folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Program Yüklendikten Sonraki Sıkıntı.

Program Yüklendikten Sonraki Sıkıntı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Hacım senin ağda worm var...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacım senin ağda worm var...

Sorun çözüldü hocam :) Yönetimi bende olan bir ağa worm falan giremez merak etme :) Sağoalsın ilgin için.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

hocam peki sorunu nasıl çözdün anlatabilirmisin ileride betoncu şu pro yüklenmiyo diye çıkarsa karşımıza malum adama bakmayalım boş boş ( %0,00001) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

anlatmis ya

firma ile gorusup yeni lisans almis

soru cozulmus.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

bensiz_aglama bunu yazdı:

hocam peki sorunu nasıl çözdün anlatabilirmisin ileride betoncu şu pro yüklenmiyo diye çıkarsa karşımıza malum adama bakmayalım boş boş ( %0,00001) 

Hocam aslında sistemlik bir sorun yokmuş. Lisansları satın aldığımız firma sanırım lisansları yanlışlıkla iptal etmiş. Bizde her seferinde mevcut lisansları girdiğimizde bu uyarıyı veriyordu. Firmaya durumu izah ettim uzun uzun yazıştık ilk önce kabullenmediler ama ben baskın çıkınca lisansları tekrar çıkartmalarını istedim. Mevcut lisansları veri tabanından sildiler ve yeni linsans gönderdiler. Yeni lisansları girince herşey çözüldü :)

.
Toplam Hit: 3883 Toplam Mesaj: 36