Polisin Böylelerine Tutumu
-
Avrupada iste olaylar farkli. Yasalar kanunlar kesin net cizgiyle ayrilmis durumda. Yapilmicak, yapilirsa cezasi yaptirimi budur denilip olay kapatiliyo. Bir kisi yapiyo ikinci kisi yapiyo ama ucuncu kisi yapamiyo biliyo cunku gorecegi karsiligi.
Bizde oyle degil, sorun polistede degil. Sorun hukuk insanlarinda, sorun olaylari degerlendirmeden neden sonuca baglamadan is yapan siyaset adamlarinda. Kardesim el insaf polis elinde bicakla gelen adama at elindekini diye bagiracakmis, eger polise sallarsa bicagi o zaman polis silah cekebilecekmis. Bu ne sacmalik ya ? Bunu bize savci soyledi. Olayin icindeki insan soyledi. Yani siz dusunun artik olayin ne derece sacmaliklarla orulu oldugunu.
Ya yetkiyi vereceksin ama bunu verirken de fazla güç kullanimini caydiracak etkide karsisina madde koyacaksin, yafa ali babanin ciftligi bizim ulke diyip simdiki gibi kim kimi kopariyosa diyeceksin.
-
Mustafa bunu yazdı
Yalnız şöylede bir şey var.Polis bu kaşarı joplasa "Polisten Kadına Şiddet" diye manşet atar bizim güzel gazetelerimiz.
Hani nerede lan pozitif ayrımcılık derler, bayana el kalkarmı derler, kısacası haklısın,
-
Erkek ile kadın niye eşit değil ? Niye indirip ağzını yzünü dağıtamıyorsun ?
Erkek sürekli güçlü olduğu için sosyal çevrede problem yaşıyor. Bu kadınlar dayağı , şiddeti hak ediyor. Bunu erkek yapsa döversin, indirirsin kelepçelersin. Ancak kadın olduğu için elin kolun bağlı.
İşte ayrımcılığa hayırsa, burada da hayır olması gerek. Bu nasıl bir çirkinliktir anlayabilmiş değilim. -
Ah benim hanım evladı hemen yüzü kızaran polis ağbilerim karının götünden mi utandınız len kıyamam size abucuabucu.
Nasıl da yüzleri kızarıyor kadın küfrettikçe.
Ama ben haksızlığa uğradığım zaman ulan polis senin ben desem devamını getiremeden kafama jopu yerim.
İşte bu yüzden a.c.a.b.
-
Ayro bunu yazdı
Erkek ile kadın niye eşit değil ? Niye indirip ağzını yzünü dağıtamıyorsun ?
Erkek sürekli güçlü olduğu için sosyal çevrede problem yaşıyor. Bu kadınlar dayağı , şiddeti hak ediyor. Bunu erkek yapsa döversin, indirirsin kelepçelersin. Ancak kadın olduğu için elin kolun bağlı.
İşte ayrımcılığa hayırsa, burada da hayır olması gerek. Bu nasıl bir çirkinliktir anlayabilmiş değilim.Edit: +1
pcdoktor636 tarafından 27/Ağu/14 12:48 tarihinde düzenlenmiştir -
orda kameralar cekim yapmasa sen masum polisi görürdün :)
-
Kırmızılı hatun iyiymiş.
-
Yok arkadaş o polis her halukarda suçlu.
Amk karıyı yatırıp jopu bi tarafına sokra, vay efendim faşist polis.
Jopu sokmasa, polis millete kötü davranıyo kadına niye birşey yapmıyo oluyo.
Her halukarda suçlu polis olacak yani öylemi?
-
İşkencede tecavüz edilen devrimci kadınları, çırılçıplak aramaları da hatırlamak gerek tabi.
-
polisle alakası yok bu durumun.
bu durum, türk halkının hakkını aramak için (veya işin içinden sıyrılmak için)
çingene mantığıyla bağırıp çağırmasından kaynaklanıyor.
ayro'ya da katılıyorum.
kadın erkek eşitliğ ütopyadan / hayalden başka bir şey değildir.
sadece, kadınların işine gelmeyince üste çıkmak için kullandığı bir araçtır.
YekteranBaymedir tarafından 10/Tem/14 18:47 tarihinde düzenlenmiştir