folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Polis Telsizinden Komik Diyaloglar

Polis Telsizinden Komik Diyaloglar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------

Sevdiğimiz için Özgür Takılıyoruz Bence Bırakalım Her kes Tahribatı Kurallar Dahilinde Nasıl Yaşamak istiyorsa Öyle Yaşasın... Her Konu Açılabiliyor olması Tahribatın Eksisi değil Artısıdır bence. ;)

Tamam her konuyu açabiliyoruz bu iyi bir şey ama daha iyi olanı bu imkanımızı iyi yönde kullanıp nasıl desem daha "dolu" konular açmaktır.

Böyle bir konudansa bir yardım konusunu tercih ederim ben mesela. Başka bir mürit de yararlanabilir en azından sana edilen yardımdan.

İnternetin Türkiye'de yayılmaya başladığı yıllarda her sitenin c/p yaptığı "Bunları Biliyor Muydunuz?", "Korkunç Hikayeler", "Zıpır Bilmeceler" gibisinden konular yaygınlaştığı için yaptım o yorumumu.

Bence Yorulmuşsun, Yatmanı Dinlenmeni öneririm, Zira Yardım konuları ve Yardımseverliğimiz Tartışılmazdır bunu sende biliyorsun, Hangi yardım konusu Cevapsız kalmıştırki, Ne dersin. ?

?? Ya ben izah edemedim ya da sen yorulmuşsun hocam :D Yardım konuları cevapsız kalıyor gibisinden bir şey demedim. Bir yardım isteği konusunun bile siteye bu tip konulardan daha çok şey katacağını söyledim. Hani arşiv olması açısından...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

VIGILANTE bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

Sevdiğimiz için Özgür Takılıyoruz Bence Bırakalım Her kes Tahribatı Kurallar Dahilinde Nasıl Yaşamak istiyorsa Öyle Yaşasın... Her Konu Açılabiliyor olması Tahribatın Eksisi değil Artısıdır bence. ;)

Tamam her konuyu açabiliyoruz bu iyi bir şey ama daha iyi olanı bu imkanımızı iyi yönde kullanıp nasıl desem daha "dolu" konular açmaktır.

Böyle bir konudansa bir yardım konusunu tercih ederim ben mesela. Başka bir mürit de yararlanabilir en azından sana edilen yardımdan.

İnternetin Türkiye'de yayılmaya başladığı yıllarda her sitenin c/p yaptığı "Bunları Biliyor Muydunuz?", "Korkunç Hikayeler", "Zıpır Bilmeceler" gibisinden konular yaygınlaştığı için yaptım o yorumumu.

Bence Yorulmuşsun, Yatmanı Dinlenmeni öneririm, Zira Yardım konuları ve Yardımseverliğimiz Tartışılmazdır bunu sende biliyorsun, Hangi yardım konusu Cevapsız kalmıştırki, Ne dersin. ?

?? Ya ben izah edemedim ya da sen yorulmuşsun hocam :D Yardım konuları cevapsız kalıyor gibisinden bir şey demedim. Bir yardım isteği konusunun bile siteye bu tip konulardan daha çok şey katacağını söyledim. Hani arşiv olması açısından...

Ama ben bu konuyu Okuyunca Eğlendim mesela Mizah yanımız bu neden anlamak istemiyorsunki. :) 

Gülmek Neşelenmek ne zaaman boş bir konu olmuşturki ne dersin.?

Ha Bide Vakit yaz, Pek çok Site Müdavimi Ya Tatilde Yada Bir İş Sezonunun içinde Yoğunluktan Gelemeyen Uzman Şahsiyetlerimiz var... Onlar Gelince İstediğin Ağır Teknik İnce Teknik Konularda açılacaktır. Emin ol Gidişat kötü değil Gayet iyi. Rahat ol yani.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:

Ama ben bu konuyu Okuyunca Eğlendim mesela Mizah yanımız bu neden anlamak istemiyorsunki. :) 

Gülmek Neşelenmek ne zaaman boş bir konu olmuşturki ne dersin.?

Ha Bide Vakit yaz, Pek çok Site Müdavimi Ya Tatilde Yada Bir İş Sezonunun içinde Yoğunluktan Gelemeyen Uzman Şahsiyetlerimiz var... Onlar Gelince İstediğin Ağır Teknik İnce Teknik Konularda açılacaktır. Emin ol Gidişat kötü değil Gayet iyi. Rahat ol yani.

Tabii ki mizah da olsun geyik de olsun, her zaman vardı zaten bu tip konular TBT'de, açılmasın demiyorum ama şu sıralar güncel konular arasında yoğunluk kazandılar ona değindim.

Yazın etkisi konusunda da haklısın sanırım, ben onu hesaba katmayınca, bir de son zamanlarda yapılan "eski TBT" falan tartışmalarını hatırlayınca hislendim sanırım. Rahatladım sahiden şimdi bunu farkedince :)

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    o vigilante miydi o arkadaşa sesleniyorum :) Arkadaşım arkadaşım insanın her ne kadar yemeye içmeye ihtiyacı varsa gülmeyede ihtiyacı vardır. Burada her zaman web içerikli pc içerikli konular açılsa bütün yorumlar ona göre olsa lan yeminle psikolojimiz bozulur

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    yanlış anlaşılmak istemiorm ama bunların nesi komik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

* 5433: Caddede şüpheli bir paket var Merkez.

- Merkez: Anlaşıldı, çevre güvenliğini alın, pakete dokunmayın. Uzman ekip seyir halinde.

* 5433: (Üç dakika sonra) Uzman ekibe gerek yok. Paket boş:

- Merkez: Çevre güvenliğini alın demiştik.

* 5433: Üzerinden kamyon geçti.

bu na koptum ya :D

Konumu silenlere inat kürdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    as3programmer bunu yazdı:

abicim bi adama denk geldim. Hemen anımı anlatayım :D 

Yol çok dar ve o dar yoldada bir ekmek fırını var. yani bir araba park etse ikincisi zor geçecek. Polis arabası kaldırıma çıkmış bekliyor. Bir tane renault marka bi arabaydı concordemiydi neydi. Ama araba biraz eski ve çoook geniş bişi :) neyse kapladı yolu arabalar zorlanmaya başladı geçerken. Hemen polis gördü megafondan bilmem ne plakalı araç bekleme yapma bekleme yapma. Adam el kol hareketleriyle ekmek alacam hemen gidicem der gibi bişiler yaptı. Neyse beklemedeyiz arkadaşlar dükkanda oturuyoruz. 45 dakika sonra adam iş hanının içinden çıkar elinde ekmek mekmek yok :)) polis megafondan patlatır espriyi :D hani lan ekmek :D

gülmekten yarıldım :)

-------------------------

hayret nedense adanalı dizisnded aynı olay yaşanmıstı senmi onlardan çaldın onlarmı senden:)

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Cocugun biri kumsal da çamurla oynarken oradan geçmekte olan polisin ilgisini çeker, çocuğun yanına gidip sorar:

Ne yapiyosun oglum?

Cocuk: resim yapiyorum polis amca.

Polis: ne resimi yapiyorsun?

Cocuk: Polis resmi yapiyorum.

Polis: nasil yapiyorsun anlat bakayim.

Cocuk: su katiyorum, camur katiyorum, bok katiyorum polis oluyor.

Polis : bak oglum bok katma döverim seni.

Ertesi gün polis yine bu cocuga kumsalda sorar: Ne yapiyorsun oglum?

Polis: nasil yapiyorsun? Cocuk: su katiyorum, camur katiyorum, bok katiyorum, polis oluyor.

Polis Cocugu iyice bir döver.

Ertesi gün Polis yine resim yapan cocuga sorar: Ne yapiyorsun oglum?

Cocuk: Resim yapiyorum.

Polis: ne resmi yapiyorsun?

Cocuk: asker resmi yapiyorum, asker.

Cocuk: su katiyorum, camur katiyorum asker oluyor.

Polis: bok katmiyormusun?

Cocuk: hayir, bok katmiyorum. Bok katarsam polis oluyor.

günahım kadar sevmem polisleri...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

Cocugun biri kumsal da çamurla oynarken oradan geçmekte olan polisin ilgisini çeker, çocuğun yanına gidip sorar:

Ne yapiyosun oglum?

Cocuk: resim yapiyorum polis amca.

Polis: ne resimi yapiyorsun?

Cocuk: su katiyorum, camur katiyorum, bok katiyorum polis oluyor.

Polis : bak oglum bok katma döverim seni.

Ertesi gün polis yine bu cocuga kumsalda sorar: Ne yapiyorsun oglum?

Polis: nasil yapiyorsun? Cocuk: su katiyorum, camur katiyorum, bok katiyorum, polis oluyor.

Polis Cocugu iyice bir döver.

Ertesi gün Polis yine resim yapan cocuga sorar: Ne yapiyorsun oglum?

Cocuk: Resim yapiyorum.

Polis: ne resmi yapiyorsun?

Cocuk: asker resmi yapiyorum, asker.

Cocuk: su katiyorum, camur katiyorum asker oluyor.

Polis: bok katmiyormusun?

Cocuk: hayir, bok katmiyorum. Bok katarsam polis oluyor.

günahım kadar sevmem polisleri...

İşte buna koptum, Vay kerata Benden bile daha akıllı Vesselam. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek

gerçekten komik diyolaglarmış en sonuncusu süperdi  :)

Toplam Hit: 3402 Toplam Mesaj: 24