Psikolojik Bunalım Geçiriyorum
-
Sırf adamların giyim tarzı, parası senin gibi yüce zeki(!) birine battığı için mi bunalıma giriyorsun?
Benim anlamadığım adamlar normal yaşıyorlar cahilde olsa yaşıyorlar yaşadığı ortamda bir vukkuatları da olmamışki yazmamışsın.
Neden bu kadar kendini üstün görüpte, cahillerle yaşayamıyorsun anlayabilmiş değilim..
Burası özgür bir Türkiye, her türlü her kesimden insan yaşayabilir.
Tam çocuksun ya biraz olgunlaş aklını daha güzel şeylere çalıştırıp bu vatana yararlı insan ol... Yok casus kitapları okudum yok bilmem ne yaptım.. Her bi bok için foruma konu açmanın luzumu yok..
-
Eskilerden büyük bir zaatı muhterem bir ülke yöneticisi ile dar bi yerde karşılaşır. Ülke yöneticisi
senin gibi bir zavallıya yol vermem der ama o büyük zaat ben veririm der.
Madem kendini böle yüce görüyorsun, niye insanları dil, din, meskep, ırk gibi ayrımcılığa benzer ayrımcılık yapıyorsun. sanane elalemin çarşafından giyiniminden. Müslümanın arabası olamazmı. Altında jeep'i olan illa haram çalıp çırpıpmı almıştır. Bence bi psikologa gideceğine o beynindeki zavallı düşünceyi değiş
-
sen bu nefretle daha çok bunalıma girersin.sende onların bir çocuğu olarak dünyaya gelebilirdin.ne yapacaktın isyan edip hayır ben liberal olcam mı diyecektin?tabii ki hayır sende sakal uzatıp onlar gibi jeeplerle dolaşacaktın.arkadaş bulamamanda bu yüzdendir.ne kadar az nefret o kadar çok arkadaş.
seksullah abiden hayat bilgisi dersleri part 1.
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------
en basta geçmiş olsun sen bu kafayla antropoza girmediğine dua et
neden bu insanların çarsafı seni bu kadar geriyor hocam sanane
yobaz derken jipe binişindenmi anladın yobaz olduğunu nasıl anladın ha anladım kıyafetinden ama sana sunu söyleyeyim
o insanlar dini gereği çarsaf giyerler neden çarsaf dersen kurani kerimde her zaman mütevaiz olunuz gösterişden uzak yaşayınız dikkat cekmeyecek kıyafetler giyin ve davranın der bunlarda inancı gereği giyerler hocam sanane?
bir mini etekli jipe binerken eli cebinde bilmem neresini kurcalayarak kadını dikizleyen ve o kadının mini etek giyerek o insanları ve kendini günaha sokması yobazlık değilde
carşaf giymesi yobazlık : ) ben öyle yobazın ayağına kurban olurum hoca çıplaklık sana göre medeniyet aydınlıksa ben öyle medeniyete yuvarlim
yani jeepe binen mini etekli olsaydı aydın olcakdı öylemi allam ne komik bi durum ya bu tarz düşünerek esas kendi yobaz bağnazlığınızı gösteriyorsunuz
ha sunuda dim sen bi tatil yap hocam söle çıplaklar kampına falan git aydınların içinde takıl gecer allah yardımcın olsun
sen çarsaflılar sakallılar yüzünden bunalım geciroyosan sanırım o bunalımdan hiç çıkamıycan cünkü onlar hep vardı olucakda
-----------------------------bende en başta söyliyeyim ki kesinlikle siyaset konusu olsun diye açmadım tartışmayacağım.Çarşaf giymelerine kızmamın endeni çarşaf kılık kıyafet yönetmeliğine göre yasaktır.Kanunen suç işliyorlar.Türban demiyorum çarşaf.Gözleri açıkta kalıyor.
Neyse ne çokta umrumda fakat NEDENSE kapalı olanların, çarşaflı olanların, 5 metre sakal olanların altlarındaki arablar, oturdukları evler, ceplerindeki paralar şekil değiştirip kalite atlıyor.Tarikatlerden olmasın sakın???Düzcenin en lük yerinde yemek yerken 6-7 kişilik bir gurupta bütün kapalılar ay geçen sene burdaydım şimdi nereye gitsem vs.. konuşuyor..Diyeceksin ki normal kazanmış olamaz mı?OlabilirBu yüzden tartışmaya girmiyeceğim.Çünkü baktığımız noktalar o kafar farklı ki.Akp şöyle diyorum chp gelse ne yapacaktı, bundan önceliker ne yapacaktı?Hemen bu şekilde savunmaya geçiyorsunuz fakat özelleştirmeleri Türkiye için gerekli kurumların, tarımın, sanayinin, eğitimin, hukuğun, askeriye ve polislerin ne durumda olduğunu nasıl batırıldığını görmüyorsunuz.
Dış borcun nasıl 70 milyar dolardan o kadar özelleştirme ile birlikte 340 milyar dolarlara çıktığını görmüyorsunuz.bu yüzden sizinle tartışmayacağım.
Sen diyorsun ki mini etek ahlaksızlık tamam kabul ettim diyelim sonra kalkıp bana mini etekle başörtüsünü kıyaslıyorsun.Baş örtüsüde ahlaksızlığın önde gideni olmuyor mu zaman ??Daha ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz.Kaldı ki en ufak bir etek şöyle demedim.
Sürekli cinselliğinizi bastırmışlar sizlerin 2.5 yaşında yiğenim var vivadaki striptiz yapar gibi kızlar var onlara bakıyor.İşte böyle zamanda siizn aileleriniz bakma ayıp, günah, olmaz diye bunu batırıyor.Tam çocuğun kendi cinsiyetini ve karşı cinsiyeti tanıdığı anda bunu engellemeye çalışıyor.Tabi ki aa soyunalım ellesin demeyeceksin fakat çokta kısıtlamayacaksın.
Ondan sonra gördüğü her bacakta şeyi kalkar..Ben niye mini etekli gördümü terbiyesizlik olarak algılamıyorum öküz gibi bakmıyorum??Çünkü onu istiyorsa giysin umrumda değil.Çünkü ben baktıımda en ufak göğüs çatalı, bacak gördüğümde şeyim kalkmıyor cinselliği bastırıp bastırıp sonradan bu şekilde açığa çıkartan bir ailem olmadı.türban olsa onuda taksın fakat kara çarşaf olmaz!!Türbanı ünvierstede de taksın.Özgürlük bu şekilde olur.
FAkat nedense türbanlılar çoğaldı bunun amacı kesinlikle tarikat.Aldıkları apraları inkar mı edeceksin?İnkar et kendini kandır.Hayat kadınları en azından bedenlerini satıyor bunlar??Ruhlarını satıyor daha aşşağılık birşey.İşte bu bnei delirtiyor.
Türkiyenin durumunun kötüye gitmesindeki etken onlar onlar beni delirtiyor.Bu yüzden bunalım geçiriyorum...
----------------------
Boşuna konuda tartışmaya girmeyin.siyasi bir konu olsa deirn konulara açardım.Başka yerlere çekip öküz altında buza da aramayın.Fakat hepimiz biliyoruz ki akp bu ülkeyi mahfediyor buna ramen destek çıkıyorlar niye ??sebebi basit '$'
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------sen bu nefretle daha çok bunalıma girersin.sende onların bir çocuğu olarak dünyaya gelebilirdin.ne yapacaktın isyan edip hayır ben liberal olcam mı diyecektin?tabii ki hayır sende sakal uzatıp onlar gibi jeeplerle dolaşacaktın.arkadaş bulamamanda bu yüzdendir.ne kadar az nefret o kadar çok arkadaş.
seksullah abiden hayat bilgisi dersleri part 1.
-----------------------------dostum senden ricam sex vb seylerin yanına ullah kelimesini koymamandır cünkü biliyosun allahın sıfatlarından biride ullah dır
esululullah gibi
-
skyvalet bunu yazdı:
haklıısn hocam burasıda öle (zonguldak)
-----------------------------La Zonguldak'ın neresi öyle :| Heryer cıbıl cıbıl...
-
Zumsuk kardes istedigin zaman konusabilirsin benimle.Ozelden.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
en basta geçmiş olsun sen bu kafayla antropoza girmediğine dua et
neden bu insanların çarsafı seni bu kadar geriyor hocam sanane
yobaz derken jipe binişindenmi anladın yobaz olduğunu nasıl anladın ha anladım kıyafetinden ama sana sunu söyleyeyim
o insanlar dini gereği çarsaf giyerler neden çarsaf dersen kurani kerimde her zaman mütevaiz olunuz gösterişden uzak yaşayınız dikkat cekmeyecek kıyafetler giyin ve davranın der bunlarda inancı gereği giyerler hocam sanane?
bir mini etekli jipe binerken eli cebinde bilmem neresini kurcalayarak kadını dikizleyen ve o kadının mini etek giyerek o insanları ve kendini günaha sokması yobazlık değilde
carşaf giymesi yobazlık : ) ben öyle yobazın ayağına kurban olurum hoca çıplaklık sana göre medeniyet aydınlıksa ben öyle medeniyete yuvarlim
yani jeepe binen mini etekli olsaydı aydın olcakdı öylemi allam ne komik bi durum ya bu tarz düşünerek esas kendi yobaz bağnazlığınızı gösteriyorsunuz
ha sunuda dim sen bi tatil yap hocam söle çıplaklar kampına falan git aydınların içinde takıl gecer allah yardımcın olsun
sen çarsaflılar sakallılar yüzünden bunalım geciroyosan sanırım o bunalımdan hiç çıkamıycan cünkü onlar hep vardı olucakda
-----------------------------bende en başta söyliyeyim ki kesinlikle siyaset konusu olsun diye açmadım tartışmayacağım.Çarşaf giymelerine kızmamın endeni çarşaf kılık kıyafet yönetmeliğine göre yasaktır.Kanunen suç işliyorlar.Türban demiyorum çarşaf.Gözleri açıkta kalıyor.
Neyse ne çokta umrumda fakat NEDENSE kapalı olanların, çarşaflı olanların, 5 metre sakal olanların altlarındaki arablar, oturdukları evler, ceplerindeki paralar şekil değiştirip kalite atlıyor.Tarikatlerden olmasın sakın???Düzcenin en lük yerinde yemek yerken 6-7 kişilik bir gurupta bütün kapalılar ay geçen sene burdaydım şimdi nereye gitsem vs.. konuşuyor..Diyeceksin ki normal kazanmış olamaz mı?OlabilirBu yüzden tartışmaya girmiyeceğim.Çünkü baktığımız noktalar o kafar farklı ki.Akp şöyle diyorum chp gelse ne yapacaktı, bundan önceliker ne yapacaktı?Hemen bu şekilde savunmaya geçiyorsunuz fakat özelleştirmeleri Türkiye için gerekli kurumların, tarımın, sanayinin, eğitimin, hukuğun, askeriye ve polislerin ne durumda olduğunu nasıl batırıldığını görmüyorsunuz.
Dış borcun nasıl 70 milyar dolardan o kadar özelleştirme ile birlikte 340 milyar dolarlara çıktığını görmüyorsunuz.bu yüzden sizinle tartışmayacağım.
Sen diyorsun ki mini etek ahlaksızlık tamam kabul ettim diyelim sonra kalkıp bana mini etekle başörtüsünü kıyaslıyorsun.Baş örtüsüde ahlaksızlığın önde gideni olmuyor mu zaman ??Daha ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz.Kaldı ki en ufak bir etek şöyle demedim.
Sürekli cinselliğinizi bastırmışlar sizlerin 2.5 yaşında yiğenim var vivadaki striptiz yapar gibi kızlar var onlara bakıyor.İşte böyle zamanda siizn aileleriniz bakma ayıp, günah, olmaz diye bunu batırıyor.Tam çocuğun kendi cinsiyetini ve karşı cinsiyeti tanıdığı anda bunu engellemeye çalışıyor.Tabi ki aa soyunalım ellesin demeyeceksin fakat çokta kısıtlamayacaksın.
Ondan sonra gördüğü her bacakta şeyi kalkar..Ben niye mini etekli gördümü terbiyesizlik olarak algılamıyorum öküz gibi bakmıyorum??Çünkü onu istiyorsa giysin umrumda değil.Çünkü ben baktıımda en ufak göğüs çatalı, bacak gördüğümde şeyim kalkmıyor cinselliği bastırıp bastırıp sonradan bu şekilde açığa çıkartan bir ailem olmadı.türban olsa onuda taksın fakat kara çarşaf olmaz!!Türbanı ünvierstede de taksın.Özgürlük bu şekilde olur.
FAkat nedense türbanlılar çoğaldı bunun amacı kesinlikle tarikat.Aldıkları apraları inkar mı edeceksin?İnkar et kendini kandır.Hayat kadınları en azından bedenlerini satıyor bunlar??Ruhlarını satıyor daha aşşağılık birşey.İşte bu bnei delirtiyor.
Türkiyenin durumunun kötüye gitmesindeki etken onlar onlar beni delirtiyor.Bu yüzden bunalım geçiriyorum...
----------------------
Boşuna konuda tartışmaya girmeyin.siyasi bir konu olsa deirn konulara açardım.Başka yerlere çekip öküz altında buza da aramayın.Fakat hepimiz biliyoruz ki akp bu ülkeyi mahfediyor buna ramen destek çıkıyorlar niye ??sebebi basit '$'
-----------------------------Şapka takmamak da yasak bende konu açayım çıldırıcam kimse şapka takmıyor aman Allah'ım beni bi psikoloğa götürün die:| Oldumu bu yaptığın..
-
hocam düzcede ne işin var? canın çok sıkılıyorsa ben alayım seni takılırız...
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------Sırf adamların giyim tarzı, parası senin gibi yüce zeki(!) birine battığı için mi bunalıma giriyorsun?
Benim anlamadığım adamlar normal yaşıyorlar cahilde olsa yaşıyorlar yaşadığı ortamda bir vukkuatları da olmamışki yazmamışsın.
Neden bu kadar kendini üstün görüpte, cahillerle yaşayamıyorsun anlayabilmiş değilim..
Burası özgür bir Türkiye, her türlü her kesimden insan yaşayabilir.
Tam çocuksun ya biraz olgunlaş aklını daha güzel şeylere çalıştırıp bu vatana yararlı insan ol... Yok casus kitapları okudum yok bilmem ne yaptım.. Her bi bok için foruma konu açmanın luzumu yok..
-----------------------------Çocuk mu?Değil mi çocuk..Vatana yararlı ol.Ya otururken cidden komik mesajlar verebiliyorsunuz.Bi önceki mesjaımı oku bulgaristana neden gittiğimi anlarsın.
kaldı ki sorun cahil falan olmaları değil...Cahil olabilirler fakat gittikçe beterleşiyorlarbir döngü oluyor adamlar tarikatlere para için gidiyor daha sorna parayı alıyorlar.Topluma giripğ misyonerlik yapıyorlar.Akpyi övüyorlar.Milletimiz inanıyor oy veriyor sonra?
Sonra mı özelleştirmeleri dış borcu ve bataklığıda yazdım.Eğitimsizleşiyoruz.Bunuda ilerleme kılıfına sokuyorlar.
Zeki olduğumu idda etmiyorum kaldı ki snaıyorum zekilik ve cahilik nedir bilemiyorsun.
Zeki adam sorunlara geçici çözüm bulur o anki sorunu geçiştirir atlatmaya çalışır.
Akıllı adam sorunalrı çözmek için uğraşır.
Cahil adam odtüyüde bitirse dünyaya at gözlükleriyle bakar.Köy dediğiniz yerde daha ilk okulubitiremeyen fakat dünya görüşüyle beni hayran bırakan nice adamlar var.Kıyafet mi batıyor çarşafsa evet...türbana birşey demiyorum fakat çarşaf ??Onuda geç türban altına sığınan adamlar batıyor bunu siyaset için çeşitli emeller için kullanan adamlar batıyor.Kaç tane dinine grçekten bağlı iyi insan gördüysem başlarında baş örtü vardı 1.5 milyarlık türban değil!türban ve baş örtü farkını ayırt edebilrisin sanırım.
Burası özgür bir Türkiye he ??Öyle mi eskişehirde çıplak kollara cimcik atandan tut madımak oteline kadar bir kaç örnek verebilirim ne olduğu özgürlüğe??O kadar özgür oldu ki doğuda Türk bayrağı yerine pkk bayrakları açıyorlar.
Bence özgür olan ülke falan yok sadecce özgür ülke kelimesine bakan at gözlüklüler var.. Yada gerçeği gören.Bence gerçeği görmüyorsun