Programlamaya Hangi Dille Başlamalıyım??
-
einstein1926 bunu yazdı:
-----------------------------Fakat aklıma bişey takıldı. Bu sitede kaç kişi hacker'ın ne demek olduğunu biliyor?
-----------------------------bence html ile başla ne alaka diyeceksin ama sen gene html le başla
şimdi bak hacker diyorsun onu ayır ekerşnş ve köklerini ayır hack - er hee buradan ne çıkıyor hack yani kırmak er türkçedeki cı ci gibi oluyor yani hacker = kırıcı anladın sen onu
-
bak arkadasım eger hackerliği merakınvarsa ilk önce neyin ne oldugunu ögren diyorsan proğramcı olcam c ile başla sonra c# gec
hacker olcaksan
1 pc çok iyi bilmen gerek
2 web tasarım vs
3 ucuk olman lazım
4 bir proğramlama dilinde uzman olman lazım
5 tahribat cı olman gerek :)))))
-
tut bi tarafından kararlıysan arkası gelir.
-
algoritma mantığını öğren sonra direk c ile başla sonra da önünde bişi duramaz.
-
Hocam geleceğin dili .Net teknolojisi bence Delphi,VB ye az kasıp C# öğrenmeye bak, delphi vb azda olsa çalış derken kastim şu; az buçuk programlamanın mantığını kavra azimle gerisi gelir.
-
Visual Basic veya Delphi 7
-
programlamaya ilk önce pascal dan başlamak gerek:D şahsen bizi önce o programdan başlattılar a.q
bazıları bilmiyor bile o programı ne var bu pascalda diyorduk a.q ama sonradan da öğrendik ki programların temeli gibi bi biok orda komutları öğreniyorsun zaten;)
-
dragomilow bunu yazdı:
-----------------------------algoritma mantığını öğren sonra direk c ile başla sonra da önünde bişi duramaz.
-----------------------------katılıyorum
-
dai sen html le başla dediğimi yap zaten öğrenmen fazla zaman almaz (önceki msjla bu msj arası bir zaman diliminde öğrenebilirdin)
-
Bende yeni başladım programlamaya. C# ile giriş yaptım. Yeni Başlayan birisi için C# uygun mudur ?