Program Yüklendikten Sonraki Sıkıntı.
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Hata verdiren şey yazıcı driverleri olmasın
print util diyor çünki...
-----------------------------Hocam şirkette zaten 2 adet ağ yazıcısı var. 4 makinayada tanımlı zaten yazıcılar. Sanırım neden bu da değil.
-
başlat > çalıştır > services.msc yaz orda print spooler servisini deaktif yapıp öyle bi denermisin
bu arada sap ciler destek vermesi lazım kendi programlarına iletişime geçmeyi denedin mi? -
FCN bunu yazdı:
-----------------------------başlat > çalıştır > services.msc yaz orda print spooler servisini deaktif yapıp öyle bi denermisin
bu arada sap ciler destek vermesi lazım kendi programlarına iletişime geçmeyi denedin mi?
-----------------------------Bu dediğini yarın şirkette denerim. Ayrıca SAP destek vermez hocam SAP lisanslı değil. BetonExpress lisanslı ve firmadan cevap bekliyoruz durum ile ilgili.
-
Ayrıca yazıcıları tanımlamadan öncede kurdum programı yine aynı hatayı verdi. Yazıcıları tanımladıktan sonrada kurdum yine aynı hatayı verdi.
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------başlat > çalıştır > services.msc yaz orda print spooler servisini deaktif yapıp öyle bi denermisin
bu arada sap ciler destek vermesi lazım kendi programlarına iletişime geçmeyi denedin mi?
-----------------------------Buda olmadı :S Aksi gibi 4 PC' nin 2 sinde çalışıyorken şimdi 4 PC' nin 1 inde çalışıyor bu beton express programı :S 3 ünde de aynı uyarıyı ve sıkıntıyı veriyor.
-
Tamamdır arkadaşlar sorunu çözdüm. Programı satan firma ile uzun yazışmamdan sonra mevcut lisansları iptal ettirip yeni lisanslar çıkarttım ve yeni lisansları aktif ettiğimde sorun çözülmüş oldu. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------Bir allahın kulu mu yorum yapamaz. Bilgisini paylaşamaz. Boş işler uzmanı olmuş çıkmış TBT
-----------------------------Bu yorumunu hiç yapmamış olmanı isterdim tahribatın basit bir üyesi olarak ama olmuş artık :(
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------Bir allahın kulu mu yorum yapamaz. Bilgisini paylaşamaz. Boş işler uzmanı olmuş çıkmış TBT
-----------------------------Bu yorumunu hiç yapmamış olmanı isterdim tahribatın basit bir üyesi olarak ama olmuş artık :(
-----------------------------O kadar yazışma olmuş kimse bu lafa takmamış. O kadar yazışma olmuş senin bir katkın dahi olmamış. O kadar yazışmadan sonra kalkıp bu yazı hakkında yorum yapıyorsun. Çorbada tuzun olsada yorum yapsan hadi neyse diycem. O kalın olarak belirttiğin yazı şuan senin için geçerli üzerine alabilirsin. Madem basitsin bukadar basitleşme bari... Bu konu ile ilgili benimle daha fazla polemiğede girme lütfen.
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------SpArK bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------O kadar yazışma olmuş kimse bu lafa takmamış. O kadar yazışma olmuş senin bir katkın dahi olmamış. O kadar yazışmadan sonra kalkıp bu yazı hakkında yorum yapıyorsun. Çorbada tuzun olsada yorum yapsan hadi neyse diycem. Madem basitsin bukadar basitleşme bari... Bu konu ile ilgili benimle daha fazla polemiğede girme lütfen.
-----------------------------Başlığını ilk baştan beri gördüm.
O kadar yazışma olmuş kimse bu lafa takmamış. O kadar yazışma olmuş senin bir katkın dahi olmamış. O kadar yazışmadan sonra kalkıp bu yazı hakkında yorum yapıyorsun. Çorbada tuzun olsada yorum yapsan hadi neyse diycem.
Bilgimin olmadığı, yardım edebileceğimi düşünmediğim bir konu hakkında, bilgisizce yazıp, gereksiz laf kalabalığı oluşturup, konunu baltalamak istemedim. Onun yerine ben de çözümü merakla bekledim.
Madem basitsin bukadar basitleşme bari...
Basit derken de, hani yetkimin ve çok söz hakkımın olmadığını ama, söylediğin sözün tahribat üyesi olarak beni incittiğini belirtmek istedim öyle yazarak.
Bu konu ile ilgili benimle daha fazla polemiğede girme lütfen.
Burası seninde bildiğin gibi özgür, paylaşımcı, tartışmacı bir platform, şimdi buna seninde cevap yazabileceğin gibi bende, cevap yazmak istedim, hani hem de medenice, kimseyi kırmak istemeyerek, düzgünce. Çünkü ilk başta "Boş işler uzmanı olmuş çıkmış TBT"(eminim bunu gören her tbt müridini üzmüştür kırmıştır ama yazmak istememişlerdir o an) diye yazdın, belki o anda durumun aciliyetinden, üstüne binen stresten dolayı, fakat bu tutum, şu genelde bilgisayar mühendisi görünce abi siz format atmayı biliyor musunuz ? sorusuna hayır cevabı alınca, oo abi siz boşuna okuyorsunuz diyen ki tutum gibi gelince, yazmak istedim.
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------SpArK bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------O kadar yazışma olmuş kimse bu lafa takmamış. O kadar yazışma olmuş senin bir katkın dahi olmamış. O kadar yazışmadan sonra kalkıp bu yazı hakkında yorum yapıyorsun. Çorbada tuzun olsada yorum yapsan hadi neyse diycem. Madem basitsin bukadar basitleşme bari... Bu konu ile ilgili benimle daha fazla polemiğede girme lütfen.
-----------------------------Başlığını ilk baştan beri gördüm.
O kadar yazışma olmuş kimse bu lafa takmamış. O kadar yazışma olmuş senin bir katkın dahi olmamış. O kadar yazışmadan sonra kalkıp bu yazı hakkında yorum yapıyorsun. Çorbada tuzun olsada yorum yapsan hadi neyse diycem.
Bilgimin olmadığı, yardım edebileceğimi düşünmediğim bir konu hakkında, bilgisizce yazıp, gereksiz laf kalabalığı oluşturup, konunu baltalamak istemedim. Onun yerine ben de çözümü merakla bekledim.
Madem basitsin bukadar basitleşme bari...
Basit derken de, hani yetkimin ve çok söz hakkımın olmadığını ama, söylediğin sözün tahribat üyesi olarak beni incittiğini belirtmek istedim öyle yazarak.
Bu konu ile ilgili benimle daha fazla polemiğede girme lütfen.
Burası seninde bildiğin gibi özgür, paylaşımcı, tartışmacı bir platform, şimdi buna seninde cevap yazabileceğin gibi bende, cevap yazmak istedim, hani hem de medenice, kimseyi kırmak istemeyerek, düzgünce. Çünkü ilk başta "Boş işler uzmanı olmuş çıkmış TBT"(eminim bunu gören her tbt müridini üzmüştür kırmıştır ama yazmak istememişlerdir o an) diye yazdın, belki o anda durumun aciliyetinden, üstüne binen stresten dolayı, fakat bu tutum, şu genelde bilgisayar mühendisi görünce abi siz format atmayı biliyor musunuz ? sorusuna hayır cevabı alınca, oo abi siz boşuna okuyorsunuz diyen ki tutum gibi gelince, yazmak istedim.
-----------------------------Neyse hocam senin dediğin olsun. Hadi kolay gelsin :)