Polisin Harbiye'de Ki Müdahalesi
-
http://capul.tv/berkin-elvanin-cenazesine-ilk-saldiri-12-03-2014/
video söze gerek bırakmıyor.
-
konu en altlara inmiş.
sıradan oldu artık böyle şeyler ya.
alıştı bu halk polisin müdahalesine
-
gerekli açıklamalı diğer konuda yaptım müdür.
http://www.tahribat.com/Forum-80-Ler-90-Lar-2000-Ler-Hep-Ayni-Hikaye-191846/
-
Orospu çocukları şerefini sikeyim ben polisin.... bizede burda aynısını yaptılar
-
iyi yapmış polis..
-
swordfish bunu yazdı
iyi yapmış polis..
iyi yapmış polis diyorsunda büyükşehirin pahasından hangi ilçeye kaçayım diye soruyorsun.
-
Nvidia bunu yazdı
Orospu çocukları şerefini sikeyim ben polisin.... bizede burda aynısını yaptılar
Eminim evinizin bulunduğu semtte polis karakolu vardır , lütfen gidip ordakilerin yüzüne söyler misin :)
-
swordfish bunu yazdı
iyi yapmış polis..
-
bu mallar neden kaçmıyo oradan yahu....?
su sıkılıyo gaz bombası atılıyo, plastik mermi seslerini kendi kulaklarımla duyuyorum enayiligin daniskası
-
coder2 bunu yazdıNvidia bunu yazdı
Eminim evinizin bulunduğu semtte polis karakolu vardır , lütfen gidip ordakilerin yüzüne söyler misin :)
copla sağımıza solumuza vururken orospu çocuğu diye bağrıyorduk yüzüne... böyle bir faşistliği şerefssizliği ancak onlar yapar. Adamlar ara sokağa sıkışmış zaten Ha bire sıkmaya ne gerek var
-
sml bunu yazdı
bu mallar neden kaçmıyo oradan yahu....?
su sıkılıyo gaz bombası atılıyo, plastik mermi seslerini kendi kulaklarımla duyuyorum enayiligin daniskası
Hacı polis arkadaşın yada tanıdığın varsa sor bak bu tür illegal eylemlere katılanların büyük çocunluğu (Hepsi değil) sol örgütlere mensup kişilerdir ve genellikle ilgili yada ilgisiz olduğu konu olsun eylem olan heryere gider ortalığı karıştırırlar ve sanırım bunlarda dayak yemek bağımlılık yapmış :)
Ayrıca plastik mermi Türkiyede aktif olarak kullanılmıyor , kolluk kuvvetlerinin stoklarında olmasına karşın kullanılmaz. Onun yerine boya kapsülü atan silahlar kullanılır..
coder2 tarafından 14/Mar/14 20:39 tarihinde düzenlenmiştir