Polisin Böylelerine Tutumu
-
torpedo_XL bunu yazdı
O kızlar tayyibe veya Akp ye karşı birşey söyleselerdi işte o zaman bak gör neler oluyordu. Bizim polisimiz halkın polisi değil hükümetin paralı askeridir.
Pkk eylem yapıcaz yok bilmemneyi anıcaz diye ortalığın afedersin amına kor polis gık demez, ya da böyle tipler bağırıp çağırır gene gık demez. Ama sen merkezi bir yerde tayyibe veya hükümete laf at hatta atma, git taksim meydanında hareketsiz dur yaka paça ters kelepçelenip göz altına alınırsın.
kendilerine yapılan hakarete susup sadece tayipe ve akparti ye laf dilince harekete geçen bi polis güzel bir hayal ürünün başka bişey değil. İnsan önce kendisi için yaşar.
-
sanırım uzun zamandır sakinleştrici iğne yemediği için biraz hırçınlaşmış.
sakin olmak lazım. birkaç tatlı söz biraz iğne ile kafesine dönecektir.
-
iste bunlar hep bonzai.
-
leadertay bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
O kızlar tayyibe veya Akp ye karşı birşey söyleselerdi işte o zaman bak gör neler oluyordu. Bizim polisimiz halkın polisi değil hükümetin paralı askeridir.
Pkk eylem yapıcaz yok bilmemneyi anıcaz diye ortalığın afedersin amına kor polis gık demez, ya da böyle tipler bağırıp çağırır gene gık demez. Ama sen merkezi bir yerde tayyibe veya hükümete laf at hatta atma, git taksim meydanında hareketsiz dur yaka paça ters kelepçelenip göz altına alınırsın.
kendilerine yapılan hakarete susup sadece tayipe ve akparti ye laf dilince harekete geçen bi polis güzel bir hayal ürünün başka bişey değil. İnsan önce kendisi için yaşar.
Bak hocam ne güzel söylemişsin. Orada kendisine laf edilirken susması müdahale etse bir dert etmese bir dert olmasındandır. İki türlü de farklı yönlere çekilip adamın üstüne gidilebilir. Adam orda müdahale etmemeyi seçmiş linç kampanyasına hedef olmamak için (kadına şiddet).
Benim dediğim şeye gelirsek de tayyibe veya hükümete laf edildi ve adam polis hiçbirşey yapmadı. Biri bunu kameraya çekti ve yayınladı, sende polisin hali ne olur?
Nerelere sürülür?
Bunlar gerçekten halkı koruma güdüsü ile mesleğini yapan polisler için geçerli. Büyük bir çoğunluğu ego tatmini ve kişisel çıkar için yaptığından o kendi egolarını düşünerek insanlara saldırıp öldürüyorlar.
Hayal ürünü derken de gözlerimle gördüğüm ve yaşadığım şeylere hayal ürünü diyebiliyorsan bence kendi yaşadığın hayal dünyasından sıyrılmalısın.
-
hay sokayım polisinize bitmedi şu polis muhabbeti aylardır amk
-
torpedo_XL bunu yazdıleadertay bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Bak hocam ne güzel söylemişsin. Orada kendisine laf edilirken susması müdahale etse bir dert etmese bir dert olmasındandır. İki türlü de farklı yönlere çekilip adamın üstüne gidilebilir. Adam orda müdahale etmemeyi seçmiş linç kampanyasına hedef olmamak için (kadına şiddet).
Benim dediğim şeye gelirsek de tayyibe veya hükümete laf edildi ve adam polis hiçbirşey yapmadı. Biri bunu kameraya çekti ve yayınladı, sende polisin hali ne olur?
Nerelere sürülür?
Bunlar gerçekten halkı koruma güdüsü ile mesleğini yapan polisler için geçerli. Büyük bir çoğunluğu ego tatmini ve kişisel çıkar için yaptığından o kendi egolarını düşünerek insanlara saldırıp öldürüyorlar.
Hayal ürünü derken de gözlerimle gördüğüm ve yaşadığım şeylere hayal ürünü diyebiliyorsan bence kendi yaşadığın hayal dünyasından sıyrılmalısın.
bu düzenin aq ben özellikle ilk yazdığım mesaj da o milletvekili oğlunudan da bahsettim o da çok zoruma gitmişti. Bunun karşıma geleceğini bildiğim için değil çok zoruma gittiği için yazdım.
o kişisel ego olayını içinde yeni yetme polislerde daha çok olduğu için onu da ilk yazdığım mesajda belirttim hocam. aynı şeyleri düşünüyoruz ama ben orda ki o hakareti yapanlar içinde bir işlem yapılması gerektiğini savunuyorum burda kime neye niçin salladıklarının hiç önemi yok.
-
Mustafa bunu yazdı
Amerika'da bildiğim kadarıyla bu tip sorun çıkartan gereksiz tiplerle polis uğraşmıyor.Önce uyarıyor baktı işi uzatıyor şok tabancasıyla vurup bayıltıyor sonra paketliyor.
amerikada araç kullanırken bir polis sizi durdurduğunda eğer ellerinizi direksiyondan çekerseniz polis sizi vurabilir. :) direksiyonu tutmaya devam edeceksiniz. polis talimat verene kadar. -
gariban polisimize saldırmışlar ühüühüühühüh ağlamaktan gözlerim morardı :((((
polis müdehale etmemişmişmiş.... orda kameralar olmasa, kalabalık olmayan bir ortam olsa kadının ...na koyarlardı üzülmeyin siz.
SyspioniC tarafından 27/Ağu/14 14:25 tarihinde düzenlenmiştir -
demek götünü başını açanlara karışmıyor polisimiz helallllll
-