folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Polis Telsizinden Komik Diyaloglar

Polis Telsizinden Komik Diyaloglar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

Cocugun biri kumsal da çamurla oynarken oradan geçmekte olan polisin ilgisini çeker, çocuğun yanına gidip sorar:....

günahım kadar sevmem polisleri...

-----------------------------

cocugun ozetlemesine ne guldum ama yaw :D "bok katınca polis oluyor" :D.. ancak genellemeler yanlis. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    geçen eylül cnr437yle birlikte telsiz edindik bi yerden frekansları bızıklarken arada dertleşen iki kişi yakaladık dayadık müziği ama her canımız sıkıldığında dinletiyoruz.. bunlar frekans değiştiriyo biz bulup dinletiyoruz tabi.. en son "ne mallar var ya" dedi biri :| polis karakolu yakındı amabüyük inşaatlarda vardı yakında artık kime gittiyse kusura bakmasın gençlik işte :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    valla gülmekten yarıldım, bi seferinde de bizzat şahit oldu bomba imha işine:) sivil polisler geldi şüpheli paketin etrafına hemen şerit çekip bizi uzaklaştırdılar, ondan sonra elinde uzun bi sopa ile bi babayiğit geldi (sivil polis:) başladı şüpheli pakete vurmaya:) o vurdukça biz yerlere yatıyoz gülmekten, en sonun temiz deyip açtı poşeti:) Allah polisimize askerimize zeval vermesin:)

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
Toplam Hit: 3410 Toplam Mesaj: 24