Protein Tozunu Amacı Dışında Kullanmak
-
Merhaba arkadaslar size sormak istiyorum bunu ben vucut geliştirme felan yapmıyorum fakat. yumurta ve protein içeren şeyleri çok az yiyorum. bu sebeplede (sanırım) hastalıklara cok cabuk yakalanıyorum sabah uykudan bile zor kalkıyorum. sabahlarıda kahvaltı yapmadıgımdan aklıma şöyle birşey geldi.
whey protein alayım diyorum normalde bir ölçcek öneriyorsa sporcular için ben sabah yarım ölcek içip sanki 4-5 tane yumurta yemişim gibi etki ettirtsem ? benim gün içindeki hal ve hareketlerimi drencimi etkilermi ? yani yararını gözle görülür bir şekilde hissedebilirmiyim
ya protein tozu yada gainer alayım diyorumda hangisi benim durum için iyi olur? aksamlarıda yatmadan yarım ölcek alırım yorgun olan kasları besler calıstıgım iş yorucu baya
-
hocam niye yumurta yemiyorsun ben orda kaldım hani tadını mı sevmiyorsun yoksa evdekiler mi almıyor,yani protein tozuna gelene kadar bunları yemeyede ağırlık verebilirsin
-
sercoo bunu yazdı
hocam niye yumurta yemiyorsun ben orda kaldım hani tadını mı sevmiyorsun yoksa evdekiler mi almıyor,yani protein tozuna gelene kadar bunları yemeyede ağırlık verebilirsin
hocam sabahları 6 da kalkıyorum yataktan cıkmıyom bile :D yumurtayı haşlıyamam yani ondan :d
tadınıda pek sevmem ama yerim yinede okadar erken kalkmasam
-
do_som bunu yazdısercoo bunu yazdı
hocam sabahları 6 da kalkıyorum yataktan cıkmıyom bile :D yumurtayı haşlıyamam yani ondan :d
bir tane akıllı piriz al kur sabah 05:57 de çalışsın 06:00 kapansın
tak fişe yumurta haşlama makinası ucuz yollu bir şey vardır illa
akşamdan akşama yumurtanı koyar sabah hazır olmuş şekilde yersin
-
Protein tozu alıcaksan whey alma casein al.(uzun sure ihtiyac karsılaması için)
Alternatif olarakbağısıklık ve protein için kefir mayala.
-
DaSpOnGe bunu yazdıdo_som bunu yazdısercoo bunu yazdı
bir tane akıllı piriz al kur sabah 05:57 de çalışsın 06:00 kapansın
tak fişe yumurta haşlama makinası ucuz yollu bir şey vardır illa
akşamdan akşama yumurtanı koyar sabah hazır olmuş şekilde yersin
işte sabah cok erken hiçbirşey yiyemiyorum :D o sorunda var
kefir olayıda aklıma geldi teşekkürler
-
Hazır konu acilmiske. Bende kilo almak icin hardlinepro ganner 5kiloluklardan almayi düşünüyorum. Varmi tavsiyesi olan spor yapmiyorum ama
-
Mx0TBT bunu yazdı
Protein tozu alıcaksan whey alma casein al.(uzun sure ihtiyac karsılaması için)
Alternatif olarakbağısıklık ve protein için kefir mayala.
Arkadaşın dediğine yüzde bir milyon katılıyorum her gün kefir iç hocam sağlığa faydaları saymakla bitmiyor.
-
Hocam tozun tadını biliyor musun? Önce bir tat sonradan yumurtaya daha sıcak bakabilirsin :)
-
eğer vucudun temel seviyedeki protein ihtiyacını doğal yollardan almazsan, vucut zamanla sentezleme yeteneğini kaybediyor. Bundan dolayı sporcular mümkün olduğunca doğal eksik kısımları wheyle kapatılar.
Uzun dönemde doğal besin yerine emilimi kolay protein kullanırsan zararı olur
-
Gingseng hapları var dostum kalitelisinden alırsan derdine deva olur. Ginko biloba da olur.