folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Polis Özel Harekat Alımı Son Gelişmeler Hakkında

Polis Özel Harekat Alımı Son Gelişmeler Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    hacked75 bunu yazdı

Makine müh. 2. Sınıf öğrencisiyim dondurup pöh olmak istiyorum mantıklı mı ? Kafamda deli sorular. 

Okuyabiliyorsan oku derim hocam okulunu. Maaşı falan güzel meslek ancak paralı askerlik gibi düşün. Kelle koltukta işe gidiyorsun her gün. Bende biraz araştırdımda riski çok fazla.

özel harekat dediğine göre normaldir :| vatan için ölürsün politikacıların ağzında ya kelle kalır ya da bu mmaşı onun için aldığın :( neyse girecekleri bilmem ama böyle giderse ülke prof askerlik derken amatör spor klüplerine dönücek.

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    hacked75 bunu yazdı

Makine müh. 2. Sınıf öğrencisiyim dondurup pöh olmak istiyorum mantıklı mı ? Kafamda deli sorular. 

Okuyabiliyorsan oku derim hocam okulunu. Maaşı falan güzel meslek ancak paralı askerlik gibi düşün. Kelle koltukta işe gidiyorsun her gün. Bende biraz araştırdımda riski çok fazla.

özel harekat dediğine göre normaldir :| vatan için ölürsün politikacıların ağzında ya kelle kalır ya da bu mmaşı onun için aldığın :( neyse girecekleri bilmem ama böyle giderse ülke prof askerlik derken amatör spor klüplerine dönücek.

Başvurak mı?

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 askerliğini yapmış ve tehris tarihinden şu kadar süre geçmemeli demişlerdi
    2 askerliğini yapmış olsun ama tehris tarihini karıştırmayalım dediler
    3 boş ver askerliği yeterki gel amk diyorlar
    yokmu arttıran ?

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

2 şark yapıyosun batıya geçtiğinde bile görev için doğuya gitmek zorundasın parası için yapılacak iş değil kesinlikle 

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheRunZex
    TheRunZex's avatar
    Erkek

Tabikide parası için yapılacak iş değil.Ama yapılacaksa vatan için yapılmalı.Herkes kendi canını düşünürken oluşan tehditleri kim tepecek ? Ecel geldiğinde bir bardak su'da dahi ölebilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    TheRunZex bunu yazdı

İşte tam aranılan kriterlere uygun bir birey. Bunu mülakatta söyledin mi kadron garanti hocam, bence değerlendir. Bu açıyla baktın mı bu meslek tam senlik.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

merak ediyorum pöh olma uzman olma jöh olma vs vs bunları ben olmazsam sen olmazsan kim olacak ithal edecez sanırım.

Schwarz tarafından 01/Kas/16 12:13 tarihinde düzenlenmiştir

Ignorance is bliss.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı 

Yoo hocam, olma diyen yok ki. Olun, karar sizin elbette.

Ama olayın gerçeklerini bilerek olun. Neyin içerisine gireceğinizi bilerek olun. Hamasetle yoğrulmuş söz öbekleriyle gaza gelip bir heyecanla atlanılacak işler değil bunlar. Ya da boşta kalıp, hiçbir yere tutunamayıp son çare olarak bunu yapayım yaşamım kurtulsun denilecek şeyler değil. Sen bu mesleğe giriyorsan pek çok şeyi önden kabul ederek giriyorsun. Yaşamını tamamen değiştiriyorsun. İzin, tatil, vardiya, mesai gibi şeyleri kenara bırakarak bu işe giriyorsun. 

Bunları kabul ediyorsan elbette tercih et hocam. Dediğin gibi asker de lazım poliste.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı 

Ama olayın gerçeklerini bilerek olun. Neyin içerisine gireceğinizi bilerek olun. Hamasetle yoğrulmuş söz öbekleriyle gaza gelip bir heyecanla atlanılacak işler değil bunlar. Ya da boşta kalıp, hiçbir yere tutunamayıp son çare olarak bunu yapayım yaşamım kurtulsun denilecek şeyler değil. Sen bu mesleğe giriyorsan pek çok şeyi önden kabul ederek giriyorsun. Yaşamını tamamen değiştiriyorsun. İzin, tatil, vardiya, mesai gibi şeyleri kenara bırakarak bu işe giriyorsun. 

Bunları kabul ediyorsan elbette tercih et hocam. Dediğin gibi asker de lazım poliste.

hocam benim en yakın arkadaşım pöh birlikte doğduk büyüdük diyebilirim mykb da bahsettim kendisi 1 yıldır pöh istanbulda bazen taksim meydanda çatıda bekliyor bazen ferhat paşa köşkünde bazen gaziye gidip adam alıyorlar bazen 1 aylık doğu görevleri oluyor dediği şey eğitimler zor eğitimi tamamlarsan kolay 3 gb internetim vardı artık 10 gb paketini kulanıyorum akşama kadar boşuz bazen araca binip taksim meydanından tünele kadar gidip devriye atıyoruz vs diyor yani o kadarda büyütülecek birşey değil :) 

Ignorance is bliss.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    Austen bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı 

hocam benim en yakın arkadaşım pöh birlikte doğduk büyüdük diyebilirim mykb da bahsettim kendisi 1 yıldır pöh istanbulda bazen taksim meydanda çatıda bekliyor bazen ferhat paşa köşkünde bazen gaziye gidip adam alıyorlar bazen 1 aylık doğu görevleri oluyor dediği şey eğitimler zor eğitimi tamamlarsan kolay 3 gb internetim vardı artık 10 gb paketini kulanıyorum akşama kadar boşuz bazen araca binip taksim meydanından tünele kadar gidip devriye atıyoruz vs diyor yani o kadarda büyütülecek birşey değil :) 

O zaman sen olmazsan ben olmazsam kim olcak diye tatava yapmıcan  .)

Toplam Hit: 15336 Toplam Mesaj: 111
pöh polis özel harekat