Polisin Görevi Nedir ? Yanlış Yere Mi Gitmişim ?
-
Şimdi millet bilmeden de küfür ediyor, ipnelik olsun diyede küfür ediyor,
Bilende konuşuyor bilmeyende hesabı.
Bizim biraderin ceb' işyerinde çalındı adamlar 3 kişi geldi, işyerinde tutanak tuttular, ifade aldılar, işlerini yaptılar,
5 parmağın 5i bir değil hocalar, terbiyesizlik yapıp hepsine küfür etmeyin...
-
Bu konuyu polis'i aşağılamak için kesinlikle açmadım.Gerektiğinde ilgi ve alakayı fazlasıyla verdikleride oluyor ancak bu konuda kendilerini çok ilgisiz buldum ve bu tutumları hiç hoşuma gitmediğinden paylaşmak istedim.
-
Çok sevdiğim bir polis abime abi bunlar neden böyle şerefsizlik yapıyo dediğimde bana her meslekte Böyle şerefsizlerin olucağını ama 5 parmağın 5 ininde bir olmayacağını filan söyledi ki bencede çok haklı.. Her meslekte var böleleri..
-
Benimde başıma geldi jandarma bölgesiydi gittim. Para vardı dedim paraya biş yapamayız dedi. içinde kimlikten başka belge varmıydı dedi ehliyet filan yok dedim tamam dedi bi tutanak bişi tuttu kimlikle ilgili bişi gelirse başınıza bunu saklayın gösteririsiniz dedi.
-
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------
bu polisleri savunanları anlıyamıyorum alayı rüşvetçi a.q
sene bilmem kaç sene evvel gece 3 civarı bizim bir arkadas var grafiti meraklısı neyse grafiti cizem dedi bizde 2-3 arkadas yanında seyredelim dedik birden bir arac tuttu ya ALLAH direk silahları doğrultular elinizdekileri bırakıp ellerinizi duvara yaslayın ALLAH ALLAH ne oluyor dedik kimi öldürdük vs. neyse adamlar bu saate ne yapıyorsunuz diyor ( alayımız 18 yasından büyüğüz kimlik vs. hepsi üstümüzde ) bu piçler bin bir yalan bizi karakola götürdüler bin bir dalavere, iftira yalan neticesinde hepimiz ayrı ayrı 70 tl vererek cıktık ordan yani alayı rüşvetçi sahtekar kimse gelip bana savunma yapmasın alayı ile alayını kastetmezsemde alayının cogunu kastediyorum.
tabi bu tanık olduklarımdan sadece 1 tanesi geri kalan bir kaç yüz bin tanesini baska bir vakitte 5 ciltlik bir kitap halinde yayımlamayı düsünüyorum.
-----------------------------bak @asosyal kardeş senin mantğından yola çıkarak yazayım:
BU POLİSLER O KADAR NAMUSLU VE DÜRÜST Kİ;
geçenlerde benim en samimi arkadaşımın başından bi olay geçti: bizim elemanlar bursa merkezde yurdun balkonunda gecenin bi saati muhabbet ediyo. o sırada içerisinde 3 genç olan bi arabayı polis durdurup bişeyler konuşuyolar. bizim elemanlar da atraksiyon olsun diye cep telin kamerasına çekiyolar durumu. polisler anahtarı alıyo ve gençlerden ikisi gidiyo ve 10-15 dk sonra geliyo. parayı verip anahtarı alıyolar ve basıp gidiyolar. bizimkiler de polisi arayalım noolcak bakalım diye arıyolar 155'i.
5 dk sonra emniyet amiri geliyo. bizmkiler tabi şaşırıyo. hemen görüntüleri alıyolar. yurdun güvenlik kamerasının kayıtlarını da alıyolar.
SONUÇ: 2 polis önce açığa alındı. sonra ihraç edildi. benim arkadaşım da 2 defa mahkemeye gitti. ikisinde de kaç defa emniyetten arayıp sordular. mahkeme için bizim elemanları ekip otosuyla aldılar geri ekip otosuyla yurda bıraktılar.
rüşveti alanda polis. işin peşini bırakmayıp rüşvetçileri atanda polis. ha polisin içinde yokmu. tabi ki her meslekte çürük olur.
@DeaD_BY
hocam keşke 155' bi arasaydın. o polislerin plakasını filan verseydin. amirleri a.ına kor o elemanların
-
ne yazık ki türkiyede polislerin %99.9'u rüşvetçi ve şerefsiz
bu şekilde ağır hakaret yaptığım için üzgünüm ama ne yazık ki öyle ve bunların böyle olmasını sağlayanda türkiyedeki düzendir yasalardır yaşam biçimidir.
polisler kendileri diyorlar 2000li yıllara girildi ve polislik bitti diyor. ve gene bir çok polis , polis olduktan sonra kişiliklerinin bozulduğunu kabul etmektedirler.
ha içlerinde iyileri çıkmıyor mu çıkıyor istisna şekilde çok iyi polisler çıkıyor ama onlarda ülkenin bi orasına bi burasına sürekli sürülüyorlar.
bu yaptığım yorum ağır gelebilir. aranızda polislerde var olabilir ama ne yazık ki türkiyede sistem böyle.
evinize hırsız girse hırsıza zarar verseniz suçlu sizsiniz. hırsız haklı. böyle bi düzen içindeyiz ne yazık ki.
-
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca ne sandın gidipte sana yardım ediceklerinimi ? Polisimiz çok iyi bence ama böle konularda biraz yawaslar.. Ama bir suç işle o gün bulurlar seni..
-----------------------------tmm işte cüzdanı çalan kişi suç işlemiş nie o gün bulamadılar???
-
Oluyor böyle şeyler. Benim bilader telefonu kaybetip gitti, yapacak bişey yok giden gitmiş dediler :D
-
polis yemin ediyorum küfredip kovdu beni
-
P tesi ilk işin vergi dairesine gitmek olsun. TC numaran ile su tarihte kimliğim çalındı diye beyan da bulun, artık kimse senin kimlik üzerinden hiç bir işlem yapamaz, seni maddi yönden sorun yaratacak bir konuma düşüremez.