Polisin Durduk Yere Arama Yapması
-
selamun aleykum müridler seçimin yaklaşmasıyla polisik sık sık aramalarından bıktım artık , özellikle beyoglu tarlabaşında hemen hemen her köşede bi polis arabasının olması ve yoldan gelen gideni durdurup kimlikleri alıp sorması. evden cıkıyorum kosebasında polis durduyor beni , vucudumun her yerini arıyor ve elliyor affedersiniz , cüküne bile bakıyorlar :) 2 adım yürüyorum hemen polis cıkıyor karşıma ve yine kimlik kontrol v.s , abicim ben mecburmuyum bunlara kimliğimi vermeye , bunun bi yolu var mı acep , polisle diyaloğa giremiyorsun , ters bişi soylersen hemen dayak yiyosun , az once yine evden cıktım bi cocuga dayak attıyorlardı ... bu zihniyetle nereye kadar , kendi ülkemde rahat yürüyemeceksem s*kerim ben boyle adaleti affedersiniz ...
-
ileri demokrasilerde bu normaldir. cunku ulkede yasayan her vatandas potansiyel bir ergenekoncudur.
-
Yalnız hocam malum şehir İstanbul olunca belki biraz olayı abartmışlar ama olması da yararına diye düşnüyürom herkez iyi niyetli deil malum her gün bi ekşın yaşanıyor :()
-
dayak olayı dışındaki arama olayını destekliyorum. gerekli bişey
-
Mesleğini Sordukları Zman Doktorum De Yol Veriyorlar Bende Beyoğlunda Galata Saray Lisesinin Alt Kısmında Çalışıyorum Taciz Ediyor Resmen Polisler 2 de bir kimlik Sormaları 1 Günde 5 ciyi Gecdimi Dava Açma Hakın Var Oluyor Karakoluk Oldum Bunun Yüzünden Sonra Özür Dilediler...
-
Sonra bomba patlayınca polis yeterli güvenlik önlemi almadı oluyor.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
ileri demokrasilerde bu normaldir. cunku ulkede yasayan her vatandas potansiyel bir ergenekoncudur.
----------------------------- -
kirsalda yaşamanin en cok bu tarafini seviyorum kolluk kuvvetlerini ya taniyorsun ya da selam verip geciyorlar. Kolay gelsin hocam Istanbul dan taşinmaya bak yoksa katlanmaya devam gibi..
-
tarlabaşında normaldir :D
-
sende onlara kimlik sor :D
ama beyoğlu normal,, olmalı..gereken bişey , her gün kaç kızın erkeğin hayatı sönüyo yollarda be hajım ah..
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Sonra bomba patlayınca polis yeterli güvenlik önlemi almadı oluyor.
-----------------------------ne alaka cantasız olduğumuz halde arama yapıyorlar resmen milet dal daşak soyunuk taksimde