Polisin Böylelerine Tutumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

polis böylelerini sık sık görmekten sıkılmış bunalmış normal geliyor artık. Diyor ki kendimi sinir krizine soksam da normal davransam da yine aynı sonuç en iyisi normal davranayım diyor. Niye kendin harap etsin bunun için. Eşi değil dostu değil kız bağırınca rezil olduk herkese desin. O yüzden nnormal yani.

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

"hakkını arayan insanlara jopunu esirgemeyen polis, süt dökmüş kedi misali duruyor.." şeklinde başlayan adam polis keşke daha sert davransaydı diyor. Hatta "polisin eli kolu bağlı mı bu durumlarda? ben olsam sinirden kadını kelepçelerdim.. " böyle yazmış ki kendisi polis olsa o kızdığı insanlara dönüşürmüş. yurtdışından örnekler verilmiş. ne demek yani polisin bu kadar rahat dayak atabilmesi ya da silahına davranabilmesi doğru bişey mi? ne skim düşünceler bunlar:S videoda olan olay da; zengin olunca, yaptırım gücü olunca polis o kadar da rahat davranamıyor. hep beraber onu izledik.

..
Toplam Hit: 4869 Toplam Mesaj: 43