folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Polis Okulu Mu Yoksa Üniversite Mi?

Polis Okulu Mu Yoksa Üniversite Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

kimse üstüne alınmasın ama hükümet yalakası onlar benim gözümde git ii çalış ii bi bölümü oku polislikten uzak dur 

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

kimse üstüne alınmasın ama hükümet yalakası onlar benim gözümde git ii çalış ii bi bölümü oku polislikten uzak dur 

-----------------------------

Yapacak bişi yok 15 sene içinde belki 2 hükümet değişecek koalisyon olacak vesaire amab en hala polis olacam :) hükümet için meslek seçimi yanlış olur,,, belki akp 10 sene sonra düşer  Chp yada x partisi kendi adamlarını aldırır mesleğe bu işler böyle yürür :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

mide meselesi, bünyen kaldırıyorsa polislik yaparsın, icabında memuru işçiyi emekliyi döveceksin.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Ikısınıde dene hangısı olursa

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

Bende bu ikilemdeyim hocam :/

PMYO ygs den 280 sınırını geçince mulakatlarına katılabiliyosun geçersen kendi hazırladıkları sınavı yapıyolar bunda da genelde atatürk ilkeleri ve tarih soruyolar bildiğim kadarıyla.. bu konu iyi oldu bende biraz fikir edinmiş olurum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberto
    alberto's avatar
    Erkek

türkiye de yaşayanların %90 ını gıbı bende polislerden nefret edenlerdenim. fakat ben malı yonden doymak ıstıyorum dıyorsan kapagı polıstıge atabılırsın. turkıye sartlarında en ıyı maası onlar alıyorlar.

profesyoneller az konuşur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Akademiye git polis ol sonra ünvesiteli öğrecileri dövmek için üniversiteye gidersin zati...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 4407 Toplam Mesaj: 38