Portatif Klima

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:
    -----------------------------

Daniel-Koo bunu yazdı:

Dos_Attach bunu yazdı:

@Daniel-Koo

hocam benim arabanın kliması neden zor soğutmaya başladı açıorum anca 20 dakkada soğutuyo. polen filtresini felanmı değişicez napcaz ? araba 207 

Polen filtresini yıkayıp temizlediğin halde soğutmuyorsa kompresörden şüphelenebiliriz bir de gaz yoktur. Kaçak varsa gaz sızdırır ve soğutmaz. Yani gaz o kaçaktan havaya karışır ve puff :) Zor soğutur. 

Elektiriksel bir arızası yok. 3 ya da 6 ayda bir düzenli bakım yaptırırsan bu tip sorunları yaşamazsın hocam. Bi servise git bakım yaptır sorun düzelir :) 

hocam teşekkür ederm cevabın için. peki polen filtresini çıkarıp temizlesem yıkasam çitilesem faydası olurmu yoksa yenisinimi alayım. zaten şu 1 ay içinde komple filtreleri değiştiricem yağ,mazot,hava,polen...

Hocam eğer bir kaçak olup ya da gaz eksikse pek etki göremezsin. Kaçak vs gibi durumlar yoksa tabii faydası olur. Dene bence. 

ne diyon?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoJetski
    whoJetski's avatar
    Erkek

real_agabey bunu yazdı:

Çok ses yapar, çok elektrik tüketir.

Soba borusu gibi hava tahliye borusu sıkıntı yaratır.

Sen en iyisi boşver normal split klima al.

usta araştırdım splıt gıbı a sınıf olanları var ve aynı tuketımı yapıyor zanetmıyorum o kadar cok yakacagını ve sesde de sıkıntı olacagını sanmıyorum zaten cogu kullanıcı yorumunda sessiz deniyor.

Hayat bir denklem...
Toplam Hit: 2852 Toplam Mesaj: 23