Protein Tozu ?
-
hoca kasma kendini o kdar ya. olmuyosa olmuyo de. benim bir günde yediğimi normal bir insan yese şuan en az 80-90 kilo olmuştu artık nasıl bi metabolizma varsa bende 60 üstünü göremiyorum :D spor yapmayı ihmal etme ama. insan gibi yeme abicim hayvan gibi dal :D bide öğünlerini 15dk içinde ye. açlık hissi gidene kadar ye ;) bende etki etmedi belki sana yarar :)
-
Evde 5 lik Dambıllarla çalışıyorum her gün ve düzenli mekik felanda çekiyorum isteğim birazda kilo almak Hardline ProGainer alsam banada etki edermi boy 1.71 kilo 60 : | hafiften 7-8 kilo alsam yeter.. ? Yardımcı olursanız sevinirim
-
insan böbreğinin anasını ağlatır...yan etkisini şimdi görmezsin ilerliyen yaşlarda tavsiye edelerin anasına rahmet okutur...
-
konu aşırı önemlı benım ıcın 21 yaş 177 boy 53 kılo lan zayıflıktan ölüyorum önerılerı olanlar bıraz daha paylaşsın araştırıp yapalım bir şeyler ufaktan fikirlerinzi atın bi zahmet..
-
drexler bunu yazdı:
-----------------------------
konu aşırı önemlı benım ıcın 21 yaş 177 boy 53 kılo lan zayıflıktan ölüyorum önerılerı olanlar bıraz daha paylaşsın araştırıp yapalım bir şeyler ufaktan fikirlerinzi atın bi zahmet..
-----------------------------2 saatde bir yemek yiyip yanında serious mass yada mage mass 4000 gibi kaliteli bir gainer kullanıcaksın kilo almak için.
-
Teşekkürler cevap yazan arkadaşlara.
Tam Olarak Kilo İçin Hangi markayı Öneriyorsunuz Nerde Satılır Ücreti Nedir ?
Birde Şişmek İçin Gene Protein Tozu Kullansak Evde Dumbell'la Vs İle yapsak Sarkarmı,
İlla Spor Salonuna gitmemizmi gerek ?
-
Melik bunu yazdı:
Birde Şişmek İçin Gene Protein Tozu Kullansak Evde Dumbell'la Vs İle yapsak Sarkarmı,
-----------------------------bildigin press up hareketi, pull ups, ve dumbell var dedigine göre bench press'de yapabilirsin.. (resimli anlatim görürsün google'da)
bench press su sekilde yap; http://www.stayfitbug.com/wp-content/uploads/2009/10/flat_bench_dumbbell-chest-workout-routine.jpg
-
kahvaltılık yağ + tahin pekmez sabahları 5-6 dilim bu şekil sür ye 10 gün sonra farkedersin kilo aldıgını etrafından sen kilo mu aldın laflarını filan duyarsın
akşam yemeğinden sonrada e ve a vitamini içeren yağ kapsulleri var onlardan alırsan bu da yardımcı olur kilo almanda birde ekmek olarak kepekli tost ekmekleri var onlardan al lif ihtiyacını da karşılar sindirimine filan cok yardımcı olur.birde yemeklerin yanında gazlı içecek içmemeye bak bol bol su iç
-
ste1n bunu yazdı:
kilo almak istiyorsan protein tozu değil gainer alıcaksın. Optimum un Serious Mass diye bi ürünü var onu şiddetle tavisye ederim ben 3 tane 5.5kg lık paket kullandım 13-14 kilo aldım ama bununla beraber sıkı yemen lazım 2-3 saatde bir yemek yedim ve mass danda günde 3 ölçek içtim ramazanda 66kiloyken şu an 81 kiloyum
Hocam fiyatı ne kadardır bu ilacın ve protein tozunun -
Melik bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle geçen yaz 1.91 boyuma karşılık 65 66 kilom vardı yani zayıftım.amma 10 senedir baya düzenli bir şekilde body building yapan öz abiye sahip olmak her şeyi değiştiriyor:D önerim 2 -3 ay spora yazıl optimum nutrion protein tozunu ve creatin al bunları nasıl kullanman gerektiğini almaya karar verirsen anlatırım.Bunları kullan sporu yap sonuçlarını görünce kendin bile bırakamazsın...en güzeli göğüs ve karın benim gözümde:) bana ne mi oldu şu an 75 kiloyum geçen vize dönemi epey hastalandım sporu bırakmak zorunda kaldım yoksa 77 i zorluyordum:) tekrardan başlıcam tabii ki vücudumda yağ oranı çok düşük kaslarda zor yıkılır dolayısıyla bu kilo epey kalıcı oldu bana...yinede daha fazlasını istiyorum sende gelişmekte olduğunu görünce isticeksin:) he bir de boyun kısa çok kolay olur bu olay senin için benim kaslar uzun olduğu için zor ama çok sağlam gelişiyorum kolay gele:D