daha avantajli oluyormussun .

4 sene sık dişini  okulu bitir sonra git yine polis ol.

çünkü böyle yapan cok tanıdıgım var sende yapabilirsin bu sekilde.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

polis okulu yaz git bir an önce hayata atıl sonra yaş ilerleyince pişman olma.

enjoy i'm vaccinated
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoLgee
    GoLgee's avatar
    Erkek

1.Hocam Sağlık şartları Şöyle Vücüdunun Görünen Yerlerinde Herhangi Bir Kesik Veya İz Olmamak

2.Gözlük Takmamak, Veya gözde bir Hasar Olmamak

3.Herhangi bir Atletizim Engelleyici Bir Hastalıgı Olmamak

4. Kalp Rahatsızlıgı Olmamak

5.Bu Sene Cıktı buda KEL Olmamak :D

Uzman
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

önce astsubaylığı dene olmazsa ardından öss de aldığım puana bak adam akıllı bi üni geliyorsa 4 yıllık ünilerden orayı tercih ederim yoksa pmyo elbette

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

antivirus bunu yazdı:
    -----------------------------

polislik bir yere  kaçmıyor bence sen  ilk önce 4 yıllık bir üni yi bitir baktin iş yok gir polislik sınavını kazan ol polis yine ayni maaş yine ayni avantaji yakala  hem tam bilmesemde  galiba  üni mezunu  sınavındami polisliğin bir şeyinde daha avantajli oluyormussun .

Hocam Üni okudum yas olacak 25-26 o zamana kadar harcyacağım para senede 5-6 bin lira ki 5 le çarparsak 30 bin lirayı blur,,, polis olrsam bu açığı kapamk için bi 4-5 sene daha vercem... bunun yerine 2 yıl sonra 2 bin lirayla başlasam polisliğe birikim yapsam evlenene kadar :)

Riske girmeyip Pmyo okumak veya akademi okmak en mantıklısı galiba

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

antivirus bunu yazdı:

Hocam Üni okudum yas olacak 25-26 o zamana kadar harcyacağım para senede 5-6 bin lira ki 5 le çarparsak 30 bin lirayı blur,,, polis olrsam bu açığı kapamk için bi 4-5 sene daha vercem... bunun yerine 2 yıl sonra 2 bin lirayla başlasam polisliğe birikim yapsam evlenene kadar :)

Riske girmeyip Pmyo okumak veya akademi okmak en mantıklısı galiba

aynen, yaşın girmeye tutuyorken kaçırma polisliği. benim yaşım 25, şimdi okuma fırsatı sunsalar gider okurum 2 yıl. zamanında beğenmedik hata ettik.

enjoy i'm vaccinated
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Polislik ile üniversite kesinlikle kıyaslanamaz ki akademi dersen kıyaslarım. Akademi süperdir. Polis okulu tamamen kişinin kendini köreltmesidir bence. Sınavlarda da en iyisini alıyorlar neymiş efendim eleme. Yok ya onu yapacağıma gelip sana tenezzül edeceğime giderim üniversite okurum. Ha dandik bölümler değil tabiki. Polisliğe de güvenip kendini salma. Sallapatide bi muhasebe oku yine ondan iyidir. :) Herşey dışarıdan göründüğü gibi değil çünkü. Ha iyi yerleri vardır ama belliki oralara düşecek kadar şanslı değilsin kim bilir. 3. senen sonuçta. Birileri keşke girseydim der diğeri keşke girmeseydim der. Giren pişman girmeyen pişman. İzlenimlerim doğrultusunda konuşuyorum yani yanlış anlamayın. :)

Keza senin gibi 2bin lira maaş off manyak gibisinden konuşanları da gördüm. Bu kolaycılık cümlesidir ve kimse kolaydan ekmek yememiştir.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Polislik iyidir, garanti meslek. Yalnız yeni mezunlar 2000lira maaş alamıyor. 1600 civarı bir maaşla başlamaları lazım.

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Caliber bunu yazdı:

Polislik ile üniversite kesinlikle kıyaslanamaz ki akademi dersen kıyaslarım. Akademi süperdir. Polis okulu tamamen kişinin kendini köreltmesidir bence. Sınavlarda da en iyisini alıyorlar neymiş efendim eleme. Yok ya onu yapacağıma gelip sana tenezzül edeceğime giderim üniversite okurum. Ha dandik bölümler değil tabiki. Polisliğe de güvenip kendini salma. Sallapatide bi muhasebe oku yine ondan iyidir. :) Herşey dışarıdan göründüğü gibi değil çünkü. Ha iyi yerleri vardır ama belliki oralara düşecek kadar şanslı değilsin kim bilir. 3. senen sonuçta. Birileri keşke girseydim der diğeri keşke girmeseydim der. Giren pişman girmeyen pişman. İzlenimlerim doğrultusunda konuşuyorum yani yanlış anlamayın. :)

Keza senin gibi 2bin lira maaş off manyak gibisinden konuşanları da gördüm. Bu kolaycılık cümlesidir ve kimse kolaydan ekmek yememiştir.

Hocam haklısın, 2 tane kuzenim 2 yıllık pmyo okudu biri çevik kuvvet oldu  biri yunus. çevik olan denizlide ara ara Dİyarbakıra gidiyor destek isteniyor İstanbula gidiyor, sürekli olayların içinde :) diğeride yunus 7 saat mesaisi var öğlen gidiyor aksam geliyor  motor üstünde kebap hayatı :)

Bide ben Özel Harekat Polisi olmak istiyorum ayrıca sınavı varmış galiba, pmyo okuyup onun sınavına girebilirmiyim ki? Sınavının zorlğu istenen şartlar ne acaba

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 4406 Toplam Mesaj: 38