Protein Tozu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

hoca kasma kendini o kdar ya. olmuyosa olmuyo de. benim bir günde yediğimi normal bir insan yese şuan en az 80-90 kilo olmuştu artık nasıl bi metabolizma varsa bende 60 üstünü göremiyorum :D spor yapmayı ihmal etme ama. insan gibi yeme abicim hayvan gibi dal :D bide öğünlerini 15dk içinde ye. açlık hissi gidene kadar ye ;) bende etki etmedi belki sana yarar :)

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Evde 5 lik Dambıllarla çalışıyorum her gün ve düzenli mekik felanda çekiyorum isteğim birazda kilo almak Hardline ProGainer  alsam banada etki edermi boy 1.71 kilo 60 : | hafiften 7-8 kilo alsam yeter.. ? Yardımcı olursanız sevinirim

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

insan böbreğinin anasını ağlatır...yan etkisini şimdi görmezsin ilerliyen yaşlarda tavsiye edelerin anasına rahmet okutur...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

konu aşırı önemlı benım ıcın 21 yaş 177 boy 53 kılo lan zayıflıktan ölüyorum önerılerı olanlar bıraz daha paylaşsın araştırıp yapalım bir şeyler ufaktan fikirlerinzi atın bi zahmet..

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

drexler bunu yazdı:
    -----------------------------

konu aşırı önemlı benım ıcın 21 yaş 177 boy 53 kılo lan zayıflıktan ölüyorum önerılerı olanlar bıraz daha paylaşsın araştırıp yapalım bir şeyler ufaktan fikirlerinzi atın bi zahmet..

2 saatde bir yemek yiyip yanında serious mass yada mage mass 4000 gibi kaliteli bir gainer kullanıcaksın kilo almak için.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Teşekkürler cevap yazan arkadaşlara.

Tam Olarak Kilo İçin Hangi markayı Öneriyorsunuz Nerde Satılır Ücreti Nedir ?

Birde Şişmek İçin Gene Protein Tozu Kullansak Evde Dumbell'la Vs İle yapsak Sarkarmı,

İlla Spor Salonuna gitmemizmi gerek ?

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek

Melik bunu yazdı:

Birde Şişmek İçin Gene Protein Tozu Kullansak Evde Dumbell'la Vs İle yapsak Sarkarmı,

bildigin press up hareketi, pull ups, ve dumbell var dedigine göre bench press'de yapabilirsin.. (resimli anlatim görürsün google'da)

bench press su sekilde yap; http://www.stayfitbug.com/wp-content/uploads/2009/10/flat_bench_dumbbell-chest-workout-routine.jpg

Parmak bassam olurmu?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

kahvaltılık yağ + tahin pekmez  sabahları 5-6 dilim bu şekil sür ye 10 gün sonra farkedersin kilo aldıgını etrafından sen kilo mu aldın laflarını filan duyarsın

akşam yemeğinden sonrada e ve a vitamini içeren yağ kapsulleri var onlardan alırsan bu da yardımcı olur kilo almanda birde ekmek olarak kepekli tost ekmekleri var onlardan al lif ihtiyacını da karşılar sindirimine filan cok yardımcı olur.birde yemeklerin yanında gazlı içecek içmemeye bak bol bol su iç

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

ste1n bunu yazdı:

kilo almak istiyorsan protein tozu değil gainer alıcaksın. Optimum un Serious Mass diye bi ürünü var onu şiddetle tavisye ederim ben 3 tane 5.5kg lık paket kullandım 13-14 kilo aldım ama bununla beraber sıkı yemen lazım 2-3 saatde bir yemek yedim ve mass danda günde 3 ölçek içtim ramazanda 66kiloyken şu an 81 kiloyum

Hocam fiyatı ne kadardır bu ilacın ve protein tozunun

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pehlivan
    Pehlivan's avatar
    Erkek

Melik bunu yazdı:

Öncelikle geçen yaz 1.91 boyuma karşılık 65 66 kilom vardı yani zayıftım.amma 10 senedir baya düzenli bir şekilde body building yapan öz abiye sahip olmak her şeyi değiştiriyor:D önerim 2 -3 ay spora yazıl optimum nutrion protein tozunu ve creatin al bunları nasıl kullanman gerektiğini almaya karar verirsen anlatırım.Bunları kullan sporu yap sonuçlarını görünce kendin bile bırakamazsın...en güzeli göğüs ve karın benim gözümde:) bana ne mi oldu şu an 75 kiloyum geçen vize dönemi epey hastalandım sporu bırakmak zorunda kaldım yoksa 77 i zorluyordum:) tekrardan başlıcam tabii ki vücudumda yağ oranı çok düşük kaslarda zor yıkılır dolayısıyla bu kilo epey kalıcı oldu bana...yinede daha fazlasını istiyorum sende gelişmekte olduğunu görünce isticeksin:) he bir de boyun kısa çok kolay olur bu olay senin için benim kaslar uzun olduğu için zor ama çok sağlam gelişiyorum kolay gele:D

Top Secret
Toplam Hit: 5605 Toplam Mesaj: 30