folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Pontifex II Ne Kadar Iyı Kopru Yapa Bılırsınız?

Pontifex II Ne Kadar Iyı Kopru Yapa Bılırsınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

hacı cidden sen mi yaptın ? Hastası oldum

Bide id ne daa çok hasta oldum kaça satarsın :P :| 

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

id işini geççen wepla mı burası... host id yüksek ama proyum quiz yap falan :D

onları ben yaptım ama medium7, hard6 ve hard7 de kopya çektim google amcamızdan. deli etti onlar amk :S

Metallica Rules
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    hacı nerden kopya çekiosun adres verde bizde çekelim bu crypt (ibnesine)( parantez içinde :D)  kalsam alkolik olcam kaç şişe içtim gene de yapamadım 6 yı :F

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Sk8er bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacı nerden kopya çekiosun adres verde bizde çekelim bu crypt (ibnesine)( parantez içinde :D) kalsam alkolik olcam kaç şişe içtim gene de yapamadım 6 yı :F

(Sk8er o cyrpt ıpnesının altında kalasın emı) (parantez ıcınde) :) sarabını degıstır dah kalıtelı al bu arad ne ıcıyorsun :) ıt oldurenmı yoksa daha kalıtelımı? sen benım eskı ev arkadasıma benzıyorsun eslınde sarap ortada gezerdı....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Bir ara çok uğraşmıştım bununla, çok eğlenceli bir simülatör fakat işlemciyi deli gibi kasıyor ama yinede herkese tavsiye ederim .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Harda 8 dahil hepsi bitti...

Complexde bi türlü tıklamıo ekrana nasıl yapılacağını çözemedim...

Extradada 1 bitti 2 ye deim az kaldı..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Harda 8 dahil hepsi bitti...

Complexde bi türlü tıklamıo ekrana nasıl yapılacağını çözemedim...

Extradada 1 bitti 2 ye deim az kaldı..

complexlerde  ustekı complex yazısını tıklayıp yapma gerekıyor normalı kullanırsan yaptırmıyor. complexı tıkladıktan sonra "R" ve "F" harflerını kullanarak duzlemı ılerı gerı kaydıryorsun ve o duzlemde caslıyorsun ben baya ugrastım sonra buldum. complex 1 cok kolay bır kac buf nokta complex 2 deyım ona hıc bakmadım 1 yapıp bıraktım. bunu bıtıreyım daha ust versıyonu var ona sardıracam sızı :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    hacı valla param neye yeterse ama şarap iyidir ucuzdur kırmızı şarap kalbe iyi gelir :\ ama şarabı değiştircem devam 7 deyim bende o ne işe yarıyo bilmiyorum dediğin ne işe yaradığını buldum boğaz köprüsü gibi yapcaz o şey sayesinde ona kabloları gererek yapcakmışın :|

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    complex 2 deyım "sorun yok yola devam" bu lafa gıcık oluyorum
Toplam Hit: 6842 Toplam Mesaj: 42