Polis Okulu Mu Yoksa Üniversite Mi?
-
kimse üstüne alınmasın ama hükümet yalakası onlar benim gözümde git ii çalış ii bi bölümü oku polislikten uzak dur
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
kimse üstüne alınmasın ama hükümet yalakası onlar benim gözümde git ii çalış ii bi bölümü oku polislikten uzak dur
-----------------------------Yapacak bişi yok 15 sene içinde belki 2 hükümet değişecek koalisyon olacak vesaire amab en hala polis olacam :) hükümet için meslek seçimi yanlış olur,,, belki akp 10 sene sonra düşer Chp yada x partisi kendi adamlarını aldırır mesleğe bu işler böyle yürür :)
-
mide meselesi, bünyen kaldırıyorsa polislik yaparsın, icabında memuru işçiyi emekliyi döveceksin.
-
Ikısınıde dene hangısı olursa
-
Bende bu ikilemdeyim hocam :/
PMYO ygs den 280 sınırını geçince mulakatlarına katılabiliyosun geçersen kendi hazırladıkları sınavı yapıyolar bunda da genelde atatürk ilkeleri ve tarih soruyolar bildiğim kadarıyla.. bu konu iyi oldu bende biraz fikir edinmiş olurum
-
türkiye de yaşayanların %90 ını gıbı bende polislerden nefret edenlerdenim. fakat ben malı yonden doymak ıstıyorum dıyorsan kapagı polıstıge atabılırsın. turkıye sartlarında en ıyı maası onlar alıyorlar.
-
Akademiye git polis ol sonra ünvesiteli öğrecileri dövmek için üniversiteye gidersin zati...