Polis Özel Harekat Alımı Son Gelişmeler Hakkında
-
Kurumlar farkli olsada islevi ve muhteviyati bakimindan uc farkliliklar yok.
Polis sorgu sistemi Polnet Jandarma Sorgu Sistemi Kihbi Ortak havuz Uyap.
Polis tarafindan aranan sahis jandarma sisteminede duser keza jandarma tarafindan aranan polis sistemine.
Yetkiler bellidir kanunlarla sinirlidir.Polis veya Jandarma olmaman birincil sahis gibi konusmamani etkilemez.
En basitinden sahis dinlenmesi.Bunu bilmek icin polis jandarmaya olmaya gerek yok kanun belli polis jandarma kafasina gore sahis dinleyemez. Savci/Hakim izni olmadan bunu yapamaz.
Benim yetkimiz yoktur diye bahsettigim konuda bununla alakali bi konudur. Konunun özunu bulursan daha net anlayabilirsin.
Jandarma ve Polisin ortak noktasi teror asayis vb durumlar oldugu icin ve Hizmetleri kurum ici farklilik olsada Genelde kanun yetkiler ikisinede ayni oldugu icin birincil sahis gibi konusmalar olmustur.
-
Seminerist bunu yazdı
Doğu da taş üstünde taş bırakmıcak devlet , öyle gözüküyor.
Sen oy uğruna pkknın silahlanmasına müsaade eden bu hükümetin ve cb'nin asıl amacının terörü bitirmek olduğuna mı inaniyosun hala?
-
TorNaVida bunu yazdı
Kurumlar farkli olsada islevi ve muhteviyati bakimindan uc farkliliklar yok.
Polis sorgu sistemi Polnet Jandarma Sorgu Sistemi Kihbi Ortak havuz Uyap.
Polis tarafindan aranan sahis jandarma sisteminede duser keza jandarma tarafindan aranan polis sistemine.
Yetkiler bellidir kanunlarla sinirlidir.Polis veya Jandarma olmaman birincil sahis gibi konusmamani etkilemez.
En basitinden sahis dinlenmesi.Bunu bilmek icin polis jandarmaya olmaya gerek yok kanun belli polis jandarma kafasina gore sahis dinleyemez. Savci/Hakim izni olmadan bunu yapamaz.
Benim yetkimiz yoktur diye bahsettigim konuda bununla alakali bi konudur. Konunun özunu bulursan daha net anlayabilirsin.
Jandarma ve Polisin ortak noktasi teror asayis vb durumlar oldugu icin ve Hizmetleri kurum ici farklilik olsada Genelde kanun yetkiler ikisinede ayni oldugu icin birincil sahis gibi konusmalar olmustur.
Ben ne diyoruuuum sen arananlari ikisi de gorur polnet uyap diyorsun :D hakim savcinin yaninda da yetkileriniz bellidir kanun bellidir ikimiz de uyapi kullaniyoruz biz diye konusabilirim hakim savci olmamam birinci sahis gibi konusmami etkilemez dersen bi gun cok ayip olur :D
-
biz seninle cook farkli dillerde konusuyoruz. Velhasıl kelam girecek arkadaslara hayirli olsun.
-
Başvuru yapabilirsiniz site normale döndü.
-
En az 100 bin başvuru olacağını söylüyorlar.
-
adamhakli bunu yazdı
havada karada 500k - 1 milyon arası başvuru olur diyorum.
-
TorNaVida bunu yazdı
biz seninle cook farkli dillerde konusuyoruz. Velhasıl kelam girecek arkadaslara hayirli olsun.
He de geç hocam boşver sen
not:yazılarımı silmeyin😡
-
-
LhaNeT bunu yazdıadamhakli bunu yazdı
havada karada 500k - 1 milyon arası başvuru olur diyorum.
Yok yaa o kadar fazla olmaz..
(Olur mu ki :S)