Polisin Durduk Yere Arama Yapması
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
ihbar gelmiştir bir kimlik vermek zor olmasa gerek
-----------------------------kimlik sorgusu degil üst araması diyo arkadaş. elliyolarmış orasını burasını rahatsız oluyomuş dogal olarak :d
-----------------------------o.O bu iş omerta öpücüğüne doğru gidiyo ben kaçtım :D
bu ne abi ya böle mafyalık mı olur sabah sabah kahvaltı yapmadan okuduğumuz habere bak :D
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
ihbar gelmiştir bir kimlik vermek zor olmasa gerek
-----------------------------kimlik sorgusu degil üst araması diyo arkadaş. elliyolarmış orasını burasını rahatsız oluyomuş dogal olarak :d
Hocam bak polis sanki sabahdan akşama kadar orda dilip sorgulama başkasının daşağını ellemekten memnun ihbar vardır seçim öncesi ayrıca denetim almasa belki senin bir yakının madur olacak belki ölcek arasın sorgulasın 2dakika vatandaş can güvenliği için dursun adama görev verilmişse yapmakla yükümlü eğer yarın bir olay olursa ordaki görevli polislerin başına patlar -
hiç sorma hacı polis halkın güveliğini sağlamak amacıyla var. Fakat amaçları sapmış durum da. Tamamiyle halkı ezmeye çalışıyorlar. Ne bilim bi polise ters ters baktınmı o an dayak yersin kessin ve ayrıca birşey de diyemezsin içeri atar aq.
-
Yavşaklara amirleri günlük gbt kotası veriyor onu bitirmek için sürekli sağdan soldan adam çeviriyorlar birde puan sistemi var fazla adam arayan gbt`ye sokana maaş veriyorlar fazladan birde kıdem kazanıyor o götlerde olur olmaz herkesi arıyorlar tarıyorlar..
-
En beteride yaptığın bi hareketten yada söylediğin bi kelimeden rahatsız olduklarında verdikleri tepki.
En büyük biziz hesabı yapan egoist cok yavşak var
-
ExcellencE bunu yazdı:
tarlabaşında normaldir :D
-----------------------------yani doğru.
-
yasal oalrak normal olarak kimlik sorma hakkı var. üzerinde üniforma bile olsa sen de ona kimlik sorabilirsin.
ha gelip de gel lan buraya ip ne çıkar kimliği tarzında konuşuyorsa siktir git lan dersin. alırlar içeri döverler gözünü korkuturlar. akabinde darb raporu alırsın anasını ağlatırlar.
ayrıca tipin kayıksa her türlü sorarlar. :)
belinde silah var bariz belli polis olduğun o zaman bile polis misin devrem diye soran bile var :D
-
kadıköye gidiyorum her gün hiç aranmadım, saç başta tam bir evsize benzemesine rağmen...
abartı yosunuz gibi
-
Sonrada şurda şu burda bu oldu. arama yapsın 1 dk gider ne olacakki caydırıcı olur en azından
-
bütün gaylar mi toplanmış polis olmuş , onlarında seni mıncıklamaktan hoşlanmadıklarına eminim :)