folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Polisin Durduk Yere Arama Yapması

Polisin Durduk Yere Arama Yapması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

kotaları var her gün timler belli sayıda kişiyi aramak zorunda :D

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

bende bu gbt ile ilgili bişey sormak istiyorum mesela polis gbt ye bakti  ve sabıkam oldugunu gördü . bu durumda ne yapacak ?

yani  mesela hapis yatmişim  sabıkalıyım orada gözüküyormu gözüküyorsada  bişey yapar mi yani ne yapması gerekiyor o durumda.

bu gbt olayını hiç aklım ermedi   o kimlik bilgilerimden neye bakıyorlar  aile sıra nosuna mi bakıyorlar anlamadım.

beni bide  bu gbt siqi cıktıgından beri 3 kere çevirdiler birinde kimliğim yoktu karakola götürdüler cezası varmiş galiba ama ödemeden yırttım :D

diğerlerindede öğrenciyim diyip okul kimliğini gösterince bakmadan bıraktı :D

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

ukalaca gelıp böle " gel lan" "ne lan bu halın" "napıyorsun lan sen" gıbısınden tavır almadıkları surece hakkını vererek yaptıkları surece bole bı şehırde bu ıs sart hoca.  helekı su an kı devırde kesınlıkle şart.

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

arkadaşlar polisin yada başkasının durduk yere kimliğini ellemesi yasak diyebiliyorum doğru mu ? senin vermen lazım falan filandı galba.Yani sen gösterirsinde ver bakim diyip alamaz diye birşey duydum.

hukukçu arkadaşlara duyrulur !

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

tarlabaşı diyorsun

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

antivirus bunu yazdı:
    -----------------------------

bende bu gbt ile ilgili bişey sormak istiyorum mesela polis gbt ye bakti  ve sabıkam oldugunu gördü . bu durumda ne yapacak ?

yani  mesela hapis yatmişim  sabıkalıyım orada gözüküyormu gözüküyorsada  bişey yapar mi yani ne yapması gerekiyor o durumda.

bu gbt olayını hiç aklım ermedi   o kimlik bilgilerimden neye bakıyorlar  aile sıra nosuna mi bakıyorlar anlamadım.

beni bide  bu gbt siqi cıktıgından beri 3 kere çevirdiler birinde kimliğim yoktu karakola götürdüler cezası varmiş galiba ama ödemeden yırttım :D

diğerlerindede öğrenciyim diyip okul kimliğini gösterince bakmadan bıraktı :D

-----------------------------

tc kimlik numarasını giriyosun tmm(o yüzden kimliği vermemen başta kuşku nedeni.)

sabıka varsa gösteriyo,Dndik suçlarda mal beyanı fln sabıkaya işlemiyo ztn,

bi mahkemece aranıyosan kırmızı yanıp sönüyo aranıyor diye :D aranıyoru görürse içeri almak zorunda,aslında işi biliyosa değilde,neyse

o dalgaları bazı polisler bile bilmiyo anlatmayım şimdi burda, çokta karışık bişey değil , 3 teşkilatın ortak kullandığı kriptolu bi internet ağı, sıksıkta bozulur :D

bi arkadaş girip aranıyo emrini kaldırmıştı, polis arama emri çıkartıyor o kaldırıyor, gerçi sonuç şuan içerde ama :D

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

ben 500 metre arayla ardarda gbt ye bile girdiğimi biliyorum :D ama problem yok yani arasınlar.

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Tipin bozuktur senin ondan arıyorlardır ikide bir ya git enteriyle gez araplar gibi yada temiz aile çocuğu imajı çiz

FuCk yOu System..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

valla hocam kadıköyde taksimde ben böle bir şey görmedim, ama hacı hüsrev, tarlabaşı gibi tekin olmayan yerlerde şart bu, bir gün bir işim düştü orada Allah korudu beni, laf atan mı dersin gasp eden mi dersin, psikopatımı dersin çok zor bir gündü bir dahada gitmedim oralara

polis sorsun kimlik tabi, katili oraya kaçıyor manyağı oraya kaçıyr o

"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

günlerce gece gündüz beyoglunda gezdim kah sabah 9-10 kah gece 3-4. bir kere bile aramadılar, kimlik bile sormadılar :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 6998 Toplam Mesaj: 41