Protein Tozu ?
-
potein tozu falan supplementary ürünlerdir.. sen doğru beslen ii ye onları kullanma madem fitness falan da yapmıo mussun gerksiz yere böbreklerini ve kara ciğerlerini yorma ..
-
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------
ste1n bunu yazdı:
kilo almak istiyorsan protein tozu değil gainer alıcaksın. Optimum un Serious Mass diye bi ürünü var onu şiddetle tavisye ederim ben 3 tane 5.5kg lık paket kullandım 13-14 kilo aldım ama bununla beraber sıkı yemen lazım 2-3 saatde bir yemek yedim ve mass danda günde 3 ölçek içtim ramazanda 66kiloyken şu an 81 kiloyum
Hocam fiyatı ne kadardır bu ilacın ve protein tozunun
-----------------------------http://www.protein7.com/news/index.php?s=urun-goruntule&id=7
burdan bakabilirsin fiyatı gayet uygun ben 190 a alıyordum hep şimdi 170 olmuş kargo bedava hemde stevia veriyorlar yanında bi şişe
-
Melik bunu yazdı:
16 Yaşındayım 1.77 Boyundayım 62 Kiloyum Boyuma Göre Baya İnceyim Hocalar. Protein Tozunu Çok Öneren Gördüm Bazıları Çok Yanetkisi Var Dedi. Ekşide Çoğu Yararını Söylüyor, Hiç Zararını Söyliyen Olmadı. Siz bu Protein Tozu hakkında Ne Düşünüyorsunuz Kullanmayı düşünüyorumda ?
-----------------------------dostum bak ben son 2 aydır protein tozu kullanıyorum.
2 hafta önce doktora gittim. kan tahlilimde karaciğerim ortalamanın üstünde çalıştığını söyledi. sebebi ise protein tozu.
ha aman aman zararı yok. ama çok kullanırsan zararlı.
bunların amacı başkasının 4 ayda aldığı yolu sana 2 ayda aldırtmak.
birde vucut geliştiriyosan sadece protein tozu bi işe yaramaz
glutamin, yağ yakıcı bunları da beraber kullanmalı ve düzgün beslenmelisin
protein tozu olarak önerebileceğim tek marka Weider whey(meali:peynir altı suyu tozu) markasıdır. Türkiye'da 500 gr paketi 65 lira.
almanyada daha ucuz olduğu için oradan getirttim.
eğer imkanın varsa bu markadan şaşma
gerisi fasa fiso
lafın kısası yapay olan herşey zararlı
onun için dikkatli ol
aşırıya kaçma
-
Kilo almak için protein tozu içmeyeceksin. Karbonhidrad tozu içeceksin. BULK diye isviçreden ithal bir toz var eczanelerden onu al.
-
çizik
-
ValentinoRossi bunu yazdı:
Melik bunu yazdı:
16 Yaşındayım 1.77 Boyundayım 62 Kiloyum Boyuma Göre Baya İnceyim Hocalar. Protein Tozunu Çok Öneren Gördüm Bazıları Çok Yanetkisi Var Dedi. Ekşide Çoğu Yararını Söylüyor, Hiç Zararını Söyliyen Olmadı. Siz bu Protein Tozu hakkında Ne Düşünüyorsunuz Kullanmayı düşünüyorumda ?
-----------------------------dostum bak ben son 2 aydır protein tozu kullanıyorum.
2 hafta önce doktora gittim. kan tahlilimde karaciğerim ortalamanın üstünde çalıştığını söyledi. sebebi ise protein tozu.
protein tozu olarak önerebileceğim tek marka Weider whey(meali:peynir altı suyu tozu) markasıdır. Türkiye'da 500 gr paketi 65 lira.
gerisi fasa fiso
onun için dikkatli ol
aşırıya kaçma
-----------------------------Anladım Hocam Saolasın yazdığın İçin.
Fitness Şart Diyorsunuz Zaten gittiğimiz Fitnesslarda protein Tozu İstiyorlar illa.
-
Melik bunu yazdı:
Melik bunu yazdı:
gerisi fasa fiso
onun için dikkatli ol
aşırıya kaçma
-----------------------------Anladım Hocam Saolasın yazdığın İçin.
Fitness Şart Diyorsunuz Zaten gittiğimiz Fitnesslarda protein Tozu İstiyorlar illa.
-----------------------------dostum bak vucut geliştirme yapmayan birine sordunmu niye kullanıyosun hepsi zararlı der.
doğru fazlası zararlı ama bu sporda gerekli bunlar
çünkü kolay bi spor değil dışarıdan görüldüğü gibi
gereksiz diyenler 2-3 ay sonra cayanlar, işi nizami olarak yapmayanlar
şayet kullanmazsan bir süre sonra bıkarsın ağırlık indirip kaldırmaktan
ağırlıkları artırıyım dersin
sakatlanır çekilirsin kenara
ayrıca 1. amacın beslenmek olsun
saplementleri 2. sıraya koy
-
Dostum Serious MASS kullan ben ondan kullanıyorum, 1,80 55kg 'dim 6 ayda 10KG aldım, şuan 65'im, bi 10kg daha aldığım zaman Serious Mass'ı bırakıp Whey proteinle dewam edicem, Marka olarak Optimum Nutrituon'dan şaşma.
Serious Mass 5,5KG 170TL
Optimum Whey 4,5KG 230TL (şuan indirimde)
protein7.com'dan alabilirsin, en ucuz bulabileceğin site,
-
dostum bak vucut geliştirme yapmayan birine sordunmu niye kullanıyosun hepsi zararlı der.
doğru fazlası zararlı ama bu sporda gerekli bunlar
çünkü kolay bi spor değil dışarıdan görüldüğü gibi
gereksiz diyenler 2-3 ay sonra cayanlar, işi nizami olarak yapmayanlar
şayet kullanmazsan bir süre sonra bıkarsın ağırlık indirip kaldırmaktan
ağırlıkları artırıyım dersin
sakatlanır çekilirsin kenara
ayrıca 1. amacın beslenmek olsun
saplementleri 2. sıraya koy
-----------------------------cok dogru söylemissin hocam.. aynende öyle!