Portatif Klima
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------@Daniel-Koo
hocam benim arabanın kliması neden zor soğutmaya başladı açıorum anca 20 dakkada soğutuyo. polen filtresini felanmı değişicez napcaz ? araba 207
-----------------------------
Polen filtresini yıkayıp temizlediğin halde soğutmuyorsa kompresörden şüphelenebiliriz bir de gaz yoktur. Kaçak varsa gaz sızdırır ve soğutmaz. Yani gaz o kaçaktan havaya karışır ve puff :) Zor soğutur.
Elektiriksel bir arızası yok. 3 ya da 6 ayda bir düzenli bakım yaptırırsan bu tip sorunları yaşamazsın hocam. Bi servise git bakım yaptır sorun düzelir :)
hocam teşekkür ederm cevabın için. peki polen filtresini çıkarıp temizlesem yıkasam çitilesem faydası olurmu yoksa yenisinimi alayım. zaten şu 1 ay içinde komple filtreleri değiştiricem yağ,mazot,hava,polen...
Hocam eğer bir kaçak olup ya da gaz eksikse pek etki göremezsin. Kaçak vs gibi durumlar yoksa tabii faydası olur. Dene bence. -
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------Çok ses yapar, çok elektrik tüketir.
Soba borusu gibi hava tahliye borusu sıkıntı yaratır.
Sen en iyisi boşver normal split klima al.
-----------------------------usta araştırdım splıt gıbı a sınıf olanları var ve aynı tuketımı yapıyor zanetmıyorum o kadar cok yakacagını ve sesde de sıkıntı olacagını sanmıyorum zaten cogu kullanıcı yorumunda sessiz deniyor.