folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Polis Özel Harekat Alımı Son Gelişmeler Hakkında

Polis Özel Harekat Alımı Son Gelişmeler Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    Austen bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı 

Peki hocam, bu konudaki görüşün böyleyse şimdiden hayırlı olsun. :)

"Bir arkadaş" deneyimi her daim en geçerli ve en tutarlı deneyimdir. Bu sebeple gerisini boşver gitsin. Arkadaşının tecrübelerine kulak ver.

https://www.youtube.com/watch?v=gUsaBtuyHio

https://www.youtube.com/watch?v=8TNYNiPUHBc

Bunlar hep kurgu, senaryo, COD gibi oyunlara örnek teşkil etmesi için hazırlanan yapay şeyler. Her PÖH olan aslında taksimde devriye yapıyor, bizi yiyorlar.

Austen tarafından 01/Kas/16 12:50 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı
    Austen bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı 

Peki hocam, bu konudaki görüşün böyleyse şimdiden hayırlı olsun. :)

"Bir arkadaş" deneyimi her daim en geçerli ve en tutarlı deneyimdir. Bu sebeple gerisini boşver gitsin. Arkadaşının tecrübelerine kulak ver.

https://www.youtube.com/watch?v=gUsaBtuyHio

Bunlar hep kurgu, senaryo, COD gibi oyunlara örnek teşkil etmesi için hazırlanan yapay şeyler. Her PÖH olan aslında taksimde devriye yapıyor, bizi yiyorlar.

Hocam ben sana kendi arkadaşımın yaptığı şeylerden bahsettim he doğudaki pöh böyle olmayabilir ki kendisi 1 aylık doğu görevindede belli bi saatten sonra sokağa çıkma yasağı vardı pek aksiyon olmadı standart prosödürleri uyguladık devriye attık , adam aldık vs gibi şeyler her işin riskleri her işin zorlukları var ama bu kafa yapısı tamamen saçma yok "Bir arkadaş" deneyimi her daim geçerli ve en tutarlı deneyimdir" bi insan deneyimlerini nasıl kazanır biraz bahseder misin ? 

Not : Şunuda söylemek istiyorum bu işe başvuracak , başvurmayı düşünen arkadaşlar bilmiyormu zorluğunu , risklerini zaten bunları göze almışlardır ben batıda olan olayları söyledim batıda riskte var ama hayatın her alanında risk var duyuyorum etrafta ya ne uzmanı ne pöh ü gidersin ölürsün kelle koltukta yaşarsın boşver bul burda bi iş çalış asgari ücrete yaw kardeş bu olay parayla pulla ilgili değil  normal işe giderken bile kör kurşuna veya bomba patlamasına maruz kalabilirsin herşey olabilir bu kadar kasmamak lazım.Ben sadece yakın bir arkadaşım pöh ve bana aktardiği deneyim ve tecrübelerini ilettim.

Schwarz tarafından 01/Kas/16 12:59 tarihinde düzenlenmiştir

Ignorance is bliss.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

hocalar özel kuvvetlere de alınacakmış la ? http://www.ensonhaber.com/ozel-kuvvetlere-yeni-omer-halisdemirler-alinacak-2016-11-01.html

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Abicim aklınızı peynir ekmekle mi yediniz?

Bu devirde, bu hükümetin emrinde kapı kulu askeri olunur mu? 1980'li yıllarda doğanlar bilirler. 90'lı yıllarda Özel Timler vardı. Teröristin allah gibi korktuğu adamlardı. Ama hepsi askerliğini komando olarak yapmış, en az 5 yıldır polis olmuş, üstüne gönüllülük esası ile kursa katılmış ve hatırladığım en az 1-2 yıl Özel Harekat kursuna katılanlardan seçiyorlardı. 

Ya şimdi?

-Gel seni PÖH yapak.

- Ama benim bir gözüm görmüyor

- Olsun diğeri görüyor ya

- İyi de ben topalım.

- Sorun değil sen de koşmayıver

- Şey, ben daha önce bırak silahı, sapan bile kullanmadım.

- Amannn canım dert ettiğin şeye bak. Hem bak 5K maaşı var.

- İyi bu işsizlikte daha iyi iş bulamam geleyim bari.

Durum 3 aşşağı 5 yukarı böyle artık. Dikkatinizi çekti mi bilmem, 10-15 sene öncesine kadar polislerden ölenler-şehitler ekseriyetle genel hizmete bakanlar oluyordu. Araç tarama, bombalı saldırı vs şeklinde. Ama son dönemde ölen-şehit olan polislerin büyük çoğunluğu PÖH.

Olayın siyasi tarafına hiç girmek istemiyordum ama iki kelam edeyim. Bahsettiğim Özel Tim'leri Turgut Özal döneminde eski Ergenekoncu İbrahim Şahin, Korkut Eken beraber eğittiler. Hatta o dönem Özel Timler için Özal Timleri diyenler de vardı. Ancak o dönem ki PÖH ve JÖH'ler gerçekten de vatansever insanlardı. Şimdi hangi polise, askere baksan (O)smanlı (Ç)ocuğu. Mevcut iktidarın yalakası durumunda. 

CB ve AKP Ordusunda yerinizi almak istiyorsanız buyrunuz başvurunuz. Bu hükümet döneminde polis olacağınıza; esnaf olun ticaret yapın, hizmetli memur olun okul paspaslayın, çırak olun 16-17 anahtar ile somun sıkın ama onurunuzu, canınızı başkanlık sevdalısı bir psikopatın emrine kurban etmeyin...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı 

Meslek seçiminde "bir arkadaş ekolü" çok kişinin canını yaktı, yakmaya devam ediyor. Bu sebeple bir arkadaş ekolünde belki yaptığım 100 tane gözlem sonrasında sana bunu söylüyorum. Çünkü belli ki kafanda bir şeyler çizilmiş, doğru olup olmadığını sorgulamaktan ziyade şu an sana bu çok mantıklı geldiği için olayın tümüne hakim olmadığının farkında olmadan aklamaya çalışıyorsun.

Ben bu meseleden tamamen habersiz bir insan olarak sana bir şeyler anlatmaya çalışmıyorum. Senin arkadaşın 1 senelik bir pöh ise ben 10-15 küsür senedir bu konularda tecrübesi olan, mevcut iktidardan önce de bu konularda olan, bunları bilen, şimdikiyle kıyaslama fırsatı bulan insanlardan gördüklerim, duyduklarım ile sana bu tecrübeyi vermeye çalışıyorum. Çünkü şu anda bağlandığın şey tam bir ilüzyon. 

Başka da uzun bir şey yazmak niyetinde değilim. Tercihini yaptıysan ne mutlu, şimdiden başarılar. Kimsenin fikrini değiştirmeye uğraşacak kadar vaktim yok.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hadi bakalım. Orduda savaş uçağı pilotu kalmadığı için isteyen herkes F-16 sürebilecekmiş.

Acil ihtiyacımızdan biraz daha fazla pilotumuz var. Standardın bir hayli altındayız. Ancak acil ihtiyaç durumları için bir sorun yok şu anda. Pilot açığını kapatmak için tedbir alıyoruz. Sürekli bu konudaki eksiğimizi kapatmak için çalışıyoruz. Sivil üniversitelerden mühendis olarak mezun olan bir genç TSK’da pilot olmak için başvurabilecek. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dizzy
    Dizzy's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    21li bunu yazdı

boyum 1.87 kilom 83 gücüm kuvvetim yerinde girersem alınırmıyım sizce?

2 kilo vermen gerek. 

yanlışın olmasın?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seminerist
    Seminerist's avatar
    Erkek

Doğu da taş üstünde taş bırakmıcak devlet , öyle gözüküyor. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seminerist
    Seminerist's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı
    hacked75 bunu yazdı

Makine müh. 2. Sınıf öğrencisiyim dondurup pöh olmak istiyorum mantıklı mı ? Kafamda deli sorular. 

Hocam saçmalama ya. Bir insan mühendisliği bırakıp Türkiye gibi bir ülkede pöh tercihi yapar mı?

Her şey para değil. Bu meslek illet bir meslek. Her şey göründüğü gibi değil. Umarım bu meseleleri Arka Sokaklar vs. gibi zannetmiyorsunuzdur. 

Vatanına hizmet etmek için silah tutmana gerek yok , okuyarak da vatanına milletine hizmet edebilirsin. 

Örnek : Aziz sancar

Askerim diyip kamelyalardan çıkmayan komutanlar bu adamın tırnağı olamaz. Gitti orada Ülkesini temsil etti. Bir yakasına Osmanlı rozeti diğer yakasına Atatürk rozeti taktıydı. 

Sende okulunu bitir . Ülken için birşey üret bul , toprağına para kazandır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

öncellikle herkesin kendi tercihidir bir şey diyemem ama ne parası ne de başka bir şey için yapılacak bir meslek değil arkadaşlar

olan hep senin benim gibi garibana oluyor resmen mevcut siyasilerin paralı askeri olacaksınız 

ölürseniz şehit denilecek belki ama boku bokuna birilerinin yanlış siyaseti yüzünden öleceğinizi unutmayın

bu millet içinde o kadar ot kafalı cahil cühelya insanı gördükçe insan bunlar için mi öleceksin diyor ölen öldüğüyle kalıyor kalan yine devam ediyor her şeye 

sırf işsizlik ve parası için yapmayın arkadaşlar kendizi bir bilim üzerinde geliştirmeye yada başka bir işe verin inanın çok daha iyi olur sizin için 

ne gecesi var ne gündüzü bir havayla giryorsunuz ama işi yapanlara sorun çoğu pişmandır emin olun yemişim memuriyetini beyler 

gerçekten vatan millet için orada olacağımı bilesem inanın bende 1 dk durmam ama birilerinin siyasi çıkarları padişahlık sevdalarına kurban gitmeyin  sorgulayın düşünün öyle karar verin  

Bir adam düşünün bu halk için evlatlarını feda edemiyor bu halkı korusun diye onları askere dahi göndermiyor türlü bahanelerle

ama bu halk o adam için ölüme gidiyor benimde aklım buna ermiyor işte hangi mantık hangi düşünce 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 17191 Toplam Mesaj: 111
pöh polis özel harekat