Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu
-
Chp kimi cikarsalardi hep hir kötü yani bulunacakti. Bu hep böyle dunyanin en iyisi olsa gözünün üstünde kasin var denilecekti. Çok ilginç buluyorum bunu. Akp nin karalama siyaseti o kadar iyiydi ki artik yazarlar halk bunu otomatik yapıyor. Basbakan daha bişey demeden nasil olsa der diye yaxarlar saydirmaya basliyor.
-
Aday gösterilmesi zeka işidir veya değildir beni ilgilendirmez.
Adamın kariyeri mükemmeldir, değildir o da ilgilendirmez.
Atadan gelme bir CHP'li olarak söylüyorum ben bu aday için kılımı bile kıpırdatmam.
Benim bir çizgim var(dı), partimin bir çizgisi var(dı). Belediye seçimleri dedik eski ülkücüleri eski akplileri aday gösterdik.
Dedik hadi belediyedir, iş yapan gelsin. Siyaseti olmaz dedik pek ses etmedik.
Ama sen Ömer El Beşir'e arka çıkan bir adamı Türkiye'nin Merkez Sol partisi olarak aday önerirsen, gösterirsen senin eksen kaymıştır.
Oy için çizgisini satan adamlar yönetiyor partiyi. Çok zeki olmuş olmamış ne farkeder? Duruşunu, çizgisini satan adam herşeyini satar.
Edit: bu iş böyle devam ederse de seçimlerde boş oy atarım. Ne İhsanoğlu'na ne de Tayyip'e oy basmaya yüreğim razı gelmez. Ha boş atsam da tayyipe gitcek ama sağlık olsun artık.
Dentist tarafından 17/Haz/14 10:23 tarihinde düzenlenmiştir -
chp, mhp ye yaranmak için bu adayı çıkarttı diye düşünüyorum.. yoksa bu adayın chp tarzına tamamen ters düştüğünü düşünüyorum
-
Bu tayyip gitsinde ne olursa olsun düşüncesinin yansımasırdır :) CHP'nin yönetimi ve tabanı bu mantıkta birleşiyor. Adamların siyaset, muhalefet vs. bitmiş Tayyip gitsin isterse CHP yıkılsın isterse ülke sikilsin illa Tayyip gitsin kafasındalar :) Allah yardım etsin bunlara Tayyip ne hale getirdi adamları
-
Keyr00t bunu yazdı
Bu tayyip gitsinde ne olursa olsun düşüncesinin yansımasırdır :) CHP'nin yönetimi ve tabanı bu mantıkta birleşiyor. Adamların siyaset, muhalefet vs. bitmiş Tayyip gitsin isterse CHP yıkılsın isterse ülke sikilsin illa Tayyip gitsin kafasındalar :) Allah yardım etsin bunlara Tayyip ne hale getirdi adamları
Akıl ve bilimsellikten çıkıp, egoya dönüşmüş bunlarınki. Akıl tutulmasına maruzlar, projeyle değil önde gideni aşağı çekerek 1. olma gafletindeler hocam, kılıçdaroğluda aynı bahçelide aynı.. Ekmeleddin ihsanoğlunu masonlar ve amerika chp'ye fısıldadı buna adınız gibi emin olabilirsiniz, yalnız Bunu tasarlayan akıl, bu durumun fiyasko olacağını %99 biliyor, Sistem Tayyibi Cumhurbaşkanlığına ve dolaylı olarak Başkanlığa doğru kasıtlı olarak sevkettiriyor. Önüne koyulan engellerin bile avantaja dönüştürülmesi sağlanıyor. Misal Ekmeleddin gibi, chp ve mhp'nin düzeysiz bilgisiz bilinçsiz muhalefetliğinin AKP'ye yaraması gibi. Kesinlikle kapsamlı başka bir hesap var... Tayyibin Başkan seçilmesiyle onun aniden ve daha kolay yıkılabilecek bir hale getirilmeside söz konusu. örnek veriyorum Türkiyeyi ırakta savaşa çekmek istiyorlar, ki Ülke tüm enerjisini boşaltsın, ekonomiyi kalkındırmayla, havaalanı köprü falan yapmayla uğraşamasın, biz oluşturduğumuz örgütlere (Işid gibi hizbu gibi) silahıda parayıda pompalarız, hem radikalleri imha etmiş oluruz , hemde türkiyeyi pasif yaparız. ikisi debelenir durur. Diyorlar.. Zaten Pkk ile bizi bu şekilde 30-40 yıl oyaladılar , Tayyip kürtleri benimsedi, öcalanıda ingiltere ile kürtler arasına bir engel olarak koydu. Kürtlerden medet kesildi, bu sefer alevi kardeşlerimize yöneldiler görmüyor musunuz, Bence Uyanın arkadaşlar. Kürtmüş türkmüş türbanlıymış bunları bırakın.Bu Ülkeyi sevenler, üstünde doğup, büyüyüp, yaşayan ve havasını soluyanlar olarak birlik olmamız lazım. egoyu, ırkçılığı, ırkçı söylemleri, kini,birbirimize nefreti,hegemonyayı bırakmamız lazım. Diğer türlü hepimiz üzüleceğiz. Tayyip Başkan olunca, milli ruhla ıraka daha vakur şekilde dalar düşünceleride var. oysa Tayyipte bunların farkında...Önümüzdeki günlerde neler olacak, bakalım görelim...
ProBilisim tarafından 19/Haz/14 03:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Acayip merak ediyordum su cati adayi
Bir kisi nasil hem sagci solcu olur diyordum
Baykali arayacaksiniz.