folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Pontifex II Ne Kadar Iyı Kopru Yapa Bılırsınız?

Pontifex II Ne Kadar Iyı Kopru Yapa Bılırsınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    hidrolik sistemlerin yana yatmasının sebebi hidrolik sistemlerle beraber kullandığım çelikler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    ya 6 dayım ben hala daa doğrusu dünkü sarhoş halimden sonra uğraşamadım yardımcı oluverseniz bi zahmet birde 7. de herkes denediklerini ss atsında deneyelim geçelim :D

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    6. yı gec 7 de goruselım :) sen bır sıse daha al o zaman cozersın :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    hocam bi bölümde köprüyü kurdum simule edince yıkılmıyo arabalar geliyo tam köprüden geçip gidicekler asfaltın üstünden aşağı düşüyolar suya yani bakıyom hiç bi yerde delik falan da yok ama anlayamadım neden olduğunu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Rak_BenAdam bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam bi bölümde köprüyü kurdum simule edince yıkılmıyo arabalar geliyo tam köprüden geçip gidicekler asfaltın üstünden aşağı düşüyolar suya yani bakıyom hiç bi yerde delik falan da yok ama anlayamadım neden olduğunu
    -----------------------------

guzun aplayı :) gectım asfaltı ıyı kontrol et delık olmaza ucmaz o arabalar :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    resmi pm attım sana bak oraya ya nası delik olabilir ki zaten ama düşüyolar bi de sağdan sola giden araba solda oldan sağa giden araba sağda düşüyo
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    1.cisi hard 7 yı gecmıs durumdayım 2.cisi hocam senın sorununu az once bende yasadım araclar anı yol degısımlerınde dengelerını kaybedıyorlar.dengelerını kayebdınce yoldan cıkıyorlar bendede oldu haklıymıssın yanı yolda anı acı degısımlerı yapma
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek

medıum 7 yi yapan varmı millet yaa (: olmuyor abi biri bi ss geçsin de bakalım yaa (:

edit: arakdaslar ya bide hard 1 de köprü yapamıyorum. daha doğrusu hiçbişi yapamıyorum. bi yere tıklamak falanmı lazım anlamadım ben (: yoksa medıum bitmeden harda baslamıyormu=?

edit 2 :P abi o complex miş ya :D 

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

hocam bıldıgım kadarıyla bırı bıtmeden otekı baslamıyor :) senın versıyon kac benımkı 1,3 dur medıum 7 nın ss sını koyuyorum aynı degılse haber ver :)

medıum 7 ss

http://img187.imageshack.us/my.php?image=56717683aj0.jpg

http://img187.imageshack.us/my.php?image=84116887vx9.jpg

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

şov yaptım resmen

Easy 4

Easy4-1

Easy4-2

Hard8